Klasa z najwieksza iloscia zycia i najwiekszym dmg

Zaczęty przez Arcy, Styczeń 02, 2007, 12:16:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arcy

Witam, chcialbym sie spytac jaka klasa ma najwiekszy dmg i przy tym najwiecej life chodzi mi o wysrodkowany wynik chcialbym postac ktora ma duzo zycia i przy tym duzo dmg chodzi mi glownie o pve w party ale o postac ktora ma duzo zycia i moze bic moby a nie tylko polegac na party.

Tyr

no więc zazwyczaj są to DD...
-destoyer
-warlord

I na forum poszukaj o nich :)
Lineage 2 Classic EU

izo

krasnal (WS) + big boom :D
ma 2 skile, wiec sie pogubic nie mozna :D

lepiej zagraj destro ale nie na HP tylko na DMG
destro na HP to cienias ;)

Inidriel

Destroyer - dużo Hp, spory potencjał jeśli chodzi o Dmg.
Gladiator - sporo Hp ( mniej niż u Destro jednak ), dobre skille zadające solidny Dmg ( w C5 podobno znaczne wzmocniony i można nim nieziemsko kozaczyć! ).

Teraz wystarczy poczytać i wybrać odpowiadającą Tobie postać :)

Ryltar

Cytatdobre skille zadające solidny Dmg ( w C5 podobno znaczne wzmocniony i można nim nieziemsko kozaczyć! ).

Kombos TSS,DSS i TS konczy sie K.O zazwyczaj(2k TSS 1,5k DSS i 1k TS) chyba ze to destroyer.

Arcy

wiec z racji tego ze nie trawie gladiatora (nie wiem czemu :( chyba za ciezki w obsludze, a ja jestem newbie) to biore destroyera :+) dziekuje za pomoc wlasnie o cos takiego mi chodzilo

MonT

Glad w c5 kozak, jednak dla mnie jedna z najbardziej monotonnych postaci i napewno ciezki w obsludze to on nie jest:D

Arcy

hmm wobec tego jesli mozesz rozpisz mi pelne nazwy skilli ktorych uzywac :(

MonT

Cytat: Ryltar w Styczeń 02, 2007, 02:38:53 PM
Cytatdobre skille zadające solidny Dmg ( w C5 podobno znaczne wzmocniony i można nim nieziemsko kozaczyć! ).

Kombos TSS,DSS i TS konczy sie K.O zazwyczaj(2k TSS 1,5k DSS i 1k TS) chyba ze to destroyer.
Ryltar wypisal:
TSS - triple sonic slash
DSS - double sonic slash
TS - triple slash

poza tym kazdy skill sie przydaje, najlepiej jesli grasz na low rate sprawdzic ktory jest do czego i uzywac tych ktore sa akurat potrzebne:D Do tego masz sonic storm i sonic buster (obszarowki jak dobrze pamietam) i dalekosiezny sonic blaster, trzeciej profki gladem nigdy nie mialem wiec lepiej sie nie bede wypowiadal;]

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Derneth

czy  napewno tak jest?

Koni

W c5 już nie robi dmg. Frenzy i Rage działa tylko z pole/blunt/sword/2h sword.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Koni

Cytat: Derneth w Styczeń 02, 2007, 04:31:23 PM

czy  napewno tak jest?

Żeby tylko. Zauważ, że TSS zadaje potworny dmg - a dolicz do tego możliwość zadania criticala.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Derneth

Cytat: Koni w Styczeń 02, 2007, 04:33:09 PM
Cytat: Derneth w Styczeń 02, 2007, 04:31:23 PM

czy  napewno tak jest?

Żeby tylko. Zauważ, że TSS zadaje potworny dmg - a dolicz do tego możliwość zadania criticala.
to fajnie bo w c4 nie jest tak kolorowo :]

Koni

Zdziwko miałem niezłe jak biegne sobie HK i patrze beignie czerwony Duelist. No to panterke posłałem, draina, roota, panterka padła na spama z sonic rage, a ja dostałem TSS za 3,5k + DSS 1k, to poleciałem w długą do Rune :D
Your journey's never end

NetSuuN

Abyss Walker, jak wpakuje w plecki daggera, a zwłaszcza magowi to możliwy zgon po 1 hicie xD

Inidriel

Co z tego skoro ma mało HP? :P Arcy chce postać która ma możliwie jak najwięcej ilości życia oraz zadaje konkretny damage( IMO, w grę wchodzą jedynie Glad oraz Destro tak jak napisałem wcześniej ).

NetSuuN

Hmm...bless body, song of vitality ^^'
I po sprawie z HP : P

Ale oczywiście, jeśli na danym servie ciężko o buffy, porzucam propozycje Abyssa - wal gladem lub destro ^^'

Tyr

tak i zaczyna sie dyskusja...
możemy poradzić:
-szukaj
-czytaj opinie w odpowiednich działach....

wg. mnie do zamknięcia x]
Lineage 2 Classic EU

Reina

czemu zapominacie o tyrancie?
duzo HP, do tego niezly evasion (ok nie taki jak u PW czy chocby TH, ale i tak ok) a dmg... moze niewielki, ale skille + atk spd ... w jednostce czasu potrafi zadac okrutnie duzo obrazen
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Argus

zamknijcie topic, zakonczcie ten spam :x masz na stronie prezentacje, poczytaj o Melee Fighters, bo oni maja znosna ilosc hp i znosny dmg. i tyle. EOT

Ryltar

Cytatczemu zapominacie o tyrancie?

W sumie zapomnialem ze on tez sie genialnie spisuje jak jest na zealocie i bizoni ponizej 30% hp. 2k p.atk i 1,1k atk speed z 500 krytyka zrobi z przeciwnika mielone.

Ale generalnie glad jest od C5 bardzo dobry juz na PTS widzialem co mi zrobil i z kumplem(sam duelist zabil ST i HK N/C...) pamietajcier tez o dwarfach w koncu to tez fighterzy.No i zostal Warlord ktory ma 2 miejsce co do HP i mimo ze zadaje maly dmg na pojedynczy cel to jednak na kilka celow przebija kazda postac.

Elvin

nie wiem na ile to sie pokrywa z oficjalem, ale to prawda ze bedzie mozna sadzic krytyki ze skilli fizycznych ? Bo gralem na takim C5, chyba l2j, highrate, testowalem postacie, i gram sobie SRem wrzucam stuna w SH a tu critical hit, you hit for 2k dmg (cos takiego, chyba wiecej nawet), a poznie jak gralem daggerem to mnie gladiator krytykiem z sonic blastera pknal jednym strzalem (3,5k xDD)
I tu moje pytanie, na off tez tak jest? :>

Argus

teraz WL jest juz lepsza postacia do pvp, poniewaz jego ataki ignoruja obrone celu, wiec bedzie niezly przeciw DA (wali i pantere i DA :P ) teraz mi sie jeszcze bardziej bodoba niz w c4 :]

Inidriel

Elvin, to prawda że można walnąć krytyka ze skilla fizycznego. Przynajmniej przy części zdolności jest taka możliwość. Prosty dowód. Opis Double Shota ( lvl 37 ) z www.lineage2.com :

CytatAllows two arrows to be quickly fired. A critical hit is possible. An equipped bow is required to use this skill. Over-hit is possible. Power 4870.

C5 znacznie poprawiło sytuację fighterów.  :_delf_5_1: