[L2OFF] Lineage.pl Aria - IL x1 - START 16.10.2020

Zaczęty przez Lineage_pl, Październik 03, 2020, 12:27:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

yTr

Cytat: prawdziwyON w Październik 06, 2020, 09:22:24 PM
Lineage robicie błąd, ale szybko się o tym przekonacie. Szczerze, jak mam iść na evoke czy wasz serwer, który niczym się nie różni to wybieram evoke. Tam przynajmniej online będzie. Powodzenia

jaki online na evoke? :DDDDDD pomijając fakt, że forum jest martwe to jeśli mordor nie potrafił zebrać 1k to tymbardziej nie zrobi tego jakieś śmieszne bugland evoke, interlude jest martwe, ktoś tam jeszcze pisał o cpkach grających na evoke, Cpki to teraz grają na poważnych serverach jak valhalla nie na lol interludzie z deską w fogu ciągającą 300 boxów, archerami f1 i olympiadą dla propheta z full epikami :DDDDD

Emaliowany

Tak szczerze mówiąc i patrząc co piszesz wnioskuję że jesteś ułomny ja. Zekipka około 20 chłopa idziemy na evoke bo będzie online i normlani gracze a co do projektu X1 to to będzie syf a co do valahali to ruskie ścierwo tylko fajne pvp zero komunikacji normlanej więc nie pierdziel głupot farmazoniarzu

//Soulern: warn 15%

yTr

No ja jak widzę co Ty piszesz i ten brak przecinków oraz składnia to ja pierdole jakim Ty musisz być przygłupem to szok :DDD idź sobie na tego buglanda ze 100 online nawet z ekipą z osiedla, babcią Zosią i osiedlowym Jackiem, pochwal się jak stamtąd spierdoliłeś po tygodniu bo na cruma marshlands nie ma ludzi tydzień po starcie, chyba że idziesz sprzedawać adenę to nie dziwie się, że szczekasz :)

//Soulern: warn 20%

Emaliowany

Nie potrzebuję przecinków itp no zobaczysz sam kmiocie ile będzie tam ludzi jak widać jesteś zerem i hu ci w pape możesz mówić turbo przygłup  a  dodam jeszcze że jesteś pustakiem z domu cegiel

//Soulern: warn 40% (recydywa)

yTr

Ale będziesz cytowany z tym online :DDDDDDDDDDDDDDD nawet nie zdajesz sobię sprawy w jaką śmiechawę się pakujesz :)))

bronekk

chłopaki od emalii nie wytrzymali na żadnym z serwerów dłużej niż 2 tyg. Z tego co obserwuje na tym forum a zaglądam od dłuższego czasu to emaliowany zbiera ekipe na każdy pojawiający się serwer xD tak jak było z valhalą czy remasterem - kurwaaaa gramyyyy, mam 20 ludzi !!!!!! - Tydzień pózniej "ja pierdole jaki syf serwer, buggi srugi... online lipny(chuj, że grało z 5k typa)... I tak za każdym razem. Może Evoke Wam przypadnie do gustu... Choć myślę, że tam też będzie coś nie tak.

bronekk

i dlatego właśnie proponuje spróbować na x1 !

DEAS

Cytat: bronekk w Październik 07, 2020, 04:54:26 PM
chłopaki od emalii nie wytrzymali na żadnym z serwerów dłużej niż 2 tyg. Z tego co obserwuje na tym forum a zaglądam od dłuższego czasu to emaliowany zbiera ekipe na każdy pojawiający się serwer xD tak jak było z valhalą czy remasterem - kurwaaaa gramyyyy, mam 20 ludzi !!!!!! - Tydzień pózniej "ja pierdole jaki syf serwer, buggi srugi... online lipny(chuj, że grało z 5k typa)... I tak za każdym razem. Może Evoke Wam przypadnie do gustu... Choć myślę, że tam też będzie coś nie tak.

