Logowanie:(

Zaczęty przez BartSH, Lipiec 31, 2006, 05:34:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

BartSH

Witam przepraszam i prosze o odp ale gram na "piracie:P" chcialem sobie  pograc ale  jak odpalam l2 to mam podac  ID i PWD podaje klikam ok i niccc :(  jesli wpisze zle  PWD to nawet niepodazuje mi ze zle wpisalem  pasword a jak zostawie  ID i wykasyje  PWD klikne ok  pokaze komunikat ze mam podac  PWD podaje  pwd i ciagle  pisze ze mam podac PWD  czyli  login  nie reaguje na pasword albo na zle wpisywane usunolme  folder system  zrobilem update  patch i ciagle to samo wiecie jaki plik odpowiada za logowanie sie to   kumpel przezle mi go na @  pozdrawiqam prosze o odp i got by bylo  jakbyscie niepisali ze niezajmujecie sie sprawami "piratow" ( na 1 forum mialme taki problem ) pozdrawiam
SH-68 lvl
Server-Benkai raty 4-5-6

Bacar

Jest kilka opcji:
1.Login jest wylaczony - musisz poczekac az GMi go wlacza .
2.Masz jakiegos firewall'a co blokuje porty.
3.Masz zbanowane konto w co watpie .

Na jakim serwerze grasz?

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

BartSH

Witma bana niemam   gm ma wlaczony login go  gadalme z nim na forum  tylo pozostaje mi sciagniecie  l2 z neta ale slaby net dlugo potrwa a nazwa servera to Guards of Freedom all c4 juz dawno ale teraz jest totalnie przerobiony kazda postac ma staty z offcialem  ryby hiro mode itp dzalaja  raty podam ci linka tam pisze  co i jak http://benkai.fe.pl/
SH-68 lvl
Server-Benkai raty 4-5-6

Bacar

Ta all C4 juz to widze  :rotfl:  :rotfl: To jak sciagasz dopiero L2 :o Juz nic nie kapuje .Piszesz pierwsze ze sie zalogowac nie mozesz ,a teraz ze sciagasz L2   :?

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

BartSH

Chodzi mi oto ze bede musial  sciagnac  ponownie  l2 bo nic niemoge poradzic moze siora mi wywalila jakis plik a jak sciagne ponownie l2 to powinno byc OK a all c4 nom moze przesadzilem ale  jest bardzo duzo  c4 niewidzalme servera gdze jest c4 w takim stopniu wprowadzone jedynie co jeszcze tr4zeba poprawic to skil dark vortex i inne skile c4 dzalaja ale czasme  nie dokonca bo dark vortex  powinien mocniej bic moby ktore sa  wrazliwe na ciemna magie a bija tak samo ale to szczeguly a moze zagrasz chwile i sobie sprawdzisz conieco pozdrawiam i dzieki za szybka odp
SH-68 lvl
Server-Benkai raty 4-5-6

Polgara

1 przez co uruchamiasz gre czy przez L2exe?? jak tak to uruchamiaj z folderu sytem taka sama ikona

2 czy przypadkiem tam na twoim serwerze nie trzeba rejestrowac konta na stronie serwera a jak tak czy to zrobiłes ????
czaem jest tak ze na forum jest inne konto a do gry trzeba inne konto zakładac wiec upewnij sie czy jestes zarejestrowany
za lprawidłowe logowanie sie na odpowiedni serwer odpowiada pliczeki "l2ini"
sprawdz tesz Host

3 jakie C masz zainstalowane jesli C3 to na C4 nie pujdzie gra a jesli masz C4 to najpierw zainstaluj potem rób update a dopiero potem folder system zmieniaj

BartSH

ja na tym servie gram juz  12 miechow i bylo ok jestme zarejestrowany mam c4  itp poprostu mialme dc i chcialme znowu zagrac i juz niemoge
SH-68 lvl
Server-Benkai raty 4-5-6

Polgara

Te objawy co napisałes sugeruja tylko ze nie masz konta.
Ale jak miałes tylko dc to powinna sama zamiana pliku system wystarczyc lub zainstalowanie(nie wiem na jakiej zasadzie działa wasz serwer tzn czy sciagasz gotowy folder system czy programik instalujacy twój serwer )
Sprawdzałes przypadkiem czy nie masz właczonego Capsloka albo czy prawidłowo hasło i login wpsujez ??

BartSH

nie nie takich manewrow z caps lockem niema a  sciaga sie patha  który instaluje sie po zrobieniu update do folderu  system ok juz niema sil a moji klanowicze ciagle mi na gg pisza  kiedy bede :/(cl jestme ) ok jutro  max w srode bedze juz ok thx za pomoc
SH-68 lvl
Server-Benkai raty 4-5-6