Summonerzy - Prezentacja

Zaczęty przez Ryltar, Sierpień 01, 2006, 05:01:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Solar

Cytat: Nightmare93 w Kwiecień 01, 2007, 10:30:45 PM
Jaki light A grade dla PS? Co daje nightmare light?
M. Def. +4%, Sleep and Hold Resistance +70%, Restores 3% of melee damage inflicted on the enemy to oneself, DEX +1, and CON -1.NH jest chyba naj odpowidniejszy

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

AyGo

Cytat: Solar w Kwiecień 04, 2007, 08:58:17 PM
M. Def. +4%, Sleep and Hold Resistance +70%, Restores 3% of melee damage inflicted on the enemy to oneself, DEX +1, and CON -1.NH jest chyba naj odpowidniejszy
Przestan z tym NM dla PSa. Bierz Talluma Lighta (staty z niego sobie juz poszukaj)!!
AyGo

Solar

Cytat: newmateusz w Kwiecień 04, 2007, 09:43:54 PM
Cytat: Solar w Kwiecień 04, 2007, 08:58:17 PM
Przestan z tym NM dla PSa. Bierz Talluma Lighta (staty z niego sobie juz poszukaj)!!
Tallum L g daje w stosunku do innych setow A(ale naj lepiej wyglada :P)

Luna
Franz
Lancer

MonT

Moim skromnym zdaniem z lightów jedynie majestic... Chociaż dużo lepiej zainwestować w robe (majestic/dc/tallum).

mik0s

Hm...

Zdradzi mi ktoś co dostaje PS w IL?

Z góry dziękuję.
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

Tyr

Nowego Summona... Podobny do tego jak pomnik tam gdzie DE się zaczyna :P
Lineage 2 Classic EU

kaio

Osobiscie powiem ze fajnie jest chodzic np; Warlockiem w heavy, ale tylko wtedy gdy bijesz sie na jakiegos fightera np: gladiatora.
Bo każdy logiczny gracz bedzie nawalał summonera a nie summona. Gdy jednak spotkasz maga, to juz jest troche gorzej bo masz maly cast speed by leczyc summona i siebie. =)

Ryltar

Jak nosisz heavy to masz - do cast.speed wiec to walniety pomysl.

kaio

No porównałem sobie teraz w czym lepiej chodzić, i wszyło na to ze najlepiej pasuje DC light...

Dev

kaio

Po pierwsze :
- gdy często leczysz summona mob ciśnie się na ciebie i papa :P
Po drugie :
- gdy chodze w lighcie tez dostaje w passiv C.speed :p
Po trzecie
- Warlock to nie bishop ze musi miec 2k C.speed  :D

aha czesiek czemu wszystko masz tak samo jak Dev.. ??
nawet podpis pod obrazkiem taki sam kochasz go czy co ??? xD

Dev

taa ale patrz: cast masz duzo wolniejszy w robe bo na pcozatku dostajesz takie cos jak spellcraft ... SUmmona leczysz summon healem ktory wystarczy uzywac raz/mob
warlock w pvp musi miec duzy cast ...

Ryltar

Cytat- gdy często leczysz summona mob ciśnie się na ciebie i papa

Servitore heal nie aggruje ^^

Solar

Cytat: kaio w Kwiecień 10, 2007, 11:52:27 AM
Osobiscie powiem ze fajnie jest chodzic np; Warlockiem w heavy, ale tylko wtedy gdy bijesz sie na jakiegos fightera np: gladiatora.
Bo każdy logiczny gracz bedzie nawalał summonera a nie summona. Gdy jednak spotkasz maga, to juz jest troche gorzej bo masz maly cast speed by leczyc summona i siebie. =)
Ta i moze jeszcze luk do tego n/c

Luna
Franz
Lancer

myha

z łukiem kubiki się nie ruszaja, a tak w ogóle to sumonerzy potrafia osiagnac najwiekszy c.speed w lineage

/Siena
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Ryltar

Z lukiem tez sie ruszaja.Mam filmik Psa z C4 ktory na siege uzywa luku.

