Dwar Artisan - !!PomocY!!

Zaczęty przez BuziaczeQ, Lipiec 04, 2006, 01:36:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

BuziaczeQ

Witam... Mam problem z questem na Dwarf Artisan :(... polega on na tym, że nie mogę znaleźc questowych mobków... mianowicie Boogle Ratman's i Boogle Ratman Leader's... Szaukałam ich lokacji w Drop Kalkulatorze jednak nie ma ich w miejscu, które wskazał Drop Kalkulator... Obeszłam już kilka razy całą kopalnię i jej wnętrze a i tak nie znalazłam tych monsterów... Proszę o pomoc i za wszystkie informacje serdecznie dziekuje... k!sS :*:*
(\(\
(>'.')
(~(")(") k!sS :*:*

sebeq

Moby te sa na samym koncu kopalni, jesli ich tam nie ma oznacza to ze na Twoim serverze jest cos skopane :p

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Rominek

idz do Giran do Prest... Items Shop i zakup u takiego krasnala :) (tradera) za 300k aden >>> Final Pass Certificate
pozniej idz do Gludin do Head Blacksmith Tapoy.

a na druga profesje tez w Giran w Prestiques item kupic 3marki za 1kk/sztuka

Mark of Guildsman (1kk aden)
Mark of Prosperity (1kk aden)
Mark of the Maestro (1kk aden)

jak sie juz bedzie miec te Marki to idziemy z nimi do Warehouse w Giran i zmieniamy profke na 2lvl

Pozdrawiam
PLAY:

WATCH:

----

hrypek

mithril mines idz idz az bedzie krater na samiuski dol, poczym gon prosto i  w lewo(w dol) na akste skeletach(czy jakis tam) i potem prosciotko bedzie taka pochylnia(tam sa) jesli masz maly lvl uwazaj na ore bat sa aggreo moga wyleciec po bokach (ale nie musza :p)
powodzenia
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Ryltar

Te szkielty to sa cos tam Warlordy wiedz trudno przegapic.