Boss Jewelery

Zaczęty przez Reina, Styczeń 03, 2007, 07:06:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Reina

szansa na drop itemkow ze SpecialBoss zalezy od last hit czy main damage?
inaczej mowiac, czy mozliwe jest otrzymac bizuterie, atakujac np core 5x70+ ludzmi i 5x~50lvl ludzmi, ale zeby ostatnie ~25% HP zdjeli ci co maja bossa na bialo?
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Saladin

Hmmm, jak to z RB dokładnie jest nie wiem, ale jeśli traktując ich jako normalnych przeciwników, dorpy oraz najwięcej exp dostaje druzyna która wzieła mu najwięcej hp.
Ale z doświadczenia wiem (na privach) że jak lały np. 3-4 teamy to każda mogła podnosić itemki.
Ale pytanie chyba zle sformułowane, gdyż "szansa na drop" zalezy od rate serwera. Chyba że jeśli chodzi o lvl'e, to nie polecam bić z nikim (nawet jedna osoba), która by miała dużo wiekszy lvl od bossa, bo drop poleci strasznie w dół.
Nie udzielam pomocy przez PM...

Shiver

Dobre pytanie. Ja mam inne, czy gdy jesli w RB bije osoba zmniejszajaca szanse na dropa to czy nastepna osoba z tym samym lvlem rowniez ta szanse zmniejsza?

montezuma

Cytat: Reina w Styczeń 03, 2007, 07:06:45 PM
atakujac np core 5x70+ ludzmi i 5x~50lvl ludzmi, ale zeby ostatnie ~25% HP zdjeli ci co maja bossa na bialo?

Drop specjalnej bizueri ma zawsze 100%, postace ktore maja wiecej niz 9lvl od raid bossa i go atakuja/pomagaj w rajdze dostaja silence 2godzinne (mistic) albo skamienienie (warrior klasy)
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

GlooM

tak jak napisal monter, a do tego nie liczy sie jaki lvl miala postac ktora zadala last hit tylko lvl postaci ktore zadaly danemu bossowi najwiecej dmg (ale to jezeli chodzi o szanse na normalnego dropa).