Gladiator [Glad]

Zaczęty przez Dohid, Listopad 27, 2006, 06:48:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kizior

Dzieki wielkie

A podstawowe certy na p.def /m.def ? czy lepiej  all w p.atak ? bo tu slaszalem rozne wersje

ok juz znalazlem na tym forum wszystko co trzeba :)
Nie bede powtarzal tematu
Dzieki za pomoc

Madith

Cytat: Rusoma w Czerwiec 04, 2010, 05:29:56 PM
Cytat: Madith w Czerwiec 04, 2010, 02:57:32 PM
zamien go na kure i expaj dystansowkami :)

Mozesz jeszcze (kumpel expal tak siebie, mnie, pare osob z const):

kura+robe (common)+blunt 2h i bil z banana (testowane na sos, moby schodzily na 1-2 banany + exp z over hita) :)

Glad w robe i z 2h obuchem xD komicznie to musi wyglądać.

PS. nie sprzedawaj tego wilka, bo na laby/kamy/hlvl pt biorą DD tylko z GW/fenrirem.

tez sie z niego smialem :D ale jak cisnal moby na sos na 1 bana + exp za overhita to kosmicznie exp lecial :D i juz przestalem sie smiac :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

ARCYK

Nie mogę nigdzie znaleźć, jakiego buffera dla glada na boxa?

I jeszcze drugie pytanie bo czegoś nie kumam: przeglądając temat widzę, że ludzie proponują skilla z certyfkacji haste. Haste chyba zbędny skoro gladem bije się skillami? Mowa o PvP.

jyqx

Ja sam wolalbym zamienic haste na to od summonerow ^^. Nic Ci sie nie zda haste w PvP,to tylko do farmy. Wybor nalezy do Ciebie :P
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

pigulec

Z haste sporo szybciej rzuca się skille i dzięki temu jest mniejsza szansa na interput. :P

bula

tylko najpierw musisz to odpalic -> strata czasu na regular swingi zeby trigger sie odpalil

pigulec

To jaki cert zamiast haste?

ARCYK

Może resist debuff albo counter self heal? Choć nie wiem jakie to wartości daje.

rcu2xp

Zamiast haste bierz boost cp

PuFF

Cytat: rcu2xp w Czerwiec 09, 2010, 03:15:57 PM
Zamiast haste bierz boost cp
co ci da 700 cp wiecej na gladzie?

wodzu3000

Ale zauważ to ze tutaj boost cp 738 cp + koszulka s +4 i już ładnie nam skacze ilość cp
a na oly dużo nam to da a na Pa'agrio's Fist to podobno koło 10-11k cp można wyciągnąć
więc zostaje nam zapakować cały plecak cp potami i go na mass pvp  :D

PuFF

glad może nawet koło 15k cp wyciągnąć i co z tego? glad ma zadawac dmg nie być maszynka od cp.

rcu2xp

Scorpion

Haste sie jednak przydaje, bo expic tez trzeba, do tego majac 4k+ p attack dosc ladnie da sie palowac z duali jak mana pojdzie w pizdu. CP jest przereklamowane, sk/da czy jakikolwiek dagger na gladzie i w pare sekund twoje 10k cp idzie sie ...
...

ARCYK

Co do tego Haste to załącza się częściej niż w innych klasach z racji tego, że bije dualami? Czy to nie ma nic do rzeczy?

jyqx

Haste jest tylko do farmy nie ma sensu bic dualkami np. na oly dlatego tez proponowal bym certy -> UD (od tanka) Barrier (enchanter) Heal (healer)/Spirit/resist atribute (summoner).i jeszcze mam pytanie czy opyla sie wlaczac vicious stance na oly?
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

PuFF

mocniejszy cryt o 600 chyba.

jyqx

Ale cryt ze skilla tez mocniejszy ?
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Kwadrat

Cytat: jyqx w Czerwiec 10, 2010, 08:46:40 PM
Haste jest tylko do farmy nie ma sensu bic dualkami np. na oly dlatego tez proponowal bym certy -> UD (od tanka) Barrier (enchanter) Heal (healer)/Spirit/resist atribute (summoner).i jeszcze mam pytanie czy opyla sie wlaczac vicious stance na oly?
skoro bijesz ze skili, to chyba oczywiste ze nie

Frohike

Cytat: PuFF w Czerwiec 10, 2010, 08:59:56 PMmocniejszy cryt o 600 chyba.
Zwiększa p.atk przy crycie o 600, co się przekłada na może 100 dmg w dobrych warunkach, jak u łuczników. Tylko do blowów ten skill dużo daje.

RazielIII

Cytat: jyqx w Czerwiec 10, 2010, 08:46:40 PM
ud/bariera/cp

heal i resisty (po 5 ele.) to sh1t
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Alarion

Może i dotychczasowa wiedza Raziela była mała na temat L2, ale w kwestii tego, że +5 ele i heal są słabe, to akurat prawda. W zestawieniu z tymi co podał, to są wręcz blade.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

jyqx

Ja zawsze wybieram ud/celka/spirit i nie narzekam.Polecam ^^
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

PvtSilver

Czy do pvp enchantować skille pod element (mam 150) czy pod zwiększenie dmg w pvp?

jac0l

ktoś juz to mówił że tylko ele.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej