[ WTS on Skleth ] ADENA 1KK - 1$, EXP 10KK - 1$, EPICS, TOP ITEMS.

Zaczęty przez Pufa, Lipiec 13, 2018, 02:07:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pufa

Hello dear!

If you are looking for a fast, clean and cheap Adena or PWLVL. Welcome !

Our service works 24 hours a day and you will receive your order in 5 minutes.

Try it once and you will be pleasantly surprised.

Table of discounts for regular customers, individual approach to each.

We will help you to find any thing, just ask.

Connect with us:

1. PM here

2. Skype - llesaneda, click here to add my Skype - https://hatscripts.com/addskype/?llesaneda

3. Facebook - https://www.facebook.com/pufa.blackfriday.3

We accept: PayPal, Skrill, WU, Webmoney, QIWI.

Information is updated every week.

Adena: ( We deliver any quantity. )                                Epic:     AQ 3 lvl  - 800 euro

Price:   1 $ usd / m                                                                          Core 3 lvl  - 1000 euro     

0.8 € euro / m                                                                      Orfen 3 lvl  -  1200 euro

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Items: ( Help you find any item )                     

Sealed Runes:  100 Runes -  5 euro   BW Set +6 - 200 euro

Cloth Piece - 70 euro                        Avadfon Robe  Set +6  - 100 euro

IEWA - 150 euro                                Talisman of Baium - 1200 euro

IEWB - 100 euro                                Emic +17 - 1500 euro

IEAB - 50 euro                                   Bellion Cestus +11 - 350 euro

Bow of Peril +10 - 250 euro

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offer you PWLVL service from 1 till 80 lvl:

Time: we can do 2 - 5b exp / day

Method: pwlvl on raids, so we dont need gear on your characters.

Discount system: if you have 100% scrolls, 100% balls or another exp boost.

- Discount for PWLVL / EXP:   +10% boost = 1% discount
Example: you have 100% Scroll + 10% Fish + 10% Clan Skill +10% Clan Unity = +130% boost = 13% discount.

1 - 40 lvl : with 1st and 2nd transfer quest - 50 euro

40 - 57 lvl : 100m exp - 10 euro  + Discount from boost )

57 - 78 lvl: 100m exp - 5 euro + Discount from boost )

78 - 80 lvl: 1b exp - 35 euro

Special offers: ( + 15% discount  )

1. PWLVL 57 - 70 lvl - 100 euro                  4. PWLVL 70 - 76 lvl - 125 euro

2. PWLVL 57 - 72 lvl - 135 euro                  5. PWLVL 70 - 77 lvl - 175 euro 

3. PWLVL 57 - 74 lvl - 175 euro                  6. PWLVL 70 - 78 lvl - 270 euro

PWLVL 78 - 79 lvl - 235 euro                      PWLVL 79 - 80 lvl - 780 euro   

1st class transfer quest - 5 euro

2nd class transfer quest - 15 euro

3rd class transfer quest - 25 euro

L2 Classic official table of experience - https://l2wiki.com/classic/Character_Level

Characters:

1. Paladin 80 lvl - 1000 euro
5. Destroyer 80 lvl - 1000 euro

uciex

Polecam :) szybkie transakcje, itemy na życzenie i wiele innych :) zawsze można się dogadać.

sobek

Cytat: uciex w Lipiec 13, 2018, 03:21:39 PM
Polecam :) szybkie transakcje, itemy na życzenie i wiele innych :) zawsze można się dogadać.
i ceny x2 normalne :P

spenkye

Kup i bana zalap największy frajer serwera banujacy kupujących

Domin

Cytat: spenkye w Lipiec 13, 2018, 05:34:07 PM
Kup i bana zalap największy frajer serwera banujacy kupujących
Frajerzy to od niego kupuja, on jest zwyklym cwaniakiem zarabiajacym na glupocie innych !

Yasuo

Wszystko rozumiem ze zarobek itp ale zeby banderowcowi dawac zarobic ? wstyd.

Xman007

Nie polecam, na tym forum można znaleźć ludzi którzy są pewni i funkcjonują od dłuższego czasu. Cena to nie wszystko na takim serwerze wolę pewność.

DTQ

klopsik

- ja to skomentuje tak; szybko i pewnie

a czy drogo -no coz, dla jednych tak, dla innych nie -zalezy kto i w jakiej walucie zarabia lub ile jej zarabia .

RedWind

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Alinka

Ludzie tak hejtują, bo Pufa - bądź co bądź - trzęsie serwerem, więc wiadomo, nie każdemu to leży ;-):beksa: :beksa: hahaha
Ale jak chcecie mieć interesy z osobą stabilną, a nie jakimś grzybkiem po deszczu, który zawinie biznes po tygodniu, to lepiej u Pufy.

