Fioletowy Unicorn

Zaczęty przez Iverskillz, Czerwiec 11, 2006, 06:03:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Iverskillz

Siemka mam pytanko jestem elemental sumonerem i mam juz 52lvl a widzialem takie fajne fioletowe unciorny slyszlem ze trezeba jakiegos questa zrobic kto wie jakiego?? lub jak inaczej go zmienic w fioletowego??

Luno

To jest po prostu osobny przyzwaniec.
Nazywa sie Unicorn Seraphin, zeby moc go przyzwac, musisz nauczyc sie skilla do tego. Tradycyjnie jest wymagana ksiazka do tego.

Iverskillz

A na ktorym lvl sie go dostaje bo jakos nie mam go jscze i jak sprawdzalem na stronie to tez nie ma takeigo skila

Luno

Iverskillz

---------- 20:07 11.06.2006 ----------

To jak wkoncu kumpel mowi ze musial wybic quest monstery

---------- 14:35 17.06.2006 ----------

No i co?! mam 56 lvl i nie mam tego unicorna jak cos gram na iDragonie na serwie judement

Woju

Lol kolega cie w konia zrobil :P to zalezy ja cat quena dostalem na 52 gralem ps dostalem jakos po 60 a es moze na 62 dostaje
.

Dymek69

Na officjalu dostajesz na 56 lvl mozliwosc wykupienia tego unicorna :) Kolega ma go, naprawde wyrabista zabawka :P
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Luno

CytatiDragonie na serwie judement

Pamietaj, ze dragon to nie jest lineage2, wiec najlepiej pytaj kogos na serwerze.

bonco_pl

Ten fioletowiec to Unicorn c4 nie wiem ak sie go zdobywa wiem ze jest dobry.

~Armagedon~

fioletowego unicorna widzialem cyba na zeusie... a moze to byl dragon ??
niepamietam...

Iverskillz

Ale ja gram w L2 na Dragon network serw Jude wiec nie mow mi ze to nie jest L2 mam 58lvl i dalej nie mam tego uni

~Armagedon~

zarowno drasgon jak i shadow judgement i nightmare to w sasadzie rozne servery... nie chodzi mi o rate ale o opcje...

bonco_pl

Dragon to niejest L2 poniewaz są tam takie rzeczy jakie żółtkom z NCsoft sie nawet niesniły gdyby zobaczyli co tam sie wyprawia to padli by zapewne ;]

The Hurricane

Gram na Infinity i Unicorn Seraphim dostałem na 60 lvl... książke do niego znajdziesz w Goddard Castle Town :)
Serwer: http://www.dragon-network.net/ (x5)

rasa: Elf
klasa: Elemental Master/Moonlight Sentinel // Spellsinger ---->Eryn
lvl: 7x/7x
klan: Partisants
ally:Cure
-------------------->
rasa: D. Elf
klasa: Shillen Knight ---->xxx
lvl: 4x
klan: NoClan
----------------------------------->
rasa: Krasnolud