Jak zrobic Orc Raidera??

Zaczęty przez ThorrrPL, Lipiec 28, 2006, 05:41:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ThorrrPL

Jestem Orkiem mam juz 27 lvl ponad 1 .000.000Adena na koncie i wydaje  mi sie ze powinienem juz myslec o zmianie mojego stworka na Orc Raidera.
Tylko problem jest w tym ze nie mam zielonego pojecia jak to zrobic :cry: .
Prosze pomozcie mi w tym! Opiszcie krok po kroku co i jak

Bubba

Trzeba wykonac quest, oto on :

1. Idź do Orc Village i pogadaj z Prefect Karukia ( powiedz ze chcesz stać się Orkiem Raiderem (become an Orc Raider) a dostaniesz questa).
2. Musisz polować na Goblin Grave Robbers. Potrzebujesz 25-29 zabitych Goblinów aby pokazał się Karuka Ratman Leader. Każdy Ratman Leader da Ci szpon, potrzebujesz 10 szponów(czyli zabic 10 Karuka Ratman Leader)
3. Kiedy znajdziesz już 10 clawów z Karuka Ratman Leader idź do Prefect Karukia a ona każe Ci zabić dwóch Orc Betrayers.
4. Orków, które masz zabić masz znaleźć na poniższej liście:
Betrayer Sue
Betrayer Minsku
Betrayer Chichi(Chuchu)
Betrayer Wanuk
Betrayer Zakan
Betrayer Chewba
Betrayer Umbar
Betrayer Picubo
Betrayer Bumbum
Betrayer Heitafu
5. Gdy zabijesz Orka zabierasz jego głowę (Betrayers head).. Obydwie głowy musisz zanieść do Prefect Kasman w Gludin Village. Prefect Kasman stoi w pobliżu magicznego sklepu.
6. Po rozmowie z Prefect Kasman otrzymasz naszyjnik (Orc Raider Necklace) z którym uzyskasz swoją specjalizację jak tylko wejdziesz na 20 level. Właśnie uzyskałeś profesję : Orc Raider !

Autor: S-ci

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

ThorrrPL

Odnosnie punktu 3-go 'pogadalem' z  Prefect Karukia ale niestety  nie wiem gdzie szukac tych dwóch Orc Betrayers :(.

Jak juz wypełnie do konca punkt 3ci to nie mam zielonego pojecia gdzie szukac Betrayer'ow z punktu 4go.

Bardzo prosze o podanie w jakim miescie i gdzie na mapie sie one chowaja...

Rominek

I profesja: ORC RAIDER
Lokacja pocz±tkowa: ORC VILLAGE
* Porozmawiaj z Prefect Karukia, dostaniesz Goblin Dwelling Map(1).
* Zabijaj Goblin Grave Robbers. Musisz z nich zebrać 25 Green Blood - wyskoczy wtedy Karuka Ratman Leader. Po zabiciu wypluje Karuka Ratman Teeth. Powtórz ten punkt 10 razy (masz w końcu mieć 10 zębów )
* IdĄ do Karukii, dostaniesz 2 Betrayers Reports. Dowiadujesz się, iż idziesz zebrać dwie (losowy wybór) głowy zdrajców.
* Głowy ma otrzymać Prefect Kasman siedz±cy w Gludin.
* Porozmawiaj z High Prefect Osborn, staniesz się Orczym ....yyyy.... (?)

hmmm albo prostsza sprawa idz do Giran do Luxary albo Prestiques Items Shop :) i zakup tam Orc Raider Necklace za 300k aden z tym udaj sie do Hig Prefect Osborn i zmienisz profke :) na Orc Raidera :)
PLAY:

WATCH:

----

Scroller

Nie na wszystkich serwerach mozna kupować marki.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Koni

Na niektórych serverch ten quest jest zbugowany i można kupić marka. Spytaj kogoś.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->