RespeCt Rekrutacja

Zaczęty przez JokeJR, Kwiecień 27, 2020, 03:57:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JokeJR

Witam Serdecznie.
Clan prawie skończony pod względem zebranych cpków na nowy Serwer który wstaje 6 czerwca.
http://forum.shock-world.com/
Jest to Brazylijski Serwer więc godziny epików będa poźne , głównie 20-24 godzina
Jest To Godzina obowiązkowa twojego onlinu !

Online do bólu , nie interesuję mnie babci sranie , wiesz , że nie masz czasu to nie zawracasz dupy ,
szukam poważnych ludzi którzy wiedzą  , że mogą się poświęcić. To są obowiązki , Farma do znudzenia,  Więcej info na Priv .
Jeśli wiesz , że nie jesteś typem żołnierza . nie pisz !
Szukam rowniez 1 cp , aktywnego.

Informacje na temat serwera będą zainstalowane 2-3 maja wraz z forum
Wymagany online minimum 4-6 godzin dziennie + online w godzinach epiku
Więcej informacji na priv i oczywiście Rekrutacja : )

RespeCt Clan

JokeJR

RespeCt Clan

JokeJR

RespeCt Clan

PoweR

Możesz wysłać propozycje na PW ile płacisz za grę profesjonalnego gracza xD

JokeJR

Cytat: PoweR w Kwiecień 30, 2020, 10:44:28 AM
Możesz wysłać propozycje na PW ile płacisz za grę profesjonalnego gracza xD
:D :D :D

RespeCt Clan

JokeJR

https://discord.gg/2cbSFK
Zapraszam na Klanowego Discorda.
Jest w Trakcie Wykonczenia.
RespeCt Clan

JokeJR

RespeCt Clan

JokeJR

RespeCt Clan

JokeJR

RespeCt Clan

JokeJR

RespeCt Clan

JokeJR

RespeCt Clan

JokeJR

RespeCt Clan

Drax09

Czyli co już na la2dream się nie wybieracie?

JokeJR

nie , na tą chwilę zostajemy przy shock-worldzie , tak samo jak większość clanów które tez sie na dreama '' zarejestrowało ''
RespeCt Clan

Drax09

No wlasnie od dwoch dni rozmawialem z osobami z wiekszosc clanow i wybieraja sie na dreama nie na schock :P
tez cpki z vallhali x3 wracaja na dreama na 2-3 tygodnie.
Do startu jeszcze daleko bedzie widac co i jak ale na razie na obecna chwile wiekszosc na dream leci

JokeJR

to ja nie wiem co oni kręcą :D , playhardgopro wiem ze idą na shock , to samo supreme pisali mi dosłownie wczoraj. może zawitają tylko na tydzień na shock , kto wie. Podobno nie mogą cpków zebrać na dreama ^^
RespeCt Clan

JokeJR

RespeCt Clan

Li

Gwoli ścisłości - to chyba ruski serwer, nie brazylijski? Całe forum w cyrylicy....
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

JokeJR

Cytat: Li w Maj 19, 2020, 05:57:12 AM
Gwoli ścisłości - to chyba ruski serwer, nie brazylijski? Całe forum w cyrylicy....
miało sie pojawić na dniach angielska wersja , zdecydowałem , że rusek lepiej wypadnie niż ten brazol , dlatego zmiana. Cyrylica to nie problem tak naprawdę jeżeli chcę się grać coś więcej bo na większości serwerów  top clany to w wiekszosci brazole czy ruscy którzy nie ponimaju po angielsku
Jakbyś potrzebował pomocy czy coś w tym stylu to służę , ustawienia większości serwera mam w głowie.

Jedynie z tego co zauważyłem ich serwery długo stoją , nie wiem jak to tam z online wygląda bo to też taki troche noname głównie zamykali sie na ruskich bo tak naprawdę ja też mam ogromny problem z przyniesieniem ich int cpków bo po rusku jest ;d. zapewniają , że boty mają nie działać co mnie bardzo cieszy. po przeżyciach na dexie juz nam sie nie chce walczyc ze skryptami na pvp juz :D
poprosiłem znajomego o sprawdzenie adr  , to przy odpalaniu ich clienta dostał bana na 5h :D :D
RespeCt Clan

cleaner

święto lasu, a gdy proponowaliśmy Jokerowi l2vallhale to wolał grać na serwie z onlinem 100 :D argumentując że na ruski nigdy nie pojdzie :D
ciesze sie ze zrozumiales swoj blad  :D

JokeJR

Cytat: cleaner w Maj 19, 2020, 11:59:01 AM
święto lasu, a gdy proponowaliśmy Jokerowi l2vallhale to wolał grać na serwie z onlinem 100 :D argumentując że na ruski nigdy nie pojdzie :D
ciesze sie ze zrozumiales swoj blad  :D

ej ej ej :D :D nie przypominam sobie zebym mowil ze na ruskiego nie pojde, bo na ruskich gram często. Kwestionowałem tylko valhalle :D :D ale co racja to racja , plany wielkie a wyszlo jak zwykle :/ jak chce sie grać coś więcej to niestety ze spokojnych serwerów , low serwerów robią się przekrętasy tylko po to zeby koledzy z tej samej narodowosci grali :D

Jak tam na Valhalli ? Słyszałem , że jakiś problem z sidami
RespeCt Clan

cleaner

szczerze mowiąc nie zauwazyłem problemów, codziennie pvp trwa :D

JokeJR

RespeCt Clan

JokeJR

Zapraszam do CP , jak i solo Graczy ! do klanu
RespeCt Clan