WTS Adena 1,55kk

Zaczęty przez Coach, Październik 24, 2018, 12:19:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Coach

Sprzedam adene 1,55kk 250zł. Niestety ze względu na pingi gra jest dla mnie nie grywalna na tym serwerze. Aukcja allegro w każdej chwili ( w sumie już jest za 270, ale tu na forum mogę sprzedać za 250zł), chyba że ktoś da 270 zł to dorzucę konta z se ( 25lvl ) vip1 + ee ( 25lvl ) vip 1 + maina human wizard ) 27lvl ) vip 4 ( jeszczcze bo za parę dni będzie vip 3 ). Ew, inne propozycje proszę na pw pewnie się dogadamy ;)

edit : żeby zrobić konkurencję temu 'topsellerowi" to sprzedam to za 240 zł ;), kupując ode mnie przynajmniej wiesz, że kupujesz od kogoś kto ma twarz :D

EDIT 2 : oddam wszystko z oryginalnymi mailami za 240 zł.

Nexusetti

Czy to aby nie pan który się naśmiewał z polskich clanów i "słabych graczy" ze quitną przed 50 lvl'em? a sam zrobił quita po 3 tygodniach na 25 lvl  hahaha

łap free bumpa :P

Coach

Cytat: Nexusetti w Październik 31, 2018, 09:46:48 AM
Czy to aby nie pan który się naśmiewał z polskich clanów i "słabych graczy" ze quitną przed 50 lvl'em? a sam zrobił quita po 3 tygodniach na 25 lvl  hahaha

łap free bumpa :P

Ten Pan gra na skelthie od prawie 3lat, quituję tylko dlatego, że dla mnie serwer jest niegrywalny ze względu na delay i chciałbym odzyskać $60 które zainwestowałem, w każdym innym przypadku oddałbym to znajomym za free. Nadal uważam, że klan o którym piszesz to śmiech na sali i zawsze tak będzie  hahaha

Coach

Do zamknięcia, dziękuję dobranoc.