Summonerzy...(Warlock, Elemental summoner, Phantom summoner)

Zaczęty przez Filer, Lipiec 15, 2006, 11:31:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaka klasa jest lepsza

Warlock
14 (56%)
Elemental summoner
5 (20%)
Phantom summoner
6 (24%)

Głosów w sumie: 25

Głosowanie skończone: Lipiec 15, 2006, 11:31:04 AM

Filer

Zdecydujcie w ankiecie kto jest lepszym summonerem do PvP, dawajcie swoje sugestie w postach :P :)  :)  :)

Tyr

Warlock - kotki są poprostu fajne xD szybkie... na PVP rozwalałem jak chcialem... Gorzej z samym mną xD
Lineage 2 Classic EU

major76

Cytat: tyr16Warlock - kotki są poprostu fajne xD szybkie... na PVP rozwalałem jak chcialem... Gorzej z samym mną xD

warlock jest max wypasiony, ale on nie jest do solo, queen the cat daje od 56 1lvl party buff - dw i focus - ktory sie dodaje do bafow ppt/sws. Na 50 he z wc/bd/sws/warlock w party, na 1lvl tego bafu mialem 356 critical->miazga, na 68 przyrost focus/dw jest 30% - nie ma bata wtedy na party lucznikow chyba.

edit: znalazlem screen ;]

Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Filer

hmmm, no czekam dalej na posty bo jak na razie jest 50/50 wszystkie klasy mają tyle samo % :shock:

Ryltar

Warlock bo ma:
-Duzo HP
-Dobry INT(silniejsze leczenia)
-Dobry WIT(dobry cast.speed)
-Koty sa szybkie i dogonia szybkie postacie(SR na WW3 nie ucieknie kaiowi)
-B2M i CLD
-Jako Aracanian Lord dostaje Warrior i Mage Bane
-Arcane Distruption(C5)

Wady:
-Wolny
-ni pies ni wydra(ani zarabisty int ani wit ale dzieki temu mozna to modyfikowac)

Bled

Ja z warlockiem sobie gladem radzilem musze wam powiedziec ale do pvp to kotek czyli warlock

Filer

---------- 13:41 15.07.2006 ----------

CytatWarlock bo ma:
-Duzo HP
-Dobry INT(silniejsze leczenia)
-Dobry WIT(dobry cast.speed)
-Koty sa szybkie i dogonia szybkie postacie(SR na WW3 nie ucieknie kaiowi)
-B2M i CLD
-Jako Aracanian Lord dostaje Warrior i Mage Bane
-Arcane Distruption(C5)

hmm...po tym co napisał Ryltar jestm nastawony bardziej entuzjastycznie do tej postaci. :roll:  :D  :D

---------- 15:46 ----------

dobra, a co powiecie na temat elemental summonerów i phantom summonerów :_delf_5_2:  :elf_6_1:  :roll:

Sajn

Znowu to zalezy jakie pVp chcesz miec jezeli wolisz 1vs1 to bierz Warlocka.
Ja osobiscie glosowalem na ES poniewaz po 65+ raczej walczy sie na mass pvp i siege a jak kazdy wie jego hydro screw jest miazdzace szczegolnie gdy stoi na murach.

montezuma

Cytat: Sajn
Ja osobiscie glosowalem na ES poniewaz po 65+ raczej walczy sie na mass pvp i siege a jak kazdy wie jego hydro screw jest miazdzace szczegolnie gdy stoi na murach.

Hahaha jak ten aoe skill zada max 400dmg to jest dobrze. ES obecnie jest traktowany jako buffer w nuker party w czasie mass pvp.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ryltar

Ty tam sie nastawiaj na Aracanian Lord/Elemental Master/Spectral Master a nie WL/ES/PS bo oni maja power.

Filer

Aha, czyli:
- Do Pvp (mam na myśli 1vs1) nadaje się raczej Warlock
- Do mass Pvp nadaje się elemental summoner
Pozostaje jeszcze kwestia phantom summonera :)

Ryltar

Raczej byl kiedys filmik(mam go na dysku) testy summonerow to testowali na doll master i tak:

-ES z merrow zabil go w ~45 sec
-PS z Soulless w ~1 minute
-Warlock w ~1:45

Potem bylo pvp i warlock pokal obu a PS pokonal ES.

Filer