DTQ

Takie ładne imię a reklamujesz taką brzydką kurwe.

PS. Sprzedam wam adene taniej niz pufa a tych itemów co on pisze to sam często nie ma i robi sobie taki plakacik żeby mieć ludzi w kontaktach i sprzedawać 2 razy drożej niż adena chodzi u reszty ruskich.

Domin

Cytat: Alinka w Lipiec 17, 2018, 12:07:30 AM
Ludzie tak hejtują, bo Pufa - bądź co bądź - trzęsie serwerem, więc wiadomo, nie każdemu to leży ;-):beksa: :beksa: hahaha
Ale jak chcecie mieć interesy z osobą stabilną, a nie jakimś grzybkiem po deszczu, który zawinie biznes po tygodniu, to lepiej u Pufy.
Ciekawe . W jakim sensie trzesie serwerem ?

Neural

Cytat: Domin w Lipiec 17, 2018, 02:13:19 PM

Nowy na skeltcie? Pufa jest liderem ally które aktualnie bije bossy bije epici ma większość zamków, sciąga (albo ściągał) podatki od looperów coś pominołem?
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

kabulek

L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Domin

Cytat: Neural w Lipiec 17, 2018, 03:14:56 PM

Nowy na skeltcie? Pufa jest liderem ally które aktualnie bije bossy bije epici ma większość zamków, sciąga (albo ściągał) podatki od looperów coś pominołem?
Oprocz zakena tez bijemy epicki, gc,sv bossy ! 2 zamki . Kurwa bijemy od 2 miesiecy w cata na mainach i jakos jeszcze nikomu nie placilem ! Wiec to ze trzesie serwerem mozna w bajki wlozyc! Jest lidetem doty i liderem w rmt to sie zgodze

Neural

Cytat: Yasuo w Lipiec 17, 2018, 09:44:35 PM
Cytat: Cristobal w Lipiec 17, 2018, 08:57:25 PM
Cytat: kabulek w Lipiec 17, 2018, 03:59:50 PM
coś pominołem?

tak, "ą" :D

o qrwa popłakałem się xD
sztos :D
Ahh ta ortografia :D
Dobrze że od tego się nie umiera :D
Cytat: Domin w Lipiec 17, 2018, 04:13:05 PM

Oprocz zakena tez bijemy epicki, gc,sv bossy ! 2 zamki . Kurwa bijemy od 2 miesiecy w cata na mainach i jakos jeszcze nikomu nie placilem ! Wiec to ze trzesie serwerem mozna w bajki wlozyc! Jest lidetem doty i liderem w rmt to sie zgodze
Ja napisałem o looper party nie na mainach, Mainy palą PRy :D  a co do loperów to zapytaj parę  osób z Spectre czy Eternity którzy płacili pufie aby ich nie PKować. Ostatnio była jakaś wojna w Necro że parę dni było pusto bo wszystko pekowane było jak leci nie wiem jak teraz bo tam nie siedzę.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

DTQ

Nazwij te pare osob bo z tego co widze to na razie dota calkowicie zostala wyniesiona z necro oprocz dwoch grup ginto ktore placa haracz. Przypisujesz niebieskim to co robi dota. Dawaj nicki tych co oplacaja protekcje u pufy albo skoncz z ta propaganda.

Domin

Cytat: DTQ w Lipiec 18, 2018, 11:30:37 AM
Nazwij te pare osob bo z tego co widze to na razie dota calkowicie zostala wyniesiona z necro oprocz dwoch grup ginto ktore placa haracz. Przypisujesz niebieskim to co robi dota. Dawaj nicki tych co oplacaja protekcje u pufy albo skoncz z ta propaganda.
Dokladnie !

kabulek

Ja tam nie płacę, tylko zbieram dropy :D dzisiaj klata BW, gacie bw i hełm BW, plus kilka tys szotów, elikisry na MP, i b soe :D ciekawe kiedy w końcu broń poleci  :afro:
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Sushy

Czemu ludzie którzy przelewali kase ukraińcowi teraz go nienawidzą? Wywiązywał sie z umowy, dostawaliście adene, czemu taka nienawiść teraz. Znaliście cene, sami prosiliście się o adene. Nie wiem, chcecie sie odegrać to zawsze możecie poprosić o adene 1st, a przelewu nie wysłać. Cala ta sytuacja to abstrakcja :D za 6 dni bedzie patch na ruskim, a więc dochodzą nowe rb80. Kto się cieszy? A no klaun i jego cyrk się cieszy. Ja temu przedstawieniu bedę się przyglądał z daleka.
Nie pozdrawiam.