[L2OFF] GameCoast - Classic Antharas x3 - START 29.06.2018

Zaczęty przez Defqon, Czerwiec 17, 2018, 05:53:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Visode

Gra się  przyjemnie dużo Polaków nie ma ale znajdziesz , event trwa do 17stego więc jeszcze można śmiało zaczynać .

Visode

Kloniasz

Tych zawiedzionych classiciem nc west zapraszam. Serwer godny polecenia wyścig szczurów dobieg końca zostali normalni gracze 5 hero w rękach naszych rodaków,  administracja tez ok   

Li

Może ktoś podpowiedzieć jaki jest obecnie online na serwerze?

Czy klient jest po angielsku czy po rosyjsku?

Czy faktycznie już po updacie do Seven Signs?

Chciałem zainstalować i porównać sobie z NCWest, ale w stosunku do klienta Innovy (Seven Signs)  jest różnica prawie 2GB, trochę duża?
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

Kloniasz

Online około 800 pliki inovy najnowszy update 100% po angielsku wraz z komunikatami z serwera

Kloniasz

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

mattz

Cytat: NightBird w Luty 25, 2019, 08:02:12 PM
gamecoast vs classic.club vs ncwest (giran)

jakies opinie ?

Tylko NCWest z dolarami, bez nigdzie o privach long termowo to zapomnij. NCwest bez 3x VIP 4 to i tak slabo a no i p2w ale to jak wszedzie z ta roznica, ze na ncweat nie tylko od graczy ale i od ncwesta

kesil

E tam na gamecoast klikam już pól roku i nie jest zle, czy jest dobrze ? raczej nie :P (online taki se, wary nie chcą się bić i brak mid klanów ;/ )
na plus pliki, "znośna" dota, updaty, ustawienia serwera, kronika
Lepszego classica nie znam ale zaczynać bez cp jako random to raczej gwarantowany quit
Na Clubie grałem jak serwer wstał i pliki to była jedna wielka tragedia jak teraz nie mam pojęcia.
Na Ncwest miałem iść ale jak zobaczyłem że trzeba placić $ na shoty to se dałem siana a wiem jaki jest problem na high lvl z adena na nowych kronikach classica.