BLAGAM O POMOC!

Zaczęty przez Weapon, Czerwiec 16, 2006, 12:54:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Weapon

ściągnąłem patcha L2 C3 N00bwars, a takze Installer c3 zainstalowalem updateowalem (tylko zostalo mi jakies 20 % do konczenia) plikow nie podmien ialem tylko uruchomilem na pulpicie z subfolderu pospatchowaniu L2Player klikam na Run lINEAGE 2 i pisze mi to:

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2696 MHz with 255MB RAM
Video: No Video

Can't find 'intUInspectorexecInspectorFunc006' in 'Engine.dll'

History: UPackage::GetDllExport <- UFunction::Bind <- UField::PostLoad <- UStruct::PostLoad <- UFunction::PostLoad <- UObject::ConditionalPostLoad <- (Function Engine.Inspector.InspectorFunc006) <- PostLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class Engine. Engine.Palette129 NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

a pozniej taka zamknieta buzka ":(" co jest?>???

jesper

Cytat: Weapon
Can't find 'intUInspectorexecInspectorFunc006' in 'Engine.dll'

Błąd pliku Engine.dll

Engine.dll jest w systemie wiec może nie ten system !
Lineage ][ Server

Forsaken Dimension www.forsakendimension.com

Weapon

O dzieki mialem 2 systemy i usunolem je a zainstalowalem ten od patcha ale znowu jest problem po uruchomieniu gry z systemu (l2player) pisze mi to:

CPU: Intel Celeron-class processor @ 2687 MHz with 258MB RAM
Video: ATI RADEON 9550

Bad name index -4208/3338

History: ULinkerLoad<<FName <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad177 43408728)) <- TArray<< <- UMeshAnimation::Serialize <- (MeshAnimation LineageNpcs.a_clergyman_MDarkElf_anim) <- LoadObject <- (MeshAnimation LineageNpcs.a_clergyman_MDarkElf_anim 43408728==43408728/95183709 42972408 436526) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageNPC.a_clergyman_MDarkElf NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NpcInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

jesper

Bad name index -4208/3338

Hm błąd jakiegos pliku .

Jak włączasz L][ , przez updatera czy exe z systemu. Bo jak co to po zmianie systemu nie odpalaj updatera tylko od razu z l2.exe w systemie.
Lineage ][ Server

Forsaken Dimension www.forsakendimension.com

KLOC

1. instalujesz
2. zmienasz nazwe folderu system gry lub go kasujesz
3. używasz patcha NW
4. odpalasz z pliku L2player.exe ktory znajduje sie w katalogu system po zpatchowaniu
++++++++++++++++
NICK: KLOC
RASA: DARK ELF
KLASA: ABYSS WALKER
LVL:6x
KLAN:BRAK
ALLY:BRAK
SERWER: nOObwars
++++++++++++++++

"TAKIE MALE BRAZOWE I SMIERDZI :P"
Nie Klikaj tego linku :P