Kawały o l2

Zaczęty przez Filer, Sierpień 12, 2006, 06:49:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shaman

Dark Elfka do swego męża orka:
- Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok Gludin,
patrzę a tam Draconic Leather Gloves leżą  . A jakie piękne!
Przymierzam - mój rozmiar!
Ork:
- Taaa... Poszczęściło Ci się.
Po paru dniach dark elfka znowu mówi:
- Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie,
Dark Crystal Leather Armor wisi. Przymierzam - mój rozmiar!
Ork kręci głową z podziwem:
- Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu,
ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkładam wczoraj rękę pod
poduszkę, wyciągam bokserki, przymierzam - i k...a nie mój rozmiar!!!

Idzie mlody elf lasem i wrzeszczy:
- Przeleciałem żone Destro!...
Spotyka Spoilera:
- Elf, zamknij pysk, chcesz żeby Destro usłyszał? Wkurzy sie i zalapie Frenzy...  Poza tym i tak ci nikt nie uwierzy.
Elf wzruszył ramionami i drze pysk dalej.
- Przeleciałem żone Destro i jego córke teeż!...
Spotyka Dark Avengera :
- Elf mlody jesteś, zamknij się bo Destro usłyszy, i wszyscy będziemy mieli przerąbane, jak załączy Frenzy i weźmie łuk! A i tak nikt Ci nie uwierzy.
Elf jednak idzie dalej i drze się:
- Przeleciałem żone Destro! Przeleciałem córke Destro! Przeleciałem żo...
Nagle zobaczył Destroyera. Ten wkurzony ruszył za elfem, goni go, goni. Elf wskoczył w wydrążony stary pień. Destro skoczył za nim, ale utknął. Utknął tak, ze tylko tyłek mu wystaje, głowa jest w środku. Młody Elf wygramolił sie z drugiej strony... stanął, podszedł z tylu do Destro,rozejrzał się w koło, rozpina rozporek i mówi:
- W to, to już k****a nikt mi nie uwierzy!

2fast2kill

qrde te 3 ostatnie kawały sa zarąbiste  :roll:

Fusin

Idzie sobie krasnolud przez gigantyczną dżungle, w którye mieszkają elfy-pedaly 9:D) wyskakuje 10 elfów i mówi mu tak:" masz wybór, ugabuga lub śmierć" Krasnolud się chwile zastanawia (ugabuga to... no dla domyślnych ;p), no ale myśli, nikt się nie dowie a on chce jeszcze żyć to mówi: ugabuga" no to każdy z elfów go przeleciał ;p idzie juz ostro zmęczony, przeszedł z 20 mil, aż tu wyskakuje 25 elfów i mówią:"śmierć lub ugabuga" Krasnolud znowu się zgodził,i 25 elfów go przeleciało. Już taki bardzo zmęczony, przeszedł 50 mil, patrzy, wyskakuje 100 elfów i mówią mu:" śmierć czy ugabuga" Kransal myśli, myśli, nie no kurde, nie przeżyje tego to wole śmierć. No i tak im powiedział. To zabrali go do wioski by tam zginął. a W tej wiosce był taki szaman co wybierał kto mial jaką śmiercia zginąć, i mówi do krasnala:" śmierć przez UGABUGA"

:D
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

Shaman

troche Fusin kawały z brodą odgrzebujesz :P

yazgot

Fusin

No to jedziemy:

Był sobie kiedyś krasnolud, który był kochany przez wszystkie rasy, ze względu na to że był świetnym znachorem-lekarzem. Pewnego dni pryszli do niego 3 przedstawiciele dzikiego i prymitywnego plemienia elfów i mówią do niego tak: "Wódz jest chory" , on myśli , myśli i mówi tak:" to dajcie mu ziemniaki na oczy to wyzdrowieje". Na 2 dzień znowu do niego przychodzą i mówią mu, że to nie poskutkowało... znachor znowu myśli i mówi:"To dajcie mu jaja na czolo to wyzdrowieje". Na nastepny dzień przychodzą i mówią:" wódz umarł,nie udało nam się go wyleczyć, jaja dociągnelismy tylko do pępka".

