Poważny problem z instalacją

Zaczęty przez Valenss, Wrzesień 16, 2006, 02:31:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Valenss

Kiedy ściągnęłam już l2 c4 instalator w formacie .zip, głównym problemem stał się fakt, że nie mogę go... rozpakować. Kiedy uruchamiam kreatora wyodrębniania, proces trwa aż do pewnego momentu aż pojawia się komunikat "Nieoczekiwany koniec pliku". Wyodrębniła się tylko część plików. Resztę plików potraktowałam sposobem wytnij-wklej. I tak oto skompletowałam w jednym folderze wszystkie pliki oprócz ponad 2gigabajtowego data2.rar (który ciągle siedzi w tym nieszczęsnym .zipie) Nie mogę go przenieść metodą wytnij-wklej, bo jest za duży, wyodrębnić też się nie da. Co więc zrobić?

Scroller

zproboj rozpakowac WinRARem, WinZipem abo innym tego typu narzedziem. Jesli sie nie uda oznacza to ze archiwium zle sie sciagnelo - jest uszkodzone.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Kerim

Pobierz ten jeszcze raz . ( Blad sumy kontrolnej  pliku.CRC) Niekiedy zdarza sie taka sytuacja

Gerardl

Jesli ci nei pojdzie winrarem i win zipem to odinstaluj tego typu program i po tym zostanie folder  suwaczkiem i wchodzisz w neigo o klikasz na linage 2 i tam sa jakies 2 czynosci i wybierasz ktroas z nich i ci wypakowywuje :)

Zarean

mialem podobny problem ale tak jesli masz .zip to nie sciagaj win rara bo ci nie pokarze wszystkich plikow i bedzie taki sam blad w winzipie powinno byc dobrze

NightBird

1. Ściągnij WinZip wersje 10
2. upewnij się że podczas pobierania nie wystąpił błąd (pliki nie ściągneły się do końca itp.)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Valenss

Kij, WinZipem 10 nie idzie rozpakować. Wyskoczył error z tym chorym data2. Czy jest jeszcze jakiś sposób na wyciągnięcie go z tego folderu .zip, czy czeka mnie ściąganie tych ponad 2GB od nowa? *niesmak* Chciałam podkreślić, że do ściągania L2 używałam Free Download Managera. Czy mógł on wpłynąć na uszkodzenie pliku?

NightBird

jeśli pobierał jak flash get "częsciami" a potem zgrywal to mogl nie dograc jakiejs czesci i masz tego efekty ;]
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]