Reborn, Aria czy E-global?

Zaczęty przez Sandybanks, Listopad 23, 2020, 06:21:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sandybanks

Cześć,

Szukam serwera z ratami x1-x3 long term, nie chce mi się za 6 miesięcy zaczynać gdzieś od nowa. Który z trzech wymienionych w tytule serwerów, polecilibyście mi i dlaczego?  W tej chwili skłaniam się do reborna (chociaż sporo piszą o plikach a na pmfun a dziwnych akcjach GM). Jak pozostałe, ktoś gra i może powiedzieć coś konstruktywnego?

yTr

No 1 opcję już sobie sam wykluczyłeś jak piszesz, że chcesz grać 6 miesięcy to na pewno nie e-global

trolololo

Cytat: yTr w Listopad 23, 2020, 10:04:40 PM
No 1 opcję już sobie sam wykluczyłeś jak piszesz, że chcesz grać 6 miesięcy to na pewno nie e-global
Reborn się rozrasta szybciej niż Chiny, stoi już rok i postoi kolejny MINIMUM, a online względem Ari jest 10x większy, rynek rozwinięty, bez boxa.

Disneyy

Shitborn jest chujowy banuja za free

n3

zdzisiu

Też szukam czegoś w tym stylu ale wszystkie dostępne opcje mają zbyt wiele wad.

Reborn jest już za stary i ma słabe pliki.
L2Etina ma za wysokie raty i jest zbyt łatwy, szczególnie dla magów. W zasadzie mimo różnicy dat otwarcia jest to serwer równie stary co reborn.

Z racji tego że zaczynają wstawać serwery bez dualboxa (do ludzi chyba w końcu dotarło jak bardzo to pierdoli grę) myślę że prędzej czy później powstanie coś przyzwoitego.

lupus

Cytat: zdzisiu w Luty 04, 2021, 12:48:02 PM

Reborn jest już za stary i ma słabe pliki.
L2Etina ma za wysokie raty i jest zbyt łatwy, szczególnie dla magów. W zasadzie mimo różnicy dat otwarcia jest to serwer równie stary co reborn.

Jak serwer otwarty niedawno moze byc tak samo stary co serwer ktory mial otwarcie 2 lata temu?

zdzisiu

Zapytaj się GM-ów co skopali że tak szybko idzie. W pierwszym tygodniu było tam pełno ludzi na 3 profce.

lupus

Na ratach x3+ CoVa mozna wbic w 4 dni.