Filmy, Filmosy,Filmiki..

Zaczęty przez Dashi, Grudzień 20, 2006, 11:04:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dashi

Witam wszystkich.
W tym temacie proponje pisac fajne filmy, ktore juz ogladalisce, ktore warto innym polecic.
Glownie chodzi mi o tytuly filmow (filmosow filmikow xD) i lekkie wtajemniczenie do filmu.

Dlaczego zrobilem ten temat?
Bo kurde sie nudze :D l2 supreme jeszcze na beta xP i chcialbym sobie filmy jakies sciagac =D
@EDIT:CHODZI O TAKIE FILMY JAK LOTR TOKYO DRIFT CZY straszny film

Daab

Coż z fajnych filmów... wiele się widziało ale jak przychodzi co do czego wymienić to pustka. Bardzo mi sie podobał "Egzorcyzmy Emily Rose". Zrobiony troche nietypowo Thriller, o (jak łatwo się domyślić) opętanej Emilce. Brzmi banalnie jednak film taki nie jest. Następnie dla wielbicieli gatunku "Donnie Darko". Jest to historia w stylu "Efekt Motyla". "Szósty zmysł" równie ciekawy film niby z gatunku Thriller, ale jest on bardziej wciagający niż prezrażający. No i K-Pax. sci-fi o pewnym kosmicie który zwiedza ziemie mówiąc prosto :) o wszystkich filmach warto przczytać na www.filmweb.pl i poznać opinie innych :) napisałeś w prawdzie że o LOTR czy Tokyo drift, ale żę (szczególnie jeśli chodzi o Tokyo) nie bardoz znam to podałem te. Może cos znajdziesz, a może jeszcze coś dopisze :)
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Dev

Wszystkie filmy z Martinem Lawrence'm. Gość idealnie gra komedie. Polecam Agent XXL. Bad boysów (ulubiony mój film). Jak chcesz coś bardziej popierdolonego i nie lubisz lawrence'a t oogladnij jackassów ;)

BTW. Bungee Wedge rox :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Dashi

jackass?...FTW! :P ale kruca skąd sciagac odcinki? :(

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Daab

Dashi

Nie nawidze torrentow ;p ale co? tonacy jestem to kazdy by sie chwycil xd (ok nie robcie spamu tylko piszcze o filmach)

Daab

Cytat: Dashi w Grudzień 21, 2006, 09:12:04 PM
Nie nawidze torrentow ;p ale co? tonacy jestem to kazdy by sie chwycil xd (ok nie robcie spamu tylko piszcze o filmach)
Charlie i Fabryka czekolady ostanio ściągałem dal dziewczyny 150kb/s :P różnie bywa z nimi ale dla mnie lepsze niż eMule na pewno

serdel

Torrent RLz, widac nie wiecie co to za dobro prywatne trackery :P Jak np.Polishtracker mhmm

Cyceron

How High
Piraci z karaibów:skrzynia umarlaka
? (wiem chyba wszyscy je znają, ale tylko one mi przychodzą do głowy prócz "Wieczny Student", "Dziewczyna z sąsiedztwa", "wredne dziewczyny", bo ostatnio to oglądałem :) ).

Mieliście podawać filmy, a nie rozmawiać o p2p...

Dev

wieczny student ftw ;p
ale how high też fajne ...
8 mila taka średnia ale też może być
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

slepy13

Cytat: serdel w Grudzień 21, 2006, 10:40:26 PM
Torrent RLz, widac nie wiecie co to za dobro prywatne trackery :P Jak np.Polishtracker mhmm
Yeah PT ftw :-)
Jaki nick :?: :-)

Dashi

Mam taka prosbe do was...Kurwa jebana mac przestancie spamowac (moge dostac ostrzezenia ale mnie to wkurwia takie nabijanie postow)

serdel

Mój nick na PT to userek, aktualnie odrabiam ratio, bo wkoncu admin mi oddał zewnetrzne IP :)

A co do filmów, to ostatnio obejrzałem z wielką niechęcią Step UP, i musze przyznac, ze calkiem zgrabnie im to wyszlo. .......................... Własciwie to tylko dzieki głownej aktorce :P

Cririus

Ja gorąco polecam dziewczyna z sąsiectwa, lot 93, world trade center, american pie 5 ;)
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.