Jak kogoś znaleźć

Zaczęty przez mikas, Lipiec 17, 2006, 10:26:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mikas

Szukam na swoim serwerze Merchant of Mammon . Cz jest jakaś komenda do wyszukiwania osoby w grze tak jak np. wpiszę /loc to poda mi namiary na swoją pozycje. Czy jest cos podobnego jak kogoś szukam ? Kiedyś też widziałem na jakieś stronie mapkę w javie gdzie można było sprawdzić dokładnie w którym miejscu są te współrzędne. Czy zna ktoś tą strone ?

Rominek

hmm to kogo szukasz pojawia sie dopiero jak masz 52+ lvl oczywiscie ;) ... powinien byc w heine ... ale to zalezy od serwera jeszcze :)
PLAY:

WATCH:

----

Ryltar

Jak kogosz szukasz to wpisujesz /target xxx gdzie xxx to imie.

A strone to http://drops.clanmpo.com/ bynajmniej ja tego uzywam(nie wkurza jak L2 WH).

mikas

mam 55 lvl, kolega raz go widział obok IT w ruinach jak był na bazyliszkach ale zaraz zniknął. Dlatego chciałem go poszukać jaką komendą

Polgara

Miras sa 3 rodzaje tych gostków jeden zawsze siedzi w giran koło wyjscia z miasta to jest to wyjscie gdzie jest sklep z ksiazkami do nauki czarów ten mammon wymienia AA na adene i on jest zawsze "bleck marketer of mammo"
Pozostałe dwa Mammony przynajmniej powinno tak byc sa co drógi tydzien zawsze wtedy jak sie skonczy Sewen sings i spownuja sie w necro albo w catacumbach zalezy to od tego czy wygrał Priest of dask  czy priest of dawn i kozystanie przez graczy tesz jest od tego zalezne z ich usług moga kozystac ci którzy byli zapisani u tego kto wygrał Sewen sings
jeden z tych mammonów odsealowywuje ubrania a u drugieo  za AA mozesz kupic matsy np kryształy lub gemstony itp.
jeden sie nazywa blacksmit of mammon a drugi merchant of mammon tylko jusz nie pamietam ktry co robi ale kazdy z nich spownuje sie w innym miejscu i czesto zmieniaja miejsca spawnu ale jak to zrobia wtedy pojawia sie komunikat systemowy w grze z przyblizona ich lokacja np ze jeden znajduje sie kolo giran a drugi koło aden wiec od razu mozesz sie wybrac i szukac w necro lub catach znajdujacych sie kolo tych miast zawsze sa po prawej stronie przy wejsciu jak sie teleportniesz przez zigurta.

Czesto tesz sie zdaze ze Admin danego serwera zostawia te mammony w miescie przewaznie jest to w Giran

komenda do wyszykiwania jakiegos NPCa lub gracza w grze /target i wpisuesz nazwe  np /target merchant of mammon ale zadziała tylko wtedy jesli jestes nie daleko danego NPCa lub gracza

Ryltar

Ale nie kumasz ze u ciebie siedzi w miescie a np. u mnie siedzi na gorze kolo tego smoczego raid bossa? To zalezy do serwa.

mikas

Szukam go bo potrzebuje DYE WIT+1 MEN-1, w girian sprzedają tylko +4-4. Czy mogę jeszcze gdzieś je dostać ?

Ryltar

Z mobow ale lepiej brac +4 lub +5(5 zajumuja 2 miejsca) bo usuniecie tatuazu ciut kosztuje.

Polgara

Cytat: RyltarAle nie kumasz ze u ciebie siedzi w miescie a np. u mnie siedzi na gorze kolo tego smoczego raid bossa? To zalezy do serwa.

Ryltar czy nie widzisz ze ja tam napisałem ze powinno tak byc ze one powinny sie spownowac w necro lub w cata(a opisałem jak powinno byc bo nie wiem na jakim serwie gra)  a podspodem napisałem ze czesto sie zdaza ze Admin zostawia je w miescie

a jesli chodzi o te dey sprawdz jeszcze w Rune miasto w c4 wiem ze tam sa jakies dey +4 -4