Nie grajcie na x7

Zaczęty przez Gniewny, Październik 27, 2006, 01:37:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gniewny

Wczoraj w nocy byla konferencja miedzy Mio - head gm, Anssetem gm na x7 od eventow i... Hellspawnem 36 letnim kretynem ktory plakal mio ze Ansset buffuje, teleportuje i daje items klanowi Empire. Byl on w naszym w klanie zanim zostal gmem tak wiec powiazania sa jasne... Po 1 nie moze wyrzucic nic z ekwipunku bedac gmem, po 2 zbuffowal 1 osobe po wygranym eventcie i dawal ww i elemental protection ludziom w poczatkowych lokacjach... Plakal rowniez ze banuje ich za nic, wiec pokazal 4 screeny na ktorych bylo wyraznie widac ze obraza i gma i powinien byc perm.. a dostal tylko 48h wiec to byla zenada ze w ogole mio head gm gada z kretynem, szarym graczem ktory obraza jego server. Gm antibot zawital 3 dni temu na x7 i juz zbanowal ok 20% servera za "boty" wlaczal on program ktory nie jest doskonaly czyli np teleportujemy sie z dion do giran laduje i program moze odczytac to jako bota... kolega z klanu siedzial na dualu z crafterem i robil ss nagle dc i ban za bota gg. Wiekszosc z tych co dostala bana nie widziala bota na oczy. Tak wiec zachecam do trzymania sie z dala od tego servera, przynajmniej jesli sprawa sie nie wyjasni. Gm ansset pisal ze bany sa niesluszne i raczej na pewno zrezygnuje z gmowania. Dopoki sprawa sie nie wyjasni lepiej nie wchodzcie bo nie wiadomo kiedy wam bota wykryja. lol.

eSkel

Widzialem wczoraj jak pisales na ally chacie:P Mam nadzieje ze nie jest az tak zle o.o

Dev

wiedziałem że 7x śmierdzi. Dlatego wolałem zostać na ruskim 3x ;p
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Samael93

mam nadzieje ze z x300 tez nie zrobia jakis walkow bo jak na razie to caly serwer lezy i kwiczy...

------------
ABYSS x300 PvP Server:
- Hagit - Shilien Knight - lvl 74
- CountessBathory - Dark Wizard - 76 <<-- Active

snajpik

no ta ale chyba nie na kazdym x7 tak jest :?  :shock: tera wiekszosc osob ktore zobacza temat nie graj na x7 przeniosa sie na inny servek i zostanie tylko kilkadziesiat osob :twisted:

BuyOrDie

wiedzialem .ze od poczatku z x7 USA beda problemy, a to lagi,a to malo osob online ,bany itp.Ja gram na x3 i na razie jest GREAT !!!  :D  :D  :D Nie ma lagow przy 3700+ nie mowiac juz o x7 (lagi przy 200 osobach  :o) klimat tez spox ,tylko ze nie kazdy rusek umie nawijac po ang ;P to jedyny minus ............

eSkel

Cytat(lagi przy 200 osobach Surprised)

widzisz tam po cyferce 7 stoja sobie takie trzy literki.. U S A, ja na x3 mam ping 27 a na 7x wyswietla mi 201...

Cytattera wiekszosc osob ktore zobacza temat nie graj na x7 przeniosa sie na inny servek i zostanie tylko kilkadziesiat osob

tylko wspolczuc osobom ktore pod wplywem opinii jednej osoby od razu zmieniaja serwer : O

Silme

No to podajcie jakis nowy serverek x7 bo ten abyss cos szwankuje prawda jest ze juz przy 200 osobach sa lagi wiec boje sie myslec co bedzie przy 500-1000 grac nie bedzie mozna. Ale tez nie ma sensu isc na server x7 ktory stoi np 2 lata co za sens. Ja na razie zostaje mimo wszystko na abyss zobacze co sie bedzie dzialo.
Server: The Abyss
Rate: x7
nick: xSilmeX
class: PP

Dev

przejdź na 3x ... raty tylko 2 razy mniejsze ;p

Silme

czasu nie mam juz poltora roku poswiecilem na hobby i server padl ;/ a na rate 3 nie mam czasu za duzo obowiazkow na glowie wiec nie skorzystam z propozycji :P
Server: The Abyss
Rate: x7
nick: xSilmeX
class: PP

Dev

ja gram po 2 godziny dziennie i robię po 1 lvl ... naświęta myślę już 70 mieć ;p

Gniewny

Glowny GM Musamune wyjebal - przepraszam za wyrazenie:P 8 GMow hahaha

Dev

i to tych, których Mio zrekrutował ... btw. szkoda że Mio odchodzi ze staffu. Kto teraz będzie wsio gadać w angielskiej części forum ? Masamune rzadko tam zagląda, a Annset to nowy gm ^^

Gniewny

Ansset zrezygnowal tzn dostal bana.

