Scavenger - quest !

Zaczęty przez Nevered, Styczeń 09, 2007, 05:35:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nevered

Witam wszystkich długobrodych  :?...
Gram dwarfem, przed chwilą zdobyłem 20 lvl, popłynąłem do Giran kupiłem Tarbara i Brigandine Set po czym wróciłem pełen zapału do questa (nie zrażają mnie poszukiwania Tom'a) Właśnie wykonałem pierwszą robótke dla sprzedawczyni z Grocery Store i teraz mam drugie zadanie zanieśc topór do Szari Trader.. Tylko gdzie ona jest?! :( Pomóżcie... Bo jak szukam NPC na mapie to mi go nie pokazuje :(.

Bartii

...Zanieś list do Trader Mion w Magic Shop na południu miasta. Da Ci jedno z trzech zadań z dostarczeniem towarów w mieście. Powtarzaj to zadanie aż dostaniesz od niej „Mion’s Letter”... (wziete z dzialu quest an stronce:P) tutaj jest wyraznie napisane ze w miescie a wiec w Dwarf Village :P gdzies tam powinna byc ;D

Reina

biegaj glowna droga i wpisuj /target nickname i juz, znajdziesz spokojnie
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

buddy

ten sprzedawczyk(trader mion) jest pomiedzy poczatkowa kopalnia a wiocha krasnali o ile sie nie myle...:p

mussaszi

Cytat: Nevered w Styczeń 09, 2007, 05:35:45 PM
Witam wszystkich długobrodych  :?...
Gram dwarfem, przed chwilą zdobyłem 20 lvl, popłynąłem do Giran kupiłem Tarbara i Brigandine Set po czym wróciłem pełen zapału do questa (nie zrażają mnie poszukiwania Tom'a) Właśnie wykonałem pierwszą robótke dla sprzedawczyni z Grocery Store i teraz mam drugie zadanie zanieśc topór do Szari Trader.. Tylko gdzie ona jest?! :( Pomóżcie... Bo jak szukam NPC na mapie to mi go nie pokazuje :(.

To jest druga część questa na 2 profesje ale masz tu rozmieszczenie NPC to co cie najbardziej interesuje  :P
Sama stronka z questami przyda ci się na przyszłość  :D

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

mappetino

Jak szybko znaleźć grandmastera Toma

Bled

Xyber

Timo

Ja z kolei mam taki problem że nie chce mi sie pojawić Master Toma :? Czekałem dwie godziny na tej wysepce gdzie sie miał pojawić i nic. Pomóżcie!

Zyth

Nie warto czekac, lepiej non stop podrozowac i szukac, szczegolnie ze do kopalni latwo sie dostac, swoja droga, ta wysepka jest jakas licha, bo ja nigdy nie znalalzem tam m. tomy ;p Zawsze w a.coal mines.

Earlos

Koszalek

Bierzesz kogos jeszcze, kto szuka Tomy i idziecie w dwie rozne lokacje - jesli nie ma go w zadnej z nich -> to jest w 3ciej :P

Robert29

juz ok , kasuje swoj post , wystarczylo spojrzec do inventory dokladnie .Sorki
Zycie zbyt krótkie jest żeby pić marne wino.....