Summon Kat the Cat & Summon Mew the Cat

Zaczęty przez Lancelot[PL], Lipiec 07, 2006, 03:53:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lancelot[PL]

pierwszy raz gram human mistic'iem i chcialbym sie was zapytac czy warto pakowac w te koty. napiszcie mi prosze jakas strategie co do nich

Xili

To wszystko zalezy czy będziesz grał Warlockiem. Ale załużmy że zechcesz (warlock jest postacią przywołującą te kotki). Ja opowiem ci że w Kata warto ale w Mewa juz mniej. Kat posiada duze ilosci hp jest on przeznaczony do tankowania i niestety traci przez to troszke patk (ja osobiscie nie chodzilem z katem dlugo) zre on 30% doswiadczenia. Mew the cat jest to kot posiadajacy mocny atak magiczny ale nie radze ci w niego pakowac sprawa prosta zre AZ 90% doswiadczenia przydatny w pvp raczej. Jak juz zostaniesz warlockiem to dostaniesz kolejnego kotka (Kaia) ktory w przeciwienstwie do kata posiada ogromny atak (na 62 levelu ponad 3k to to malo nie jest [l2paradise]) Z kotami strategia wyglada mniej wiecej tak. Sa 2 opcje w których odgrywasz role albo dd albo healer.
1.Strategia na DD puszczamy kotka na przód a sami wspieramy go z magii lub broni siecznej (glownie duale) obuchowej lub dystanowsej (odradzam poniewaz kazdy strzal zre mane ) wyjątkiem sa wolne moby gdzie zachęcamy je do ataku na nas najpierw a potem puszczamy summonka. W przypadku spadku zycia leczymy Kota.
2.Strategia Healer pod obnie jak przedtem z mobami wolnymi tyle ze wiekszosc czasu tracimy na leczenie potwora (strategia dobra jak zbieramy na jakis sprzet a biegamy z gratami ) ale z mobami jest identycznie.

Pare slowek o warlocku.
Nie jest to typowy mag wiec przygotuj sie na NIEDOSTATEK mocnych czarow dokladnie na 35 dostaniesz ostatni bojowy czar. Uzywamy go do podciagania mobow i ewentualnie do 44lvla do walki. Warlock ma skille pasywne typu Transfer Pain. Ktore bardzo  pomagaja nam w ekspieniu (oddaje czesc dmg na kotka). I rozne kocie buffy i te sprawy.
Kocie leczenie i.t.d
WAZNE NOSIMY LEKKIE ZBROJE (NAJLEPIEJ BW LIGHT SETA)
ale nie caly czas jak znajdziesz cos z a to to ubierz ale BW light set jest spoko.
Warlock przyzywa cubiki (takie kuleczki nad glowa) co bardzo pomagaja mu walczyc. Szczególnie Paralize Cubic który to "zamraza wroga na 2 min" (dobre na pvp i pve w ogle the best). Grajac ta postacia nie bedziesz mial problemow z kasa i z dluugimi restami. Zreszta bardzo dobry opis warlocka napisal nasz RYLTAR wiec jak cie zainteresowała ta postac to zajrzyj do tego opisu. Ogólnie bardzo polecam tą posta i sorki że napisałem więcej niż chcialeś  :oops: lubie pomagac i dużo gadać (pisać też):)
I siedziało ich tam troje. Niegdyś mężni woje, teraz tak bezbronni. To była ich pierwsza porażka. Wiedzą że "Raj" został stracony na zawsze. Nie nacieszyli się SPSem Na subie, nie nacieszyli się wreszcie pełnym klanem, nie nacieszyli się Legendarnym Hell Knightem. Pogrążeni w rozpaczy :cry: pokonani przez podrzędne FBI!!! Lecz teraz nie na Raj czekają, jak tylko mogą na maxie pykają i nie o piekielnych rycerzach marzą. Dualistą być chcą.
Jak by ktoś nie wiedział o czym pisze to: FBI mówimy NIE!

Ryltar

http://forum.lineage2.bo.pl/viewtopic.php?t=4120&start=0

Nie bede szynka(po angielsku ham jagby ktos nie skumal) i dam linka.Masz ladnie opisane a jak zainteresuje Warlock to pytaj tam a jak sprawy intymne(twoja Mew dostala okres i nie wiesz jak temu zaradzic) to pytaj na PM mnie lub Warlockow innych(jest tu pewnie paru).

Lancelot[PL]

dziekuje wam slicznie. uwazam ze powinniscie dostac pochwale. ale (zawsze musi byc jakies "ale":P )...ja chce robic sorecera . poprostu zle se klilem jak patrzylem na umijetnosci lol:P:) ale mimmo wszsytko i tak doceniam