NIE MOGE WYPAKOWAC

Zaczęty przez yorap, Lipiec 13, 2006, 11:17:57 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

yorap

ściągnąłem c4 po raz pierwsze z tej stronki, i nie mogłem wypakowac. Potem ściągnąłem z oficjalniej, i jest to samo. Taki oto komunikat: !   C:\Downloads\L2_C4_Installer.zip: Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone

co mam zrobic?

c3 mi działa, ale nie wiem jaki jest na nim dobry polski serwer :(

plz pomurzcie mi!

btw jakie serwery poleciacie w c3 i c4 ?

dzięki z góry za pomoc

Ryltar

Szlag by was trafil wez to rozpakuj winzipem 1.10 czy jak on tam sie nazywa(ten 10 cos tam wzwyz).

em

a czym rozpakowywales? jak rarem to nie dziwo, zainstaluj winzipa i dopiero poznije sproboj rozpakowac ;)
z C3 serverwo ci nie powiem bo gralem dawno ;) a z C4 to servery oparte na javie tj. np. zeus, myst i pare innych ;) wiecej info znajdziesz w dziale servery ;)
em powrócił na forum ;D

yorap

dzięki wielkie!

nigdy bym sam na to nei wpadł ;];]

btw co sądziecie o serwerze existence?

jest on dobry dla początkującego?

Nabuchodonozor

Albo ściągnij sobie winrara 3.51 i wyżej

Z serwerami C3 jest marnie , jedyny który się jeszcze do czegoś nadaje to lineage2world

Ale nie rozumiem dlaczego szukasz polskiego serwera , lepiej już grać na jakimś dobry międzynarodowym serwerze , na takich też są duże polskie społeczności , a niezłe serwery c4 to : l2paradise i zawsze denerwujący ale jeszcze nie tragiczny l2extreme.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Ryltar

Cytatmiędzynarodowym serwerze

A tam gralem na polski i dobrze bylo a na zagranicznych to gram tylko na high rate(i spotykalem duzo ludzi z Allseroniu nawet an jednym jest klan ludzi z Allka ^,^)

yorap

a możecie mi powiedziec czym sie różnią serwery polskie od zagranicznych? oraz jakie serery poleciacie dla początkującego? dział serwery jest dla mnie bartdzo mało czytelny, nic się z niego nie dowiedziałm ;] zależałoby mi żeby było raczej dużo osób na serwerze, ale żeby nie było lagów i zawsze można było dołączyc, oraz żeby grało się normalnie i przyjemnie ;]

poza tym dlaczego jeden serwer jesd dobry a drugi zły, od czego to zależy ?

Nerval

Mam ten sam problem z wypakowaniem. Winzip 10.0 wywala mnie z errorem
"invalid compressed data to inflate". Moi koledzy mają to samo, chociaż ściągają z innych źródeł. Próbowałem też otwierać to 7-Zip'em i Winrarem, ale nic nie pomogło. Chciałbym zagrać w L2 =/

Odświeżam stary temat, bo nie chcę zakładać nowego

Edit: Wypakowało się pomimo błędu, ale trzeba włożyć CD1