Najlepsza postac na potwory ?

Zaczęty przez Arcy, Grudzień 22, 2006, 12:46:18 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arcy

Cześć dopiero zacznyam grac w l2 i nie znam jeszcze do konca wszystkich aspektow gry wiec jasne odpowiedzi porsze ;P

Chodzi mi o postac ktora bym szybko latwo i tanio radzil sobie z potworkami i zebym nie musial wydawac xxkk na  ss'y, chcialbym zeby ta postac byla tania w utrzymaniu ofc army itd moga byc drogie gram na hight rate serwie wiec z kasa cienko nie jest ale nie jest tez tak ze mam xxxxxkk kasy bo ciagle magiem musze wydawac na ss'y b grade co kosztuje massakrycznie drogog :/. No wiec z gory dzieki za porady ;p

Arcy

a necro nie potrzebuje czegos do ozywiania tych swojich monsterow ?

sh= spellhowler ? jesli tak to jest on drooogi

Shiver

Cytat: Arcy w Grudzień 22, 2006, 01:13:51 AM
a necro nie potrzebuje czegos do ozywiania tych swojich monsterow ?

sh= spellhowler ? jesli tak to jest on drooogi

necro przewazne do expienia nie potrzebuje summonow, jednak na high rate koszt summona jest najczesciej taki sam jak na low rate, wiec % kasy leci wiecej a lvla mniej. Natomiast jesli uwazasz, ze SH jest droga postacia to bez urazy, ale pie****** glupoty, SH jest najprawdopodobniej najszybciej expiaca postacia ( solo, z lub bez buffow), do tego zadaje duzy dmg (mniej hitow na moba= mniejsze zuzycie bsps). Jesli nadal upierasz sie, ze SH jest drogi w utrzymaniu, to polecam samodzielne zbadanie jak to idzie z innymi postaciami.

Edit: jesli uzywasz mana potkow to zobacz jak dziala skill Body to mind i skill CDL. Mana potki sa zbedne dla SH przed max lvlem.

Arcy

wlasnie teraz gram sh i mam miecz d grade i kupowanie 2k ssow zeby moc isc poexpic to mnie na to niestac u mnie na servie kupuje sie po 700+ 1 ssa wiec to duuuzy koszt ;/

Shiver

:o :o :o Po co tyle, jak SH uzywa max 12bspsd na moba? Czy ty w ogole uzywasz czarow czy bijesz mobki mieczem?

Arcy

no czarow mam ustawione na auto i po kazdym spellu mi sie laduje

Siena

To jak ci w expie SH nie pasuje bo za drogi(!?) to lepszej niestety nie znajdziesz. SH ma największy dmg. więc najszybciej bije, do tego ma możliwość przwracania sobie many kosztem życia=exp bez przerw(prawie)...
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Inidriel

Tak jak poprzednicy polecam SH. Duzy dmg, ciekawe skille: Body to Mind ( odnawia mp ), Slow ( spowalnia, przydatny w pvp i na szybkie monstra ), curse chaos ( obniża accuracy ), silence ( blokuje możliwość korzystania z magii ) Biegasz w Demonie, z jakąś bronią z Magic Power i kosisz ( jak chcesz walczyć tylko z potworami ). SH nie jest aż tak drogi w przypadku gdy zabija moba na 2 strzaly bądź na  jeden ( CDL ). Necro jest na pewno droższy - kości, kryształy ( na summona ) musi kupować a w pve jest ciut gorszy, za to lepszy w pvp, ale nie o to w tym topicu chodzi :P :)

Dev

taa .. jak SH jst dogi to ja jestem święty Anzelm. Zagraj sobie SK i zobacz jak on jest drogi.

Arcy

no dobra to zostane przy sh tylko wydawanie na 2k ssow to kurde dla mnie drogo no ale nic dzieki za pomoc

Dev

mussaszi

Cytat: DevouringOne w Grudzień 22, 2006, 09:26:00 AM
taa .. jak SH jst dogi to ja jestem święty Anzelm. Zagraj sobie SK i zobacz jak on jest drogi.

Przejdź na Tyranta albo Gladiatora zobaczysz ile oni kosztują  :o w podskokach będziesz darł po SH i trzymał gacie żeby nie zgubić  :P
Ja osobiście SH nie gram,wole walke w zwarciu 8)

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

NetSuuN

Oj nie nie nie xD

Najlepszą postacią na mobki i samotne expienie jest...PHANTOM SUMMONER *famfary i dzikie brawa*  :_delf_5_1:

Drammer

MonT

Imo wole sorca niz necro, necro jest taki... pospolity. poza tym kazdy summoner (nie biorac pod uwage tego, ze warlock jest super) no i oczywiscie sh.

Bled

Arcy

jesli juz mowicie jakies klasy to uzasadnijcie prosze

MonT

Warlord jest moim zdaniem kiepski w pve solo, lepszy jest jakis tank (mam na mysli SK lub DA- maja duzy def, sk zadaje fajny dmg a DA ma panterke).

NetSuuN

Phantom Sumonner, ponieważ jak już gdzieś pisałem samotnie expiłem w LoA od 65 chyba więc to pokazuje wszechstronność tej postaci. Może expić w party może samotnie.

Ryltar

Dev

SK się dobrze expi ale strasznie powoli. Bez dobrego sprzętu nie ma co go zaliczaćnawet do postaci dobrze (szybko) expiących ...

Drammer

warlord zabiło mnie to :P on bez baffów jest niczym :P zerem dnem itp itp

MonT

Cytat: Drammer w Grudzień 23, 2006, 05:37:40 PM
warlord zabiło mnie to :P on bez baffów jest niczym :P zerem dnem itp itp
Dokladnie.