Zlot

Zaczęty przez Saladin, Listopad 28, 2006, 12:17:57 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

System

Cytat: Saladin w Listopad 29, 2006, 01:58:49 PM
A ja zrobie dowcip i jak przyjedziecie do Krakowa, to się przeprowadze :)

i wtedy kto ans rpzenocuje?;p
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Kirdan

Wy tam chcecie spać? lol...

System

Kirdan

Jak już to dworzec w Krakowie sprawdzony*, ew. pod pod smokiem jak ci zimno. Wysyłasz sms za 1 zł i cie podgrzeje xP

* nie przeze mnie :D

Cririus

Pełen luksus :) Nawet w Hotelu Plaza takiego czegoś nie ma :D
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Saladin

Cytat: Kirdan w Listopad 29, 2006, 04:07:31 PM
Wy tam chcecie spać? lol...
Trafiłeś w sedno ;]
Nie udzielam pomocy przez PM...

Rake

Jeśli czas pozwoli i się zjawie osobiście na zlocie to bądżcie pewni że nocke spędzimy w krakowie^^

No chyba że damy rade na czworakach dojść na dworzec a póżniej wczołgać się jakoś do pociągu:P
[

Tyr

tam duzo miejsca do spania :D i "milicja" nie wygania pijanej młodzieży :D
Lineage 2 Classic EU

Saladin

Cytat: Rake w Listopad 29, 2006, 06:46:30 PM
No chyba że damy rade na czworakach dojść na dworzec a póżniej wczołgać się jakoś do pociągu:P
"Wsiąść do pociągu byle jakiego..." ;)

System

Ja moge byle gdzie...byle sie nie nudzic

eSkel

Powodzenia.

jak cos sie bedzie dzialo w stolicy lub w promieniu 50km od niej to moze racze przyjechac moim skladakiem.

Cubu$

Tja i wy mowicie zeby nie spamowac :P

Cririus

Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Shaman

jezeli zrobicie to w jakis sensowny dzien to przyjade.

A z ciekawosci sie spytam kto ma blisko do łodzi... no oprocz Tyra bo akurat on to ma blisko :D

mussaszi

Ja mam 244km podobnie jak do Krakowa  8) ale zawsze 16km mniej  :P

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Tyr

no ale ja nie wime czy mogłbym jechać :D
Lineage 2 Classic EU

System

Zrobcie pierw liste kto bedzie jechal (byle gdzie) zeby wiedziec w ogóle czy to sie oplaca :p

Tyr

no i listę rozrywek :D
Lineage 2 Classic EU

Cubu$

Moze jeszcze liste  kobiet/mezczyzn, do towarzsystwa ilosc trunków i plan imprezy?  :shock:

mussaszi

Co masz na myśli pytając opłaca?
Bo jeśli chodzi o finanse to wiadomo padaka  :( autem prywatnym sie nie pojedzie bo licho nie śpi więc transport państwowy.
Jeśli z kolei chodzi o towarzyskie to na dwoje babka wróżyła,pewnