[L2OFF] L2DEX - Classic 2.0 x4 - START 26.01.2018

Zaczęty przez tutanka, Grudzień 04, 2017, 01:00:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ezrgath

Mam kilka pytan do ludzi ktorzy ogarniaja to kronike, jesli by byl ktos taki dobry porozmawiac chwile niech da znac

Niqez

jak to mozliwe ze taki serwer z takim online ma tylk0 100glosow na hopzone?  :oops:

wadas

Cytat: Niqez w Luty 24, 2018, 08:31:48 PM
jak to mozliwe ze taki serwer z takim online ma tylk0 100glosow na hopzone?  :oops:

Chyba bak zachęty. Żadnych informacji na chatach, żadnych nawet symbolicznych nagród. Jakby zmotywowali społeczność do klikania dając symboliczną ilość waluty in-game, za którą po 1-2 miesiącach codziennego klikania można by było kupić czapkę lub inną pierdołę, to sądzę, że by wbili do top5.

kraha

online nadal na takim samym poziomie? jak rynek i ekonomia??

habababa69

Jakiś polski klan do którego warto dołączyć? Proszę o info, ogólnie jak tam się trzyma serwer

Visode

Szukamy bishopa do party magów pm w grze  Visode

Co do serwera jest jakiś klan Husaria.   

Szukamy też jakiegoś Polskiego cp do klanu żeby były nas 3 party obecnie posiadamy Dion ale będziemy przenosić na nasz klan , Jesteśmy tez wstanie pomóc jakiemuś cp się szybko rozwinąć sprawa do dogadania.

Kondjo

Witam mam problem z wbiciem do gry po wlaczeniu lunchera wyskakuje mi komunikat Cant connect server czy ktos mial podobna sytuacje jak to ominąć bede edzieczny za info

ezrgath

Co do sytuacji na serwerze, jest kilka liczacych sie klanow polskich, duzo miedzynarodowych. Rynek kwitnie w najlepsze, powoli pojawiaja sie itemy b gr na rynku do sprzedania, duuuza liczba osob na kazdym poziomie spota, takze naprawde fajnie sie gra. Praktycznie kazda klasa jest tu potrzebna(nie liczac daggerkow, wpisujcie miasta
  • ) Serwer bardzo na plus oceniam

Roccat

Serwer fajny, praktycznie bez bugow. Botow brak bo admin banuje :) exp idzie powoli ale idzie :) gramy tu od 2tygodni i zapowiada sie fajnie :) ludzi widac wszedzie wiec online podawany na stronie jest prawdziwy :) pozdrawiam i zapraszam :)))

Kondjo

fajnie sie czyta ze server ok szkoda tylko ze nie moge na niego wbic bo wywala mi jakis error a dokladnie

ERROR cant connect server 1

czy ktos mial podobna sytuacje i sobie z tym poradzil nadmienie ze wylaczalem antivirusa defendera sciagalem nowego klienta i updatera nawet sam system ale nic nie pomaga  HELP ^^ nawet gosciu na Discordzie a mianowicie Kazama nic nie moze z tym zrobic

ezrgath

tutanka

From 00:01 March 17 till 23:59 March 18 (UTC +2)
BONUS for beginners!

Dear Friends! If you are bored to play on your old server and you are looking for new start, it's a perfect time to join the Classic x4 Insolence server.
Only this weekend all newcomers will receive a bonus for easy start!

x3 Scroll of Experience / SP +20% 1 hour
x3 2nd Class Transfer Effect Scroll (buffs)
2 days status Premium Account (only for new accounts, who create 1st character on weekend)

All important links:
Classic Insolence x4 - Full server Description
Registration
Download Client Classic 1.5
Download Patch
Download Updater

More Videos: Media

Griffisth

Niqez

Kazdy kto gra na nim powie Ci ze warto, wiec nie warto zadawac takich pytan  :D musisz sprawdzic sam

Nocny

Ja zaczałem grać w sobotę i jak najbardziej polecam. Ludzi jest sporo przez ograniczenie do 1 boxa można znaleźć party bez większych problemów.

Griffisth

Witam ponownie

Czy jest jakaś opcja pomocy na początkach?
Gram od lat w l2 i tworzę glad + spoil
ale obecnie jestem trochę w kropce...
Jakby ktoś mógłby pomóc (naprawdę niewiele)
PW

Griffisth

Dla tych co się mogą zastanawiać. Krótko, jak jest jakiś serwer na którym warto coś osiągnąć to wyłącznie ten, wg mnie.
A jakby komuś nie pasowały klany PL zawsze można stworzyć nowy Polski Klan bo nie ma ich zbyt wiele ale serwer sprzyja powstawaniu nowych, jakby ktoś chciał. Widzę ciągle nowych graczy i często są to Polacy.
Puzdrawiam wszystkich

cannabis69

witam poszukujemy aktywnego bd/sws min lvl 58 w gre wchodzi tez driver na sws a bd konto z 60 lvl jest wolne:p gramy zawyczaj wieczoramy /nocami sredni lvl w party 65  /international cp

NędznySzczur

Bardzo dobry serwer, polecam się zastanowić jeśli macie słabe nerwy,a  wybraliście spoila.

http://wrzuc.se/images/5abce40c1a3f2.jpg

born2b3wildLOL

Cytat: NędznySzczur w Marzec 29, 2018, 03:19:05 PM
Bardzo dobry serwer, polecam się zastanowić jeśli macie słabe nerwy,a  wybraliście spoila.

http://wrzuc.se/images/5abce40c1a3f2.jpg

Nie wiem czy wiesz ale 1 lvl tak wchodzi pozniej juz normalnie dziala z nastepnym lvlem