Wiecie dlaczego krasnoludy się smieją, gdy idą przez las ? bo je mech bo jajach łaskocze

:D:D:D Pozdro

Drammer

yazgot

gdzieś już to chyba słyszałem ale i tak dobre :D  :D

Dashi

CytatWiecie dlaczego krasnoludy się smieją, gdy idą przez las ? bo je mech bo jajach łaskocze
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: najlepszy jaki slyszalem xD

ThePtokMasta

CytatPrzychodzi elven knight do seksuologa.
- Co panu dolega?
- Czuję pociąg do swojego stridera.
- A to samica, czy samiec?
- Ależ oczywiście, że samica! Pan myśli, że jak mi zrobili pedalskie tekstury to już muszę być jakąś zboczoną ciotą?!

To jest niezłe :D:D:D:D:D:D
(btw. faktycznie elf na troche pedalskie tekstury i odgłosy ale i tak jest git )
ELF Madafaka  :elf_5_1:

Dev

najlepsza jest emotka witania sie, heheh xD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Fusin

Hehe, dobra ciągle jade tyhc elfów, a tu zastoj się też zrobił, to napisze może coś ;)

Krasnolud sprzedał ss'y no i myśli, pora się wybrać na zakupy. Idzie , kupil sobie garnitur. No ale myśli, bielizne też by wypadało kupic. No to idzie do sklepu, kupil koszulke, kilka par skarpetek. No i w koncu nadszedl czas na majtki. Kupił sobie majtki o numerze 24. PRzez miesiac wszystko było fajnie, ale po jakims czasie głowa zaczeła go strasznie bolec. Zażywał co tylko można bylo, pił nawet metanol, nic nie pomagało. W końcu poszedł do bishopa, on patrzy i mówi:" Już wiem co Ci jest. Masz uscisk jąder na podstawie kręgosłupa, co powoduje cholerny ból głowy... niestety żadne heale, nawet vitalize nie pomoże. Jedynie kastracja wchodzi w gre." krasnolud myśli, jak on będzie żyl bez tych jajek... no ale w koncu, ustąpi mu ten ból głowy. No to się zgodził" Po tygodniu, już bez męskościgłowa go nei boli, no ale nei wie co z sobą zrobić. no to ponownie wybrałsię na zakupy... Idzie, kupił 2 garnitur,wchodzi też, kupuje bielizne, i mowi:" poprosze majtki nr 24" ,na to sprzedawca:" pan chyba sie pomylił... dla pana minimum 26",krasnal na to:" zawsze z 24 korzystalem" ,a sprzedawca:" przecież to niemożliwe !! miał pan za male majtki, ktore powodowalyby uścisk jąder na podstawie kręgoslupa, przez co mialby pan cholerny ból głowy..."

Tyr

Cytat: FusinNo to jedziemy:

Był sobie kiedyś krasnolud, który był kochany przez wszystkie rasy, ze względu na to że był świetnym znachorem-lekarzem. Pewnego dni pryszli do niego 3 przedstawiciele dzikiego i prymitywnego plemienia elfów i mówią do niego tak: "Wódz jest chory" , on myśli , myśli i mówi tak:" to dajcie mu ziemniaki na oczy to wyzdrowieje". Na 2 dzień znowu do niego przychodzą i mówią mu, że to nie poskutkowało... znachor znowu myśli i mówi:"To dajcie mu jaja na czolo to wyzdrowieje". Na nastepny dzień przychodzą i mówią:" wódz umarł,nie udało nam się go wyleczyć, jaja dociągnelismy tylko do pępka".

Wiecie dlaczego krasnoludy się smieją, gdy idą przez las ? bo je mech bo jajach łaskocze

:D:D:D Pozdro

http://elfy.pedaly.patrz.pl
Lineage 2 Classic EU

Fusin

HEh ,zacytowales zly, to jest po 1 ;) Ugabuga to inny... poza tym, nie powiedzialem że wszystkei kawały napisane przezemnie ;)

Skrzat

Idzie sobie elf przez ulice patrzy, a tam pół krasnala leży na ulicy. Elf sie pyta: "Ej, pół krasnala, co tak leżysz na ulicy?" Na to pół krasnala: "A tak se leże" Ledwo skończył zdanie i przejechał go trolejbus. Elf spogląda w miejsce gdzie jeszcze przed chwila leżał krasnal, patrzy, a tam palto.

