Pewna niejasność

Zaczęty przez kamil88, Sierpień 17, 2006, 05:46:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamil88

Witam ;)
Otóż tak, zacząłem grać w lineage2 od 4-5dni dlatego też nie wiem wszystkiego i zwracam się do was o pomoc (info).
Gram DE Fighter'em wszytsko pięknie ładnie ale problem polega na tym, że nie mogę używać czarów kupuje co prawda książki magiczne (gdzie jest info ...this can use dark fighter & ...), następnie udaję się do świątyni czy to w mieście czy to w wiosce DE i co najwyżej po kliknięciu na rozmowe z daną osobą wyskakuje mi | learn skill ----> .....no other skill... (coś w tym stylu). Co muszę zrobić bym mógł używać czarów i czy w ogóle jest to możliwe grając DE Figter'em
Pozdrawiam :>

Bubba

Ekhm musisz zdobyc wiekszy level. A ksiazki do skilli fightera sa zadko potrzebne. Ale czasem trzeba miec.  A nowe skille do kupienia sa na lvl 5, 10, 15. Potem po zmianie klasy na 20 lvl sa juz co 4 lvl.

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

kamil88

no ja mam na chwile obecną 20lvl ;) ,a jak te skille kupować i gdzie??
i jaki lvl trzeba mieć, żeby móc mieć te czary ?:> bo naraize mam jakiś jeden( teleportacja:P)

Bubba

Eh u skill masterow. Idziesz do budynku w DE village gdzie jest grand master, magister i master i gadasz z masterem learn skills. A co do czarow to uczysz sie ich jak skilli tylko do nich potrzeba spellbookow. Jak chcesz cos jeszcze wiedziec to mozesz zagadac do mnie na GG.

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

Dev

na 20 nie ma skili, chyba że sobei zrobisz profesję. Masz do wyboru assasina i palus knighta. Jka wykonywać psozczególne questy dowiesz się na www.lineage2.pl
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77