Baby pets

Zaczęty przez kajtek, Czerwiec 11, 2006, 07:26:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kajtek

Witam

Czy mógłby ktoś napisać jak zrobić i gdzie questy na Baby Pets Baby Buffalo, Baby Cougar, Baby Kookaburra ( dokładnie opisać od którego lvl i wszystkie czynności jakie trzeba wykonać itd ). Ja szukałem nie znalazłem  8)

pozdrawiam

Luno

Questy mozna brac od 24 lewelu.
Zaczynaja sie u pet managerow w w 3 miastach.
Help the son (start - Lundy w Gludio)
Help the uncle(start - Waters w Dion)
Help the sister (start - Cooper w Giran)
Questy sa banalne w wykonaniu, wiec nie potrzeba zadnego opisu, wystarczy robic to, co powiedza NPCe.

Iverskillz

Po 1 nie ma takiego pet mangera jak luna jak cos to Lundy jesli o neigo chodzi to jak rozpaczac tego questa? bo nie ma tam zakładki quest

Luno

Faktycznie, liderowka sie wdarla, dzieki.
Jezeli nie masz tam zadnej opcji "Quest" to znaczy nie masz tego questa na serwerze, spytaj najlepiej admina.

Rominek

1.hmmm w Gludio stoji obok centrum wioski :D

w zadaniu trzeba kupić broń w sklepie obok za 400k WAR HAMMER jakoś tak a później trzeba zabić 30lizardamanów i zdobyty matsy trzeba oddać petmenagerowi... on w zamian da nam Pet Ec... Ticket Buffalo (jak dobrze pamietam ktory mozna wymienic na ...
Cytat: kajtekPets Baby Buffalo,

2.Dion kolo wyjscia na PÓŁNOC z miasta (na kompasie N ) bierzemy zadanie i musimy kupic w pobliskim sklepie z brania TRIDER (taki trojzab :D ) za 600k pozniej trzeba zabic 30 MONSTER EYE znajdujace sie za brama przy ktorej stoji PetManager ... w zamian za matsy daje on nam Pet Ec.. ticket Kokaburra ktory mozna wymienic na ...
Cytat: kajtekBaby Kookaburra

3. W grian kolo P... Items (taki sklep) na przeciwko Warehouse ... dostajemy zadanie u niego ... pierwsza czynnosc to kupienie Daggera... pozniej z daggerem smigamy do PetMenagera i on kaze nam isc do Exchange... (z lewej na mapie od giran) i zabijanie na DUCHOW (Horror..... ) po zebraniu 30quest itemow wracamy do Giran do PetMenagera on nam daje Pet E... Ticek Cougar
Cytat: kajtekBaby Cougar

Pozdrawiam i z góry przepraszam za to ze nie dokanczalem coniektorych nazw ;) ale zapomnialem a juz dawno to wykonywalem :D
PLAY:

WATCH:

----