Nickname

Zaczęty przez Kirdan, Sierpień 18, 2006, 05:39:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cririus

A ja myślałem że masz taką fajną pajęczynę i kochasz się w rudowłosej kobitce, a tu wszystko lipa  :oops: :P
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

System

Wasze nikci moglyby byc oryginalsze troche... :P
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

SpiderMan

Cytat: System/Board w Listopad 29, 2006, 07:27:05 AM
Wasze nikci moglyby byc oryginalsze troche... :P
nooo i kto to mówi xD [JOKE] ;P
Ja napoczątku myślalłem że twój nick wzią się od programowania/zarządzania :P

www.gry-mmorpg.bee.pl - Forum o Grach MMORPG! Zapraszam.

Cubu$

No moj jest orginalny :)
Kto uzywan nicku Cubu$ badz Voldo? :)

Cririus

Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Zell

Mój nick to tak jakby zdrobnienie od Zelgadis (Slayers). Spodobało mi się Zell i tak już ostało :D IRL inaczej oczywiście na mnie wołają :)
Ayos - HE 5x lvl

Zarean

Rusorak- Pierwszy nick jaki uzylem w internecie jeszcze jako 10-latek wiec mialem wtedy tyle wyobrazni i ambicji ktora juz przemija z kazda chwila, ale do rzeczy byla jakas tam gra (chyba MU) no i potrzebowalem nicka, a ze lubilem wymyslac sam imiona dla swoich postaci po chwili(pamieam te 10 sekund cizkiego szybkiego myslenia. Jak teraz o tym pisze znowu mnie boli glowa jak wtedy :D) wymyslilem Rusorak i tak zostalo. Chyba nikt z tego nicka oprocz mnie nie korzysta w internecie chyba, ze plagiatorzy
Zarean- Po Mu nastala era Lineage i moje ciekawskie szukanie postaci odpowiedniej dla mnie. Rusorak mial byc elfem (i byl na pierwszym serwie jakim gralem na dodatek taka klasa jaka chcialem czyli SR), ale moj brat krasnolud powiedzial mi, ze mam na paradise zrobic krasia, ale kras mial takie problemy( nie wiem jakim cudem, ale mial i to ogromne na piechote musial chodzic z miata do miasta w non grade na dodatek , bo go na nic nie bylo stac), ze trzeba bylo go usunac, ale ja chcialem grac nadal a bez mojego nicka trzeba bylo wymyslic nowy, i tak szybko poszlo(tez 10 sekund :P). Miel on byc ESsem, ale zostal na zawsze 41 lvlowym wizardem na Aurorze

• Xavi- no tak pozniej czasy genesis i pelno charow i znowu jest dziwnie, bo odchodze od jednego a wracam do drugiego czyli odstawiam dwa nicki "Rusorak" i "Zarean", a wracam do SR`a. Widzialem kiedys W CT goscia z ktorym sie zaprzyjaznilem ktory byl daggerowcem i pojechal chyba necro i na pewno SH w b gradach tylko, ze ci ludzie byli jacys przestraszeni i chyba narobili w gacie przy tym pvp bo zadali po jednym ciosie i deadli(zgineli, bo sami prowokowali :/) i tez chcialem zrobic daggerowca, ale pozniej ludzie mi mowili, ze lepszy jest SR no i sie wrocilem. Pozniej Xavi byl Sorcem i w sumie milo go teraz wspominam.
    Reszta nickow(jeszcze tylko jeden) pozniej, bo czuje sie juz zmeczony.

[czesiu]

czesiu pochodzi od mojego nazwiska Mateusz Czech dawniej muwili na mnie czechu teraz troszke zdrabniajc mówią czesiu lub czesiek mialem

System

Cytat: [czesiu] w Styczeń 24, 2007, 02:20:45 PM
czesiu pochodzi od mojego nazwiska Mateusz Czech dawniej muwili na mnie czechu teraz troszke zdrabniajc mówią czesiu lub czesiek mialem

Albo czesiu z "Włatcy Móch" ;D
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

echoes

echoes-2 powody... jeden to pink floyd :P a drugi to taki,ze kiedys namietnie pisalem wierszyki (tfu tfu tfu) glownie na zamowienie dla kolegow  :oops: (kolezankom swoim dawali :P ) i dosc czesto zywalem "echa" w polaczeniu z innymi wyrazami,takze w pewnym momencie zaczeli coponiektozy wolac na mnie per "echo" wiec zangielszczylem i voila  :D
a w klimacie "fantasy" uzywam glownie imienia Gaevan (kiedys poprostu przyszedl mi do glowy jak tworzylem postac na sesje D&D,potem znalazlem w necie opowiadania jakiegos polaka u ktorego jeden z glownych bohaterow to gaevan-abolutnie nie odgapialem :D:D ) czasem uzywam tez xywki Thil'Nen... to chyba tyle :P

primabolan

Mysle ze było by milo odświeżyć temacik bo jak widac sporo nam uczestnikow forum przybylo... :)   
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Dev

