Gdzie Expic??

Zaczęty przez flaku, Sierpień 27, 2006, 11:01:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

flaku

Mam takie pytanie dopiero niedawno zaczlem grac w l2 i chcialbym zebyscie mi doradzili gdzie expic w zaleznosci od poziomu mojej postaci. Powiedzmy przesuwajac sie co 5 poziomow do przodu. Wiem ze to duzo pisania ale bede bardzo wdzieczny za pomoc i obiecuje odrobic w polu :D

flaku

Cytatmoze i bym napisal ale gdzies o 22 na razie nie mam ochoty
Nie ma pospiechu :D

Woody

a jaka postacią grasz bo od tego tez jest uzaleznione jakie potworki mozesz bic z iweksza korzyscia  :)

flaku

Cytata jaka postacią grasz bo od tego tez jest uzaleznione jakie potworki mozesz bic z iweksza korzyscia
Gram Orkiem fighterem

Woody

to bedzie jakos tak ze bijesz moby w swoim miescie az uzbierasz na teleport do gludin i w poblizu miasta beda jakies moby bedziesz je walil i coraz dalej miasta sie oddalal rozegrasz sie wtedy i bedziesz wiedzial jakie moby mozesz walic. Misie sa dosyc dobrym expem a nie sa trudnym przeciwnikiem w miesie jeszcze popros kogos o buffy ( ja zawsze daje buffy jak ktos poprosi za free) i tak jak napisalem rozegrasz sie i sam bedziesz z czasem wiedzial gdzie chodzic =] mysle ze jakos pomoglem =]

ainaarwen

a dlaczego do gludin akurat. poza tym odalajac sie od miasta za duzo nie zrobi, bo moby nie sa rozmieszczane poziomami w zaleznosci od odleglosci od   danego miasta. polecam temat do ktorego dalem linka

Woody

mi chodzilo ze kolo gludin sa fajne potworki na 12lvl kolo nich na 15,17 i na 22 i mozna tam spokojnie poexpic jakis czas a oddalajac sie od miata mi chodzilo zeby chodzil do jakichs ruin czy cos takiego ;/ a z czasem sam obczai gdzie bedzie mogl chodzic no ale nie widzialem Twojego posat zanim swojego napisalem wiec srry =]