+1
Wiesz jak jest "Słabej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza " :P

Deacon

Po co wy w ogóle rozmawiacie z tym debilem to ja nie wiem.

chlebut

Pytanie offtop.
Dlaczego otwieracie server pod nowa marka "lineage.pl", a nie trzymacie sie l2mordor? Tam przynajmniej jakies repu macie.
Nie badzcie canyonami,zeusami,talesami,elixirami xD

Lineage_pl

Cytat: chlebut w Październik 09, 2020, 02:37:28 PM
Pytanie offtop.
Dlaczego otwieracie server pod nowa marka "lineage.pl", a nie trzymacie sie l2mordor? Tam przynajmniej jakies repu macie.
Nie badzcie canyonami,zeusami,talesami,elixirami xD

bo nie jesteśmy mordorem, testowaliśmy wszystkie serwery low rate które wstawały w tym roku, spodobał nam się ich pomysł na VIPa i interface, który sobie od nich "pożyczyliśmy", ale ich ustawień epików nie lubimy, chcemy dać szansę każdemu, nie tylko z europy.
Evoke też możemy nazwać mordorem bo "zapożyczyli" on nich czapki i ustawienia epików, nawet nasze stare pliki .utx, wystaczy zobaczyć do folderu /systextures w ich patchu.

chlebut

No tak tak, ustawienia mozna pozmieniac, ale zeby serwery i adresy IP tez "pozyczyc" ? :D

W sumie, dyskusja nie ma sensu, ci ca chca i tak znajda informacje, takze ja koncze na tym :P

koksik165

Beta juz jest i mozna normalnie wbic na serva?

bronekk

Tak beta jest od kilku dni. NPC od bety stoi w Giran

koksik165

lepiej sciagnac klienta ze strony?
pytam bo cos nie moge odpalic z tego co mam:),a jest czysty.

bronekk

Ciężko powiedzieć. Mój folder ma wbite jakiś 15 serwerów... i chodzi he.. Może spróbuj wyłączyć antywira na czas uruchamiania.

Asgota

Cytat: chlebut w Październik 09, 2020, 04:22:09 PM
No tak tak, ustawienia mozna pozmieniac, ale zeby serwery i adresy IP tez "pozyczyc" ? :D

W sumie, dyskusja nie ma sensu, ci ca chca i tak znajda informacje, takze ja koncze na tym :P

lul, trochę przypał  :P
Przynajmniej spina o jakość plików rozwiązana xD

Lineage_pl

Cytat: Asgota w Październik 09, 2020, 09:10:45 PM

lul, trochę przypał  :P
Przynajmniej spina o jakość plików rozwiązana xD

To zwykly hosting na hyperfilter, w zasadzie troche dziwne bo w panelu mamy koncowke .21 :-)

Asgota

To niebywałe szczęście ze dwie domeny trafiły na jeden adres...

koksik165

Sciagnalem klienta ze strony,patcha rowniez i ze tak powiem dupa:)
zero reakcji;p,nigdy praktycznie nie mialem problemu z odpaleniem gry.
Jakies sugestie?:)

Lineage_pl

Cytat: Asgota w Październik 09, 2020, 09:31:04 PM
To niebywałe szczęście ze dwie domeny trafiły na jeden adres...

https://check-host.net/ip-info?host=muthrones.net

Gdybym poszukal pewnie znalazlbym wiecej stron, poza tym hosting kupilismy 2tygodnie temu :-)

Cytat: koksik165 w Październik 09, 2020, 09:45:00 PM
Sciagnalem klienta ze strony,patcha rowniez i ze tak powiem dupa:)
zero reakcji;p,nigdy praktycznie nie mialem problemu z odpaleniem gry.
Jakies sugestie?:)

Czy wyskakuje Ci jakis blad?
Mozliwe ze jest problem z jakims proxy bo dostalismy zgloszenie na maila
cmd -> ipconfig /flushdns i i uruchom klienta ponownie

koksik165

Nie nic nie wyskakuje,wbilem dla testu na inny inte i bez problemu poszlo:)
KK juz sprawdzam

Lineage_pl

Grand Opening: 16.10.2020 - 19:00 ( GMT +2 / CEST )   :bump:

TankerEk

Wbije dziś na bete sprawdzić parę spraw i chyba w piątek także przynajmniej popekowac :D Asgota mógłby coś low odpalić zamiast sie bawic w te x100 bo zaufanie co do żywotności projektu ma. Bugi chyba już też polatane. 
Common sense
So rare that it's a super power

Lodzia69