Zlot

Zaczęty przez Saladin, Listopad 28, 2006, 12:17:57 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cubu$

Zboczence! Tylko jedno w glowie :P

Tyr

Ey :D Facet :D Zoabczysz za 3 lata xD
Lineage 2 Classic EU

System

Dzielnicazagubionych pijakow...? :P
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Cubu$

Ja juz to wiem :D Tyle ze sie tak nie przyznaje do tego :D Na zywo jest gorzej same zboczone mysli :D

Tyr

Blech :D Tylko na forum chcesz być inny ^^
Lineage 2 Classic EU

System

Ale Sal chyba sie dobrze bawi...nawet bez alkoholu... ^_^ bylo widac po filmikach... ;p

Cubu$

Nie inny :D Powstrzymuje sie troche :) Bo nie wypada :P

Tyr

Lineage 2 Classic EU

serdel

Hehe, zapomnialem o tym YMCA juz xD

Saladin

nom, wiec jesli ktos bezproblemu moze dotrzec do krakowa na dany dzien, to zostaje sie tylko umuwic na dana godzine na rynku i YMCA ;]
Nie udzielam pomocy przez PM...

Polgara

Dohid

Mam rodzinę w Krakowie i jak mi się uda wkręcić do nich na święta [około 50% szans] to na bank się zobaczymy. Zwłaszcza że daleko też nie mam [~60 km].

Kirdan

Ja tam w przerwie swiatecznej moge jechać, zresztą miałem zamiar już dawno skoczyć tam w odwiedziny. Możecie na mnie liczyć.

Ryltar

Cytattylko umuwic na dana godzine na rynku i YMCA ;]

I to w kaskach bejzbolowych/footbolowych zeby nas wzieli za dawnow bedziemy sie obijac kaskami ^^

Polgara

Nawet jakbys nago przeleciał po Rynku to raczej bys zdziwienia na mieszkancach Krakowa nie wywołał bo juz kilka lat temu taki jeden gonił :)

Dohid

W Krakowie nikogo niczym nie zadziwisz bo tam mieszka Saladin... myślisz że kto tam nago biegał :F

slepy13

Polgara

Jak Sal jest kibicem Wisły no to mapewno to był ON :P

Saladin

Cririus

Haha xD Ja tam nie wiem czy przyjadę. Nie mam ani daleko, ani blisko bo w Tychach mieszkam (nie wiem ile to tam dokładnie kilometrów jest). Jeżeli będę to ubiorę się w różowe pończoszki i łaciate stringi :D Łatwo mnie rozpoznacie. Ah..jeżeli chodzi o perfum to może zapach zachodnio-pomorskiej cytrynki z dodatkiem lekkiego aromatu truskawki :P:P:P
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

System

Cytat: Ryltar w Listopad 28, 2006, 09:09:52 PM

I to w kaskach bejzbolowych/footbolowych zeby nas wzieli za dawnow bedziemy sie obijac kaskami ^^

Robimy Mass pvp ! ;p

Cririus

Cytat: System/Board w Listopad 29, 2006, 07:38:13 AM
Cytat: Ryltar w Listopad 28, 2006, 09:09:52 PM

Robimy Mass pvp ! ;p

Z kibolami Wisły?  :rotfl:
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

SpiderMan

Ja przyjade z moją ekipą z opola , w kaftanach bezpieczeństwa , na fotelach obrotowych i zrobimy Destruction Derby 4 :P

www.gry-mmorpg.bee.pl - Forum o Grach MMORPG! Zapraszam.

mussaszi

No dobra jak tak to ja przyjade na wózku albo przyjde o lasce  :o :D z kałachem pod pachą  :P

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Saladin

A ja zrobie dowcip i jak przyjedziecie do Krakowa, to się przeprowadze :)