Spellsinger - statystyki

Zaczęty przez Zorgo90, Październik 05, 2006, 01:33:44 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zorgo90

Mam taki mały problemik, bo nie zwróciłem ile miałem dawniej castingspeeda a wydaje mi się że z racji że jestem spellsingerem to mam trochę za mały w porównaniu do innych klas.

Mam lvl 72 i w pełnym karmian secie mam CS około 480, w zwykłym Robe 424 a bez rzadnego wdzianka 212.

Mógłby ktoś powiedzieć czy jest to poprawny CS czy jednak jest z nim coś nie tak.

THX

Drammer

Tak ale ty masz zbroje z C to co sie dziwisz człowieku kup przynajmniej avadon set i jakieś tatto

bartek0700

---------- 08:21 05.10.2006 ----------

po piersze ludzie latajoł z tatułarzami któr zwienkszajol casting speed i  bronimi co zwienkszajol casting speed  ja terz gram pellsingeram i mam am 71 lvl a muj  casting spedd wynosi 512  bo niemam jeszce broni z acumnet jednak jusz z niejednym typem walczylem na pvp i zawsze dostawal lomot ;D mimo isz mial casting speed 700 ;) musisz se kupici poprosyu tatuarze sol 2 rodzaje piersze kupujesz za cosi kolo 2 kk i zwinkszy ci takie 1 tatto casting speed o 8% a zabierze m atak o 8 % lub m def 8% sol jeszce lepsze tatosy ale one kosztujol 7kk i musisz mieci red crystal 4 sage i one ziwnkszol cie csting speed o12 % a zabiorol m atak 8% i m def 8% jeszce dobrze jest mieic bron z acument ggdy jol masz to masz casting speed zwienkszony o 15 % ;) jesil to wszystko masz i zostaniesz dobrze bufff nienty to tfuj casting speed powinien wyniesi ci cosi kolo 1000 ;) krutko muwienc mordarca na pvp :) spellsinger rulez  :D

---------- 08:23 ----------

a zbroja niemam ty nic do rzeczy tyle tylko rze zwienkasz p defens ja tesz chodzie z c grade bi avadon set kosztje cosi kolo 300kk ;(

FlameHowler

Cytat: bartek0700---------- 08:21 05.10.2006 ----------

po piersze ludzie latajoł z tatułarzami któr zwienkszajol casting speed i  bronimi co zwienkszajol casting speed  ja terz gram pellsingeram i mam am 71 lvl a muj  casting spedd wynosi 512  bo niemam jeszce broni z acumnet jednak jusz z niejednym typem walczylem na pvp i zawsze dostawal lomot ;D mimo isz mial casting speed 700 ;) musisz se kupici poprosyu tatuarze sol 2 rodzaje piersze kupujesz za cosi kolo 2 kk i zwinkszy ci takie 1 tatto casting speed o 8% a zabierze m atak o 8 % lub m def 8% sol jeszce lepsze tatosy ale one kosztujol 7kk i musisz mieci red crystal 4 sage i one ziwnkszol cie csting speed o12 % a zabiorol m atak 8% i m def 8% jeszce dobrze jest mieic bron z acument ggdy jol masz to masz casting speed zwienkszony o 15 % ;) jesil to wszystko masz i zostaniesz dobrze bufff nienty to tfuj casting speed powinien wyniesi ci cosi kolo 1000 ;) krutko muwienc mordarca na pvp :) spellsinger rulez  :D

---------- 08:23 ----------

a zbroja niemam ty nic do rzeczy tyle tylko rze zwienkasz p defens ja tesz chodzie z c grade bi avadon set kosztje cosi kolo 300kk ;(
1)naucz sie pisac
2)graj w lineage 2 i nie wypisuj bzdur(bo mowisz o jakims shitage2)
3)popracuj nad ortografia
4)naucz sie pisac

Ryltar

Flame GRATZ jak to skumales...daj mi recenzje z tego bo juz bardziej rozumie koreanski niz ten jego slang...

Zarean

bez offtopow dobra ja cos powiem tatoo podwyzszaja ci statystyki basic dla ciebie sa najlepsze dodajace cast speeda czyli +wit, poczytaj opis o nukerach tam bedziesz mial co najlepiej odjac zeby ownowac a co do twojego cast speeda to normalka jak lazisz  karmianie i bez zadnego tatoo

ChrisPl

TAK TAK!! SPS Rulez na 40 lvlu moim spsem miałem juz ponad 1k cs (dyes :P ) jak sie nim chce to mozna wymiatać :D  :D

Cyceron

bartek wI dze, że fran cuskI ak ceent daje sI we     znakI :D

Siena

Bartek, wstydziłbyś się. Jesteś z mpjego miasta i takie błędy robisz.
Współczuje nauczycielom.  :(
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

KrEdA

Cytatco wy sie do mego pisam przypietalacie ja mam dysortografie ;P i se błendy moge wlici

Dysmózgowie i jeszcze sie tym chwali...

Aco do spsa, cast niszczacy, cancel, wole jego, niż necro
Bo paradise trafił szlag ;)

bartek0700

k*************  co się czepieacie ja was nie rozumiem co mam poradzć  na to że byki wale  nie muście tego komentować karzdy ma swoje mocne i slabe strony  :x

Edit by Rake:Czepiają się bo nie można zrozumieć o czym piszesz.Wymiotuje leniami którzy myślą że jeśli mają dysleksje/dysortografie to mogą pisać jak im sie podoba a reszta musi to akceptować.Święte krowy się znalazły.Bardzo trudno wrzucić tekst do worda i poprawić błędy?Ostrzeżenie właśnie za lenistwo i olewke innych osób które muszą czytać to coś(bo językiem polskim nazwać tego nie można)