Photoshop - twórczość

Zaczęty przez System, Grudzień 09, 2006, 01:38:30 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maślan

Yasiu

A to jeszcze takie, co mi szkodzi, niech sie posmieja xD

Przed:

Po:

Jak widzicie nic specjalnego xD Tylko pokolorowane :P
And I, I do not dare deny
The basic beast inside
It's right here
It's controlling my mind
And why do I deserve to die
I'm dominated by
This animal thats locked up inside

eXtreme^

Silver Ranger FTW!:D

Mosar

Dobra... kilka nowych, nie będę wsadzał do tego mojego tmtu :P

Tu taki avatarek :P Taki na luzie:

Sig nowy:

Nie wiem czy tu już dawałem, nie pamiętam:

A tu taki spontan:

I kilka najlepszych userbarów:

No chyba wystarczy :P

na razie to jest moje największe hobby na równi z L2.
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

eSkel

Cytat: NetSuuN w Marzec 25, 2007, 03:13:00 PM
A przepraszam, ma ktoś linka do PS'a ? ^^'

Kup sobie. :)

Fajne prace, do tego po prostu trzeba miec zaciecie ; ) Tutoriale tutorialami, kreatywnosci sie raczej nie da nauczyc. Ja mam PSP, Illustratora, Corela itp (na razie) w szkole, niby obslugiwac potrafie, ale pieknych sygnaturek to ja nie robie : ) Czesto po prostu nie mam pomyslu :roll:

Jeszcze raz fajne prace ;)

Xyber

Cytat: eSkel w Czerwiec 14, 2007, 10:33:51 PM
Cytat: NetSuuN w Marzec 25, 2007, 03:13:00 PM
A przepraszam, ma ktoś linka do PS'a ? ^^'

Kup sobie. :)

No jasne wszyscy sobie kupmy PSa za jedyne 2299 zł +22% VAT   :P Tanie jak barszcz w biedronce  :?

DestroX

x2 Allseron - Gladiator

Mosar

esKel, kreatywność i jakiś tam talent trzeba mieć, ale najwięcej to trzeba włożyć w to pracy... Właściwie to jakbyś zobaczył moje pierwsze grafiki to byś powiedział, żebym się w ogóle za to nie zabierał... A takie właśnie robiłem przez okrągły miesiąc, potem zacząłem coś kojarzyć, minął rok i na razie jestem na takim poziomie... I i tak to jestem na tych moich forach taki średniawy. Zobaczyli byście innych :)

Tu najnowsza:
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

Kryko1

System

Mosar, sptrubuj bardziej robic sig lub avatary pod tematem l2, skorzystalbym z nich ;)) oczywiscie nagroda bedzie.

SERDEL: Jestem ciekaw jaka to nagroda....
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Kryko1

i tapeta moja 1.

illu

Moja sygnatura:

Prosta i przejrzysta, zrobiona w około 12 min  :)

bula

tak siedze nie mam co robic to wrzuce moja amatorska tworczosc :P

czekajac na sciagniecie sie filmiku machnalem cos jeszcze :D

cos mi sie zebralo na robienie sigow :D

Najnowsza praca :

jaro146

@bula

1. Fajna
2. Mogla byc lepsza ;]
3. Zaje... bardzo ladna ^^

bula

thx :D ostatnio jakos mi odeszla ochota na robienie czegokolwiek :D moze to dlatego ze wakacje sie koncza ? :(  ale moze niedlugo cos zrobie ^^

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

yyyy przypadek ze akurat to wzialem ... wchodze na jakas strone z renderami grzebie i jak cos fajnego znajde to robie siga :D

Siena

Ja mam takie pytanko. Obecnie robie sobie różne obrazki w Gimpie. Może w gimpie nie ma tej opcji a w PS jest, dlatego muszę się zapytać jak wstawiać różny taki fajny pozakręcany i w ogóle tekst? Bo ja w gimpie jedyną opcję do wstawiania tekstu to widzę taką zwykłą: rozmiar, czcionka, 1 kolor. A na Waszych pracach są zawsze teksty jakieś. Wy to robicie ręcznie, czy jest opcja jakaś do obróbki tekstu? A może po prostu ja jestem ślepy i nie umiem znaleźć. :P
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

jaro146

Cytat: Siena w Sierpień 31, 2007, 02:51:48 PM
Ja mam takie pytanko. Obecnie robie sobie różne obrazki w Gimpie. Może w gimpie nie ma tej opcji a w PS jest, dlatego muszę się zapytać jak wstawiać różny taki fajny pozakręcany i w ogóle tekst? Bo ja w gimpie jedyną opcję do wstawiania tekstu to widzę taką zwykłą: rozmiar, czcionka, 1 kolor. A na Waszych pracach są zawsze teksty jakieś. Wy to robicie ręcznie, czy jest opcja jakaś do obróbki tekstu? A może po prostu ja jestem ślepy i nie umiem znaleźć. :P

http://www.gimpuj.info/index/index-tutoriali-polskiego-forum-uzytkownikow-gimpa-t138.0.html

Cala massa tutoriali do gimpa ^^ zaczynajac od tych twoich animowanych tekstow przez sygnaturki, avatary po userbary itp :)

Milego "gimpowania" ^^

Siena

Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

jaro146

Co prawda temat nosi nazwe "Photoshop - tworczosc" ale pozwole sobie wkleic moje pracki zrobione w Gimpie ^^(mam nadzieje ze nie dostane banana :])

1.

2.

:wink:

bula

bump! update posta z moimi pracami :D jedna nowa sygna ...

BaRt

Stare prace, ale co tam...

pozdro

NetSuuN

Jaro, te Twoje sygnaturki coś w sobie mają : ]

jaro146

Cytat: NetSuuN w Wrzesień 15, 2007, 01:01:06 AM
Jaro, te Twoje sygnaturki coś w sobie mają : ]

Thank You! :)

Jak bede mial czas to dodam cos jeszcze :>