DUAL BOX

Zaczęty przez witkosbond, Lipiec 21, 2006, 06:41:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

witkosbond

widziałem w jakimś temacie ze jak sie wpisze \ i coś tam to mozna opóźnic reakcje  kolesia np. żeby dac party.tylko nie moge tego znależć.prosze o szybką odpowiedź

Polgara

/invite (nik kolesia)

http://forum.lineage2.bo.pl/viewtopic.php?t=6393

a w tym temacie znajdziesz liste skrótów

Tyr

chodzi ci o MACRO?
Lineage 2 Classic EU

witkosbond

nie wiem byc moze, wiem ze w tym linku nie ma tego o czym myślałem

Polgara

o takiej komendzie co spowalnia przeciwnika nie słyszałem moze chodzi ci o taki czar jak np Slow
Wiem ze GM ma taka komende ale ona unieruchamia osobe całkowicie i dopóki nie zdejmie nie mozesz sie ruszyc

a jesli chodzi o Macro to tam moze np. sobie nazwe skili wpisac i po nacisnieciu klaisza (F) beda sie one automatycznie odpalały pokolei ( dobre do buff)

witkosbond

chodzi o to ze wisuje ta komende i mój ludzik np daje party za 30 seka ja moge sobie przesc w tym czasie na 2 konto

Polgara

nie ma takiej komendy wystarczy ze zalogujesz sie 2 kontami nacisniesz na 1 postac dasz zaproszenie i przechodzisz na druga postac i potwierdzasz
zaproszenie trwa okolo 5 -10 sec jak sie nie myle ale zeby zdazyc to po 1 musisz miec dobry komp a po 2 zamiana  okna gry nie moze byc po 1 razie bo zawsze trwa dłuzej i nie zdazysz potwierdzic  ale po 2 lub 3 razie i najlepiej nie rób tego w miescie jak masz 512 ram to nie zdazysz jak bedziesz miał ponad 800 ram to bez problemu

System

Wystarczy ze 2 gry zmniejszysz se na 2 Okna (Wciskasz Alt+Enter) I wtedy mozesz z 1 okna na 2  przechodzic co sekunde ;)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

2fast2kill

ja często używam tej techniki do buffowania ^^