Silver Ranger sprzedaje Soulshoty na rynku. Podchodzi do niego krasnolud i mówi: "Hej elf, skąd ty masz te soulshoty? Przeciez wy nie macie skilla żeby je produkować." Na to SR: "Ta?" I zabił krasnoluda Hurricanem. Minęło 15 minut. Do elfa podchodzi drugi krasnolud i pyta go o to samo: "Hej elf, skąd ty masz te soulshoty? Przeciez wy nie macie skilla żeby je produkować." . SR na to "No co ty?" I zabił go Acumenem. Mineło jeszcze 15 minut. Do elfa podchodzi trzeci krasnolud z pretensjami: "Hej elf, skąd ty masz te soulshoty? Przeciez wy nie macie skilla żeby je produkować." A elf na to: "A to sorry..."

Biegnie baldachim przez Giran i przyp***dolil w bidet. Sagan sie wkurzył bo akurat kupował ssy od linoleum. A human na to: "Niemożliwe!"

Takie tam pare, natchniony parą z paru glebszych :}
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Shaman

CytatTakie tam pare, natchniony parą z paru glebszych :}

Skrzat nie pij juz wiecej ;)

~Armagedon~

Szaman (tym razem) ma racje :P nie pij - szkoda miejsca na kawały

Dashi

mi sie kawaly skrzata podobaja :D

Skrzat

Zraniliscie moje dusze artystyczną :cry:
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

barthuss

bo ja Cię skrzat nielubie :S
sjedzom na gałenzi dwa gołenbie jeden gruszka drógi japko

Serwer: Guards of freedom
www.gof.fe.pl

Filer

Cytatsjedzom na gałenzi dwa gołenbie jeden gruszka drógi japko

heh śmieszne :shock:  :|  ty się do kabaretu nadajesz chyba  :|  :|

QlimaxManiac

Mam nadzieje ze nie obrazicie sie jak kawal bedzie nie o L2. Co prawda moglbym go przerobic albo stworzyc nowy topic ale po co smiecic?  :wink:

No wiec oto on  8)

Na ziemię przylatują dwaj kosmici. Tak sie złożyło, że wylądowali na zupełnym pustkowiu koło opuszczonej stacji benzynowej. Podchodzą do dystrybutora paliwa i mówią do niego:
- Jestesmy z odległej planety, przylecieliśmy w pokoju.
Dystrybutor nie odpowiada nic, więc próbuja ponownie:
- Jestesmy z odległej planety, przylecieliśmy w pokoju.
Dystrybutor dalej nic.
- Te, to może ja mu przy***ie z lasera.
- Nie, nie rób tego to jakiś kozak.
Pytają wiec ponownie a dystrybutor dalej nic. Jeden z kosmitów wyjmuje laser i strzela. Stacja wylatuje w powietrze a kosmici lądują kilka kilometrów dalej.
- Te, skąd wiedziałeś, że to kozak?
- Jak to skąd? Jakbyś się owinął swoim ch***m dwa razy a później byś sobie go jeszcze wsadził do ucha to też byłbyś kozak.

Shaman

cała zabawa polega na tym by wymyslec lub przerobic tak kawal by wpasowal sie do swiata L2...  :|

Riza Hawkeye

Witam Pastor jak widać czyta kawały regularnie bo chce przemówić.
"sluchajta mozna zrobic tak shaman wcale nietrza go karcic powiedzmy ze
te 2 ufole to orki któr przyszly do floran vilage gdzie lezal pijany od spirytusu i bezyny czlowiek mag wiadomo cieżkie czasu na wino niestac oczywiscie facet któr jakims cudem owinol sobie kutasa wokul ciala powiedzmy takze ze ten ork przypalic chcial ziolo albo faike pokoju wyciognol zapalniczke wtedy mag pierdnol troche wyobrazni :P
http://img233.imageshack.us/img233/9294/zidane283qw.jpg"

Drammer