Teraz in game uzywam zwykle shilliar. Od czego ? haha od Shillien knight oczywyscie xD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Xyber

Xyber - zawsze podobały mi się nicki z X na początku :P Kilka lat temu kiedy tworzyłem dużo projektów graffiti myślałem nad literami, które można fajnie narysować i wkomponować w resztę słowa i jakoś tak wyszedł Xyber. Koledzy zaczęli do mnie tak mówić i już zostało (Xyber czyt. Ksyber)

Syla

Syla - od mego imienia Sylwia ;D
^^

Sanguine

Sanguine - grało się w Obliviona i spodobało mi się imie pewnej daedry :)

Pavulon - bo nazywam sie Paweł a kiedy było głośno o karetkach z Łodzi to koledzy wymyślili w gimnazjum

Emol - bo nie lubię emo :P

Marc1n

Marc1n od imienia, to chyba logiczne. Czemu tak :?: Ano nie wiem, bo Marcin było zajęte, a Marc1n nigdzie praktycznie nie. A moje przezwiska ze szkoły są tak liczne, że hoho...
Dalej, nick z gry, a raczej nicki. Od dwóch lat to nazwy kawałków najgenialniejszej kapeli IMHO elektronicznej jaka jest, czyli TheProdigy :) Więc jak ktoś zna dyskografie, to znajdzie sobie wszystkie moje nicki tam :P
HATE ME MOAR!

Manuell

Manuell - od tego gościa z margaryny, ale pisane przez 2 "l" by zwykle jest juz zajęty :P
Aaquilae - coś tam po łacinie znaczyło, jastrząb chyba :D

Gąbczasty Wojownik, Mroczny muchomor zabójca - nie wiem od czego xD
\../ Fauvorite \../

undeadlily

undeadlily - bo na gmailu purplelily było już zajęte xD i tak już zostało. poza tym kocham nieumarłych.
Nerevari - za dużo Morrowinda. zdecydowanie za dużo.
Amayaki - nocny deszcz jesienny

a w grze?

Satharn - sobota po gaelicku (irish gaelic) ogólnie to mam fiołka na punkcie tego języka, choć niewiele umiem
Deardaoin - czwartek po gaelicku (urodziłam się we czwartek)
Cerridwyn - blessed poetry (pół z mojego banszykowatego imienia Liadan Cerridwyn)
HarukaTenoh - moja ulubiona czarodziejka

Finwe

A ja mam takie: sps- Finwe, elwen knight- Feanor (2 pierwsze z "Silmarillion" J.R.R Tolkiena), wc- Tadzio, bounty hunter- Kapsztyl
Aktuaknie:
Core: Sigel Eva's Templar 96

Sshoji

Mój uniwersalny nick :)

Shoji- Używany do wszystkiego, Jest ze mną już od 5 lat :P Pojawił się tak dla jaj :P gdy wpisywałem litery byle jak :P, No a teraz jakoś leci i nawet super wygląda na kartce :P jak się go napisze ^^  Jak w googlach szukałem Shoji to znalazłem o tym, że w Japonii jest firma Shoji sprzedająca takie jakby dywany tylko że z drewna :P

Will the nightmare ever end?! I cannot force myself awake!
Dream Chaser
I Want to be your dream...

jaro146

no to ja sie pochwale jak ze tworczym nickiem xD

Jak zakladalem maila na onecie to napisalem jaros... bylo zajete... napsalem jaro... bylo zajete... to wziolem proponowany jaro146 i tak juz zostalo ;P

Cytatundeadlily - bo na gmailu purplelily było już zajęte xD i tak już zostało. poza tym kocham nieumarłych.

eee to mowi dziewczyna?? o_O

a tak w ogóle to skad bierzecie takie fajne nicki?? :)

primabolan

Cytat: undeadlily w Czerwiec 17, 2007, 05:30:05 PM
Amayaki - nocny deszcz jesienny
Satharn - sobota po gaelicku (irish gaelic) ogólnie to mam fiołka na punkcie tego języka, choć niewiele umiem
Deardaoin - czwartek po gaelicku (urodziłam się we czwartek)
Cerridwyn - blessed poetry (pół z mojego banszykowatego imienia Liadan Cerridwyn)

niezłe :)
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Ryltar

CytatSyla - od mego imienia Sylwia ;D
CytatMarc1n od imienia, to chyba logiczne.

No u was to bym sie nie polapal czemu :D

Cytatpoza tym kocham nieumarłych.

W koncu jakas normalna dziewczyna ^^

Cytatbo na gmailu purplelily było już zajęte xD

Tez mam tam konto ^^ Chce ktos bo moge "pare" dac :P

Syla

Są tacy co może by nie zrozumieli.. ;]
Czasem się mnie pytają w grze jak mam na imię, chodź mam nick Syla...
^^

jaro146

CytatSą tacy co może by nie zrozumieli.. ;]
Czasem się mnie pytają w grze jak mam na imię, chodź mam nick Syla...

zaraz wkroczy Ryl ze swoim textem na temat glupich dzieci xD

CytatW koncu jakas normalna dziewczyna ^^

ehhh... :)