POMOCY jestem w wiezieniu!!!!!

Zaczęty przez wasylo, Wrzesień 25, 2006, 06:54:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wasylo

Jestem w wiezieniu bo raczej tak to mozna nazwac w Natural Waterways z innymi podobno jest to kara za handel na ulicy nie wiem czy to prawda ale siedze tu  juz dwie godziny co mam zrobic

POMOCY !!!

Dzieki za pomoc
„Głupcy, ktĂłrzy waĚźycie się stawać mi na drodze. Naprawdę myślicie, Ěźe wasze wątłe ciała i nędzne pancerzyki wytrzymają mĂłj atak?”

Orc tyrant

wasylo

problem w tym ze nie jest napisane ile nam zostalo do konca

czy ktos w ogóle byl w tym wiezieniu ???

ile sie w nim siedzi bo ja trafilem o 17:00
„Głupcy, ktĂłrzy waĚźycie się stawać mi na drodze. Naprawdę myślicie, Ěźe wasze wątłe ciała i nędzne pancerzyki wytrzymają mĂłj atak?”

Orc tyrant

Polgara

zapytaj sie Gm w grze na ile Cie posadził  :D

wasylo

tzn jak mam sie zapytac gdzie bo zabardzo nie rozumiem ?

Orc tyrant

System

na niektorych serverach usadza cie na 2-3 god z z czasem caly dzien. tlyko pamietaj zeby to odsiedziec mussisz byc online w grze....a gdzie masz sie zapytac to na PM-ie;p /gmlist jezeli ktos jest zapytaj sie ile czasu ebdziesz siedzial i tyle. bo i inne glupie pomysly maja gmowie np. na dragonie musiales zabic 5k buffalo zeby wyjsc.i nie dostawales za nich expa
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

ieatnoobs

Wyslij donate- wyjdziesz natychmiast lol.
:F

wasylo

o co chodzi z tym donate jak mam to wyslac
od niedawna gram

Orc tyrant

Morrowind

Pogadaj z GM to moze wyjdziesz za kaucja  :D
Ps. ale sporo zabulisz :P
Server: L2p - Genesis
Nick: Istari
Clasa: SpellSinger (prawie Mystic Muse xD)
Level: 76+
Clan: BloodRain

wasylo

niestesty nie ma go a ja juz 3 H siedze bezczynnie on-line

a sa tacy co od wczoraj  :cry:

Orc tyrant

Mati_888

Niemożesz po prostu włączyć gry, pójśc na podwórko, odrobić lekcje albo pograć w inną gierkę?? A twoja postać by siedziała w tym więzieniu :D i kiedy by ci się chciało grać to (być może) bedziesz już poza więzieniem
Abyss x3 :

Matiks - BH

wasylo

jasne ze mogie ale chce wiedziec kiedy  wyjde lub czy w ogóle wyjde

Orc tyrant

slepy13

Może Ci się pofarci i RollBack będzie ;-)

wasylo

czy musze byc on line by odsiedziec swoje ????

Orc tyrant

System

jesli masz do przesedzenia pwoeidzmy 7 godz to musisz byc online 7 godz. tzn mozesz odsiadywac to prze tydzien . ;] a propo na jakim servie grasz?
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

wasylo

tylko ze nigdzie nie jest napisane ile mam odsiedziec

a gram na dragonie

Orc tyrant

ieatnoobs

OMG koles idz graj w cos co chociaz rpzypomina lineage 2 a nie na dragonie....

Teraz siedzisz na forum i smucisz, oczekujesz od ludzi ze sa jasnowidzami i wiedza kiedy wyjdziesz?
Sorry ale szklana kula w naprawie a wrozka mi uciekla do pracy w pubie w irlandii(ta, w polsce juz nie zarobi...) i nie jestem w stanie odgadnac chorych mysli admina twojego zrytego serwera i nie wiem na ile cie zamkneli.

Kill teh dragon, oby go zddosowali...
:F

Ryltar

Sprzedawales prochy to teraz siedzisz...tak bywa...