Nowe kasiazki(na summony) leca z:

Summon Unicorn Magnus:Deinonychus
Summon Spectral Lord:Deinonychus
Summon Feline King:Ornithomimus

Wszystkie moby sa na Gay Island...znaczy Dino i pierwszy jest na 83 a drugi na 84 i zeby bylo smieszniej ma ze soba 3 kumpli.Jeden Koreanczyk farmil miesiac ksiazke wiec GL...

kaio

Solar czytaj cale FOrum na ten temat a nie tylko niektore posty...
Cytat: kaio
CytatOsobiscie powiem ze fajnie jest chodzic np; Warlockiem w heavy, ale tylko wtedy gdy bijesz sie na jakiegos fightera np: gladiatora.
Cytat: Solar
CytatTa i moze jeszcze luk do tego n/c

jak widzisz tu sie pomyliłem ale potem sie poprawiulem to co napisalem.
CytatNo porównałem sobie teraz w czym lepiej chodzić, i wszyło na to ze najlepiej pasuje DC light...

Solar

Cytat: kaio w Kwiecień 11, 2007, 02:58:00 PM
Solar czytaj cale FOrum na ten temat a nie tylko niektore posty...
Cytat: kaio
CytatOsobiscie powiem ze fajnie jest chodzic np; Warlockiem w heavy, ale tylko wtedy gdy bijesz sie na jakiegos fightera np: gladiatora.
Cytat: Solar
CytatTa i moze jeszcze luk do tego n/c

jak widzisz tu sie pomyliłem ale potem sie poprawiulem to co napisalem.
CytatNo porównałem sobie teraz w czym lepiej chodzić, i wszyło na to ze najlepiej pasuje DC light...
Dobra moj blad. A co do biegania z lukiem to kubiki dzialaja ale raz na ruski rok lepiej juz chodzic np z homkiem i walic nurkami bedzie sei zadawac 1 dmg ale kubiki beda czesciej wchodzic

Luna
Franz
Lancer

mik0s

A te nowe summon'y mają jakieś konkretne zastosowanie w pvp czy to tylko proforma od nc softu?
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

fracti

Wiem ze summon warlocka bedzie mial cos jak deadly blowa oraz masowego deadly blowa, wiec na mass pvp bedzie jak marzenie ;) A reszta to nie mam pojecia.

Dev

to bedzie masowy TSS ale ebz ładowania ...

Ryltar

CytatWiem ze summon warlocka bedzie mial cos jak deadly blowa oraz masowego deadly blowa, wiec na mass pvp bedzie jak marzenie Wink A reszta to nie mam pojecia.

Sure...Fatal Strike i Whitlcostamwind ten skill warlorda,oraz masowy root.

sm0ku

elo
kozak prezentacja, restecpa
apropos cubow , to prawdopodobnie nie ma znaczenia jaka masz bron, to jest tak:
cubic jest jak zwykly skill, ktory ma swoj cooldown, tzn jak atakujesz (czymkolwiek) to jest iles % szans ze tym razem cubic poleci, mija cooldown (np 8 sekund) i znowu masz iles % ze sie uruchomi. Wiecej informacji np % ze cube poleci dla kazdego cuba znajdziecie na l2bravehost. 
pozdro

Wl 7x

Antras

Cytat: sm0ku w Kwiecień 26, 2007, 06:06:17 PM
elo
cubic jest jak zwykly skill, ktory ma swoj cooldown, tzn jak atakujesz (czymkolwiek) to jest iles % szans ze tym razem cubic poleci, mija cooldown (np 8 sekund) i znowu masz iles % ze sie uruchomi. Wiecej informacji np % ze cube poleci dla kazdego cuba znajdziecie na l2bravehost. 
pozdro

No to zauzmy ze jest tak jak mówisz, to i tak najszybciej jest re-use skilli na daggerze... czyli co summonerzy powinni latac z daggerem aby cubic wchodzil, wsumnie na moim ps'sie tak robie, a jak wejdzie cubic to biore moj powah enchant luk i.... 1:0 do mnie ^^''
The Abyss x7 | Bishop | Ino | 6x | ZoMoPL |

fracti

Cytat: Antras w Kwiecień 26, 2007, 10:09:27 PM
Cytat: sm0ku w Kwiecień 26, 2007, 06:06:17 PM
elo
pozdro

No to zauzmy ze jest tak jak mówisz, to i tak najszybciej jest re-use skilli na daggerze... czyli co summonerzy powinni latac z daggerem aby cubic wchodzil, wsumnie na moim ps'sie tak robie, a jak wejdzie cubic to biore moj powah enchant luk i.... 1:0 do mnie ^^''

Nie wiedziales ze dla summonera dagger jest najlepszy? (mowa o zwarciu) ;) Szejm on ju