Oficjalny QQ temat Ramony

Zaczęty przez WTTank, Marzec 06, 2017, 03:47:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

born2b3wildLOL

Boost jaki by dal w portfelu jeszcze wiekszy :P

WTTank

Przeogromne to jest szczęście tego, któremu to wypadło(a on nawet nie wiedział co to jest, pytał sie na clan chat czy to jest coś warte ;D), a wypadło ze zwykłej skrzynki za 2kk... Burgis troche wychujał tego kolesia, nawet nie wiem do konca jak on chce mu to spłacić. Na Core wartość tego to chyba około 60kkk. W każdym razie burgis może to wymienić za niezły gear.

born2b3wildLOL

Tu jest to teraz warte tak z 10-15kkk okolo 1500-2000 Euro   :o

haran

1. Brzydki crest.
2. Riamei healuj, a nie fragi nabijasz!

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

DA

Czy tu po maintansie nie miał być vit zregenerowany na 100% ?

WTTank

QRQ

Cytat: WTTank w Marzec 28, 2017, 07:16:31 PM
Przeogromne to jest szczęście tego, któremu to wypadło(a on nawet nie wiedział co to jest, pytał sie na clan chat czy to jest coś warte ;D), a wypadło ze zwykłej skrzynki za 2kk... Burgis troche wychujał tego kolesia, nawet nie wiem do konca jak on chce mu to spłacić. Na Core wartość tego to chyba około 60kkk. W każdym razie burgis może to wymienić za niezły gear.
Z jakiej skrzynki takie cuda lecą?

Grozana

W Giran, krasnal Moe pod latarnią, szansa jest mniejsza niż na 6 w lotto, albo jak to mówią, będzie albo nie będzie.

JamesDoakes

Cytat: born2b3wildLOL w Marzec 28, 2017, 07:29:25 PM
ktos mu ponoc oferował 10b, ja mu chcialem zaplacic 1k euro ale ostatecznie i tak nie chcial,
ciekawe jak wyglądał deal z burgisem :D

w kazdym razie, fajny itemek i nie szkoda wpakować w niego hajs bo nawet po merge z core bedzie pewnie można go sprzedać i wyjść na 0.

haran

Cytat: kornes w Marzec 29, 2017, 12:24:38 AM
Cytat: born2b3wildLOL w Marzec 28, 2017, 07:29:25 PM
ktos mu ponoc oferował 10b, ja mu chcialem zaplacic 1k euro ale ostatecznie i tak nie chcial,
ciekawe jak wyglądał deal z burgisem :D

w kazdym razie, fajny itemek i nie szkoda wpakować w niego hajs bo nawet po merge z core bedzie pewnie można go sprzedać i wyjść na 0.

Ale ta adrenalina dochodowa...

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

JamesDoakes

Yasuo

pytaniko czy wykupic na Iss PP battle rapsody czy zostawic MM ? Jak sprawa sie przedstawia pod wzgledem pve i pvp z tym skillem ?

Espr1t

MI na PVP jest mega przydatne, natomiast Rapso jest mega w PVE. Także co kto woli. Jeśli zamierzasz więcej czasu spędzać na pvp zostawiasz MI, jeśli nie to wykupujesz Rapso.

Yasuo

Pozniej juz tego nie odkrece jak wybiore rapso ?

JamesDoakes

Cytat: Yasuo w Marzec 29, 2017, 03:52:02 PM
Pozniej juz tego nie odkrece jak wybiore rapso ?
nie da sie cofnąć,
jak nie grasz w CP i nie masz zamiaru bić się na oly, MI ci się nie przyda i randomy będą ryczeć, że nie rzucasz rapso :D

Yasuo

xRelapse

Cytat: H0loH0lo w Marzec 28, 2017, 07:40:52 PM
Troche Pew Pew z Ramony

https://www.youtube.com/watch?v=ErQkOSHroKs
bananowa muza z wiejskiej technobudy, myślałem, że z tego się wyrasta, brzmi jak chaotyczne stukanie orczym kutasem po kibordzie a bass jak pierdy baiuma, toi 13 to za nisko, dalej byś wkurzał sąsiadów z 1 piętra, to brzmi jak szczący mozart rozrzucający nuty na pięciolinii strumieniem moczu

przemyśl to kolo bo masz muzycznego raka chyba, że masz 12 lat to rispekt, wciąż lepiej niż tokio hotel

Yasuo

Jak sie sprawa przedstawia z fortecami ? Co mozna dostac za KE ? rb z inst dropia cos ciekawego ?

TT1

Cytat: xRelapse w Marzec 29, 2017, 05:11:02 PM
Troche Pew Pew z Ramony

bananowa muza z wiejskiej technobudy, myślałem, że z tego się wyrasta, brzmi jak chaotyczne stukanie orczym kutasem po kibordzie a bass jak pierdy baiuma, toi 13 to za nisko, dalej byś wkurzał sąsiadów z 1 piętra, to brzmi jak szczący mozart rozrzucający nuty na pięciolinii strumieniem moczu

przemyśl to kolo bo masz muzycznego raka chyba, że masz 12 lat to rispekt, wciąż lepiej niż tokio hotel

Kiedy puszczam troll muzyke dla beki a jakis debil poci dupe by zlozyc w kupe jakies gowno z glowy :D
TOP player z Polshy PepsiQQ "gracze w naszym cp to topka eu, takze jak liczysz ze fakt ze bocimy oznacza = brak skilla, to sie zdziwisz:D"

xRelapse

Cytat: TT1 w Marzec 29, 2017, 06:10:50 PM
Troche Pew Pew z Ramony

Kiedy puszczam troll muzyke dla beki a jakis debil poci dupe by zlozyc w kupe jakies gowno z glowy :D
tyś chyba nigdy troll muzyki nie słyszał, hehe wrzucę disco super troll xD będzie fajnie, nie zrozumiejo bo so głupi

pls nigga to jest filmik z humorkiem bęc

klasyk tego forum

H0loH0lo

Troche Pew Pew z Ramony

Jesteś głupszy niż myślałem. :D

PS. To nie mój fraps, ja tam tylko jestem.

kHRYSTAL

krotka pilka - gram w l2 kilkanascie lat ale nigdy na god, god+ (xD)

zamierzam sobie tutaj pograc casualowo, jaka klase na poczatek polecacie? moze byc cokolwiek, dps/supp/heal

WTTank

heal. Ludzie będą ci płacić żebys poszedł z nimi na instancje.

pnh

zgodze sie, heal najbardziej poszukiwana klasa