INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Phoeniks

Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Sares

Cytat: Equilibrista w Grudzień 09, 2011, 01:03:02 PM
Nie chce tutaj za bardzo plakac, ale czy ktos ma podobny problem na XP?Gra sciagnieta dzisiaj rano...Mianowicie, po zalogowaniu na stronie i kliknieciu na "play" gra sie nie uruchamia... kilkakrotna reinstalacja i instalacja 4game nic nie dala, takze zalozenie nowego konta nie pomoglo...
Bede wdzieczny za wskazowki i wszelka pomoc:)

Xp ma jakieś braki Tylko nikt nie wiem w czym... miałem xp i też się gra nie włączyła, teraz mam win7 32 bit i normalnie odpalam grę.

Kall

L2 EU off @ TapMadls

Equilibrista

Tak, Windows XP Home Edition SP3
Paradoksem jest to ze na testowym gra mi sie wlaczala, a teraz ni chu...ja nie chce :/

sidor37

witam. mam pewien problem z wejsciem do gry. otoz kiedy probuje uruchomic l2 wyskakuje mi cos jakby okno w ktorym na gorze  napisane jest frost a pod spodem jest tylko pasek ktory w % powinien sie raczej zaladowac niestety nic takiego sie nie dzieje.po chwili wyskakuje jakis error w ktorym po rosyjsku jest napisane "problemy wo wrjemia obnowlienja frosta"^^. nastepnie ekran robi sie czarny tak jakby gra miala sie uruchomic, nawet wskaznik myszki zmienia sie na taki jak w czasie gry, ale nie pokazuje sie okno logowania i po chwili wszystko sie wylacza. ma ktos pomysl jak to naprawic?

Ezrael

Cytat: Equilibrista w Grudzień 09, 2011, 02:53:58 PM
Tak, Windows XP Home Edition SP3
Paradoksem jest to ze na testowym gra mi sie wlaczala, a teraz ni chu...ja nie chce :/

- jak wcześniej ci działał normalnie to się dziwie bo xp miał problem ogólnie z odpaleniem gry i wyskakiwał crash i trzeba go było omijać, w każdym razie na stronie jak sie logujesz i klikasz play proponuje zrobić fix game i spróbować wtedy odpalić po sprawdzeniu plików.
Myśli służą usprawiedliwianiu ludzkich występków, a słowa ukryciu myśli.

Dombear

Hej także proszę o odp. bo mam identyczny problem jak sidor37

cvbn90

Witam
mam pewien problem, aż trzesiawek dostaje na sama myśl.
odpalam lineage'a, wszystko ładnie idzie ale gdy wybieram serwer to dostaje od razu disconnect'a . Panowie/Panie co zrobić z takim psikusem, próbowałem już porty odblokowywać ale to nic nie dało. Zna ktoś rozwiązanie mojego problemu??

roli

Nie ma wolnych miejsc na serwerze. W danej chwili była maksymalna liczba osób online.

cvbn90

roli

Tego nie wiem, bo nie wiedziałem o której godzinie próbowałeś wbić, mówię tylko, że jedną z przyczyn dostawania w tym momencie dc jest zapełnienie serwera. Jeżeli status był heavy to myślę, że mógłby być przepełniony.

jogaSensei

to nie wina przepelnienia serwera, na oficjalnym forum jest 12 stron postow ludzi z tym samym problemem, na razie nie znalezli oficjalnego rozwiazania, najczesciej ten problem maja ludzie posiadajacy internet z routerem, czesto jest tez przyczyna antyvirus, w kazdym razie odsylam do forum innovy. mam ten sam problem na razie nic mi jeszcze ne pomoglo

roli

Ja to samo miałem wczoraj. Próbowałem się zalogować ok godziny 20 i ciągle dc. Dopiero po 5 czy 6 próbie udało mi się przejść przez ten etap, dlatego zasugerowałem się tym, że mogło być to przepełnienie. Sam też łącze się przez router i mam antywira i osobno firewalla i gra mi działa.
Mam nadzieję, że szybko rozwiążą ten problem i sobie pogracie : )

AsmWalker

Nie da się grać w tym momencie warriorem na questach. Magowie stoją i cisną te moby mob sie spawnuje i już leży gmowie na początku spawnowali teraz nic nie spawnują. Powinni drugi server postawić bo jeden na Europe to zdecydowanie za mało !

AndyBishop

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

sidor37

witam. mam pewien problem z wejsciem do gry. otoz kiedy probuje uruchomic l2 wyskakuje mi cos jakby okno w ktorym na gorze  napisane jest frost a pod spodem jest tylko pasek ktory w % powinien sie raczej zaladowac niestety nic takiego sie nie dzieje.po chwili wyskakuje jakis error w ktorym po rosyjsku jest napisane "problemy wo wrjemia obnowlienja frosta"^^. nastepnie ekran robi sie czarny tak jakby gra miala sie uruchomic, nawet wskaznik myszki zmienia sie na taki jak w czasie gry, ale nie pokazuje sie okno logowania i po chwili wszystko sie wylacza. ma ktos pomysl jak to naprawic?

Shen

Jesteś jakaś lista daily questów które warto robić?

edit: niewazne, znalazlem.

baant

Male pytano. Czy komus dziala przejscie do ostatniego bossa w pailace 49 ?? Bo mi i nie tylko mi blokuje sie postac w pewnym miejscu pod woda.

FokuSs

Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Shen

Mammon merchant już lata po wioskach? Bo chciałem kupić dye ale nie mogę go dorwac.

Cannabell

Witam
Miałem problemy ze startem gry jak większość.. PLAY --> leci niebieski paseczek --> na sekunde pojawia się małe okienko i ilustracją i dupa   :shock: . Problemem był SpyBot S&D.. odinstalowałem i śmigam w grze  :D
Mam nadzieje że komuś ta podpowiedź pomoże  :afro:

KaRom

Cytat: Cannabell w Grudzień 10, 2011, 03:04:51 PM
Witam
Miałem problemy ze startem gry jak większość.. PLAY --> leci niebieski paseczek --> na sekunde pojawia się małe okienko i ilustracją i dupa   :shock: . Problemem był SpyBot S&D.. odinstalowałem i śmigam w grze  :D
Mam nadzieje że komuś ta podpowiedź pomoże  :afro:

Też tak miałem, ale ja inaczej zrobiłem:
- usunąłem antywirusa
- 4game zainstalowałem na C:/...
- Grę mam na D:/...
- restart kompa
- odpaliłem stronę i lata jak ta lala ;)

Pozdrawiam,
Buszek Swintuszek`

szalik

Specjalnie założyłem konto, żeby sie o coś zapytać :P Chodzi o problem z 4game (wałkowany już zresztą), niestety po instalacji 4game na stronie offa nie mogę zacząć instalacji gry, widzę tylko "4game is having a look at whether you have Lineage 2 installed. This will only take a few seconds..." i nie ma nigdzie paska postępu... Przeczytałem praktycznie cały ten topic i zastosowałem wszystkie wskazówki, dalej jednak nic nie pomogło. Co zrobiłem?:

- przeinstalowywałem wiele razy 4game i czyściłem przeglądarki ccleanerem (firefox, opera, sahari), również przed deinstalacją kończyłem procesy w task managerze
- odinstalowałem wszystkie microsoft c++, mam tylko tę wersję instalowaną z 4game

Dalej nie chce ruszyć :P jeżeli ktoś miał ten sam problem, byłoby super jakby się podzielił rozwiązaniem :P