Antharax

Nastapil powrot the abyss zastanawaim sie czy moze by nie zaczac grac na tym x7 boje sie ze bedzie mao osob online ale z drugiej strony jak niema paradise i dragona...tylko zeby znowu walka nie wycieli co o tym myslicie?? :)

eSkel

Na Abyss 7x jest juz kolo 600 online, wczoraj zaledwie bylo 440..

Dev

abyss jest teraz najbezpieczniejszy mserwerem, bo stoi w rosji, żadne fbi sie nie będą czepiać ;p Nie sądze żeby ich zakli tak szybko ;p

Antharax

no coz co ja prosty czlowiek moge zrobic zapraszam na the abyss x7 :D

Dev

nie 7x tylko 3x ... 7x jest za PROSTE ! ...

Fusin

NA 3x jest tyle ludzi ze do gk w giran trudno sie dostac... wrecz rzecz niemozliwa, jedynie obwodnicą ^^
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

kobik

Cytat: DevouringOne w Listopad 19, 2006, 10:36:38 PM
abyss jest teraz najbezpieczniejszy mserwerem, bo stoi w rosji, żadne fbi sie nie będą czepiać ;p Nie sądze żeby ich zakli tak szybko ;p
7x nie stoi w rosji~~
ja bym chetnie gral na abyss, ilsoc ppl wzrosnie, i to bardzo, ale ehh, na usa mam lagi a na 3x cyrylicy troche za duzo ;/

ps. macie lagi na abyss? tzn ostatnio, bo na 300x wczoraj mialem po 10s delaye ;d

Hodiel

btw, dragon-networka wcale nie usuneli tylko Drake wylaczyl serwer na okolo 2 tygodnie zeby ta cala afera ucichla i potem sewrer wroci-nie wiadomo na jak dlugo. tak jakby ktos nie widzial a gral wczesniej na dragonie :P

wczoraj wieczorem i dzis przez caly dzien na x7 bylo kolo 1k ludzi czyli dla nie tak w sam raz bo jest z kim  na party pojsc a z drugiej strony mozna samemu spokojnie poexpic, nikt nie ksuje, no i przez giran mozna przejsc "spokojnie" . 3-4k ludzi na serwie dla mnie to stanowczo za duzo dlatego na x7 gram, nie zewzgledu na raty. no i okolo 40% ludzi ktorych spotkalem w grze to polacy. i jeszcze jedna wazna rzecz mianowicie ze ten serwer powstal bardzo nie dawno bodaj kolo 1,5 miecha temu wiec jesli sie zacznie szybciutko grac to potem sie bedzie w elicie sewera :D no i w grze wyczuwa sie jeszcze ten klimat ktory trzyma tak do 40 lvla, potem wysztsko pryska ;/ grajcie na x7 :P
infinite........................

Dev

duzo ludu na 7x, jest spokoj, nie ma lagów, nie ma idiotów Gmów, jest w ogóle fajnie na 7x ... Ludzie z DN troche sa wkurzający, ale sporo ludzi i do doswiadczonych wpadło z paradka. Ogólnie poziom jest wysoki, tylko denerwują mnie ceny - max za ile idzie sprzedać a bone/skin to 1000a .. :P CBP - 2000a, steel 1,5k :|
Btw - szukam jakiegoś klanu, dobrego w każdym razie, mam Dark wizarda na 30, dizsiaj bedzie 35 albo 40, gram od 2 dni :D
Stuff - akurat dorobiłem sie najgorszej laski D, miałbym już top staff D ale nie mam jak wymieniać itemów, bo to nie pierwsza moja postać na 7x ^^

LuSeR

Hello :]...chce isc na abyssa 7x, ale jesli maja byc lagi to raczej nie jest to moj najlepszy pomysl :D..opiszcie jaka sytuacja jest teraz, jesli oczywiscie mozecie. Chce zrobic Phantom Summonera i nie wiem czy on sie dobrze sprawdza na takich ratach? Do expienia, w klanie etc. No i oczywiscie jak ktos mnie przygarnie do klanu to jestem chetny ;) nawet do jakiegos zaczynajacego, zeby miec do kogo gebe otworzyc ;)

Dev

Są tylko pickup lagi, czyli podnosisz item i ci sie za 5 sekund  pokazuje ile podniosłeś. Żadnego innego laga NIEMA ...