Głupie pytanko ale bardzo warzne

Zaczęty przez Magik44, Sierpień 04, 2006, 04:10:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Magik44

mam taki nietypowy problem nie wiem jak sie kupuje od sklepikarzy.może i głupi problem ale bez tego gra trać swój urok bo co to za gra bez nowego ekwipunku i skili . a ja gram dopiero od 1 dnia i nie wiem jak to sie robi prosze odpiszcie jak coś kupić :roll:  :roll:  :roll:

Bubba

Idziesz do sklepikarza. Gadasz z nim (nacisnij na niego dwa razy myszka). Potem naciskasz Buy ........ (za ...... jest na przyklad fighters equipment). Nastepnie przeciagasz w okienko nizej przedmiot ktory chcesz kupic (upewnij sie ze masz kase) a potem naciskasz OK.

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

Magik44

dobra ale jak naciskam buy to znika mi okienko sprzedawcy i nic sie nie pokazuje

Cubu$

Najwyrazniej masz jakis blad w plikach systemowych. Na forum pisali ostatnio o tym.

Magik44

---------- 16:52 04.08.2006 ----------

to co mam zrobić zainstalować jeszcze raz

---------- 07:43 05.08.2006 ----------

pomurzcie bo zainstalowałem jeszcze raz i jest tak samo co mam robić bo wszystko pieknie chodzi oprucz gadania ze sklepikarzami i innymi postaćami od któr bierze sie misje i tak dalej HWLP!!!!!!!!!!!!

dudson

Cytatco mam robić
wziąć słownik ortograficzny do ręki...

Dohid

Zmień serwer  :dw_3_3:  Może mają hopnięty patch do systemu a gdzieś na forum zakopany inny który to poprawia. Albo serwer jest tak kosmicznie zabugowany że w ogóle nie da się tam grać. No chyba że grasz na oficiajnym albo na jakimś lepszym, wtedy nie wiem w czym jest problem skoro przeinstalowałeś gre. Mogę Ci podrzucić oficjalny system, może to coś poprawi. [PM jeśli jesteś zainteresowany]

Caramba

To nie jest wina patcha do systemu... To jest bug, w tym przypadku przeinstalowanie gry Ci nie pomoze... Na jakim grasz serverze ?

Ja polecam: Dragon-Network http://www.dragon-network.net/

Servery:

Infinity 5x
Shadow 10x
Nightmare 30x
Dragon 15x
Raven 10x
Judgement 50x

Tylko update Twój antywirus może pokazać Ci ze masz trojana, jednak to nie bedzie trojan tylko niektore antywirusy tak widzą ten plik. Jeśli uzywasz antywirusa Avast to musisz go skonfigurowac tak aby nie skanował pliku fldrv.dll http://www.dragon-network.net/forum/showthread.php?t=15197&page=2

Na każdym serverze dużo Polaków (jak wszędzie :wink: ) do wyboru różne servery z różnymi ratami wedle upodobań.
Caramba
Dragon
BladeDancer
6x lvl

Saladin

A wejdź w opcje>game i kliknij initialize...
Nie udzielam pomocy przez PM...