test of witchcraft

Zaczęty przez Mathew1987, Wrzesień 20, 2006, 02:26:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mathew1987

Wiem ze jest pełno postów o questach ale jak ktoś przechodził ostatni quest na DA i wie dokładnie  w którym miejscu stoi Orim to prośiłbym o podpowiedż

Ryltar

Jak idziesz do oren to droga(z Giran).Mniejwiecej jak masz "D" w Death Pass to wpisuj : /target Orim

Szycha.pl

ja za to mam inny problem mniej wiecej w srodku tego questa mam zabic quest monstera "Dre Vanual Prince Zeruel" on sie pojawil jak zagadalem z Orim'em ale jakis noob zaczal mi go bic i on zniknal teraz nie chce sie pojawic ...czekam juz 2 dzien na jego respawn o co chodzi??

Ryltar

Bo musisz zdobyc miecz od tego vespera czy jak tam w gludin.Mieczem masz zasealowac tego demona a on jest w tym fisheru we florian.Jak wyciagniesz miecz i z nim pogadasz (do orima nie musisz wracac po zdobyciu miecza) to pojawi sie demon i masz go ubic(ostatni cios masz zadac tym mieczem).

Pikuw

ej siemka
nie chodzi mi lineage2 kurde wchodze na lineage wpisuje pasy i nieche dalej isc a wczesniej mi chodzilo tylko moze cos trzeba dodac do c5 bo ostatnio sciagnelem i od tego czasu mi nie chodzi??
;]