300x

Zaczęty przez witkosbond, Grudzień 14, 2006, 10:15:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

witkosbond

Jaka postac wymiata na serwie 300x ??!!??

BaRt

wg. mnie temat bez sensu.
połowa osób powie,że necro...
ale już tutaj nie gram więc nie wiem dokładnie

Dev

Necro, potem SPS, sorc, SH i na końcu reszta  ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

witkosbond

a jakiś z Fighter'ów ??

Dev

SK w nightmare i sztyleciarze ... Tudzież czasem łucznicy...

witkosbond

A co myślisz o Tyranci'e ??

Dev

nie grałem, więc nie powiem czy miecie ..

Typical User

tyrantem wzmiatasz dopiero od lvl 60+ kiedy masz juz totem rabita na uciekinierow i punch of doom....takie jest moje zdanie. Moze sie myle ale tak powinno byc.
(^_^) <nigdy mnie nie złapiesz>             (*_*) <złapie cie !!!>            Czy Dominik złapie kiedyś Andrzeja ??

buddy

no nukerzy wczesniej wymienieni na pewno ale niestety z tymi daggerami to bym sie nie zgodzil... jesli chodzi ci o wojow to predzej lucznicy, albo overlord(taki pol nuker[debuffy, drainy] i pol fighter[stun]) chociaz zadna klasa oprocz nekro nie jest idealna^^

Dev

koleś. Mnei czyli soultakera doświadczoneg oz zaskoczenia wczoraj położył PW. Więc co mi pierdzielisz że sztyleciarze nie są dobzi ?

buddy

doswiadczenie zdobywa sie grajac glownie na serwach low rate bo czego sie mozesz nauczyc na serwach high rate? widac nie miales dosc doswiadczenia zeby wpasc na to  by sie rozgladnac^^ btw moze tamten pw mial subklase nekro i cie zesleepowal?:p

Dev

pff ... grałe mna paradise - necro 70 ... Grałem na hobby .. necro 60 ... i gadasz że nie grałem na low rate ?

buddy

spoko nie wiedzialem... po prostu jak czytalem twoje wczesniejsze posty to wydawalo mi sie inaczej;p

witkosbond

Na low rate'ach mozne sie "zżyć" z postacia wiedziec co jest warta na high mozna sie dowiedziec duzo pierół na temat duzej ilosci postaci

A DA
?????

buddy

da chyba najlepszy by byl na lucznikow... oni marne maja szanse z magami... ze sztyletami tez moze byc ciezko ale panterka troche pomaga w pvp np

witkosbond

ok dzięki.

Żeby nie robic kolejnego tematu.
1.       Czy na 300x jak sie robi subke to zostaja skille z poprzedniej klasy?? np. byłem HE i robie Quest'a na subke powiedzmy chce byc TH to będe mial skille HE i TH ??
2.       Czy bylibyście tak mili i podali mi link do strony z opisem questa na subke?? (szukalem ale chyba nie zbyt dobrze ;))
3.       ---------------------------------||---------------------------- Soultaer'a??
4.       Jak dodać SA do broni na abyss'ie 300x??

buddy

nie ale u npc bedziesz mogl "skakac" miedzy postaciami:) tylko na dragon network ma sie skille z obu klas ale wiadomo jaki to serw^^;p nie zebym kogos obrazal

kobik

1 to jest serwer l2, nie jakies wymysly wiec sie skille nie lacza sie
2 www.google.pl
3 jak wyzej
4 jedna z opcji w gm shopie, ench. weapon chyba, krysztaly tez kupujesz w gm shopie

witkosbond

no tak ale jak je do dac?? bo enchat to chwila muzyki a z SA troche gorzej

witkosbond

szukałem tego questa na soultaker'a ake nic porządnego nie znalazłem, więc prosze ponownie o jakis link/poradnik/opis do tego questa

Yoschi

Co do questu na soultakera sprawdz na www.stratics.com
Dla kazdej postaci quest jest taki sam rozni sie tylko paczatkowym/koncowym NPC.
Abyss x7
nick: BadbCatha
klasa: Soultaker/Spellsinger
lv: 76+/53
Klan: Fahrenheit

Shiver

Ja mam takie pytanie do tych co grali na abyssie- czy z aura jest wszystko ok? Przed chwila biegalem sobie OLem(pelne self buffy z zerkiem, a grade bizuteria, +4wit-4men, 76lvl) i mialem pvp z jakims sorciem (sov+dc robe), nie wiem jakie buffy. W kazdym razie zaczyna sie pvp, silence i sleep nie weszly a sorc zaczyna spamowac aura- kazda po ~500dmg. Czy przypadkiem nie jest to jakis bug? Z tego co wiem, aury zostaly mocno oslabione i na OLu, ktory ma sporego m defa :/ Na 100% nie byl to archmage...

Yoschi

500 dmg to duzo?? I widac ze miales przyklad z jakism noobkiem ( spamowac aure w c4  :shock: ) surrender + prominence zadal by ci napewno duzo wiecej.
Abyss x7
nick: BadbCatha
klasa: Soultaker/Spellsinger
lv: 76+/53
Klan: Fahrenheit

buddy

masz racje yoshi wczoraj gralem pvp z sorcem na 78 (nie archmage) ja bylem na 77 mialem odjeta mentalnosc (-10 men) czyli m def zmniejszony, on zaczal walic aura flare(mial soma) i zadawal mi po 400dmg, a z prominance 1000, dlatego teraz za bardzo sie nie oplaca aury uzywac

Shiver

wlasnie wiem, ze aura w c4 zostala oslabiona, ale na abyssie nadal wyglada jakby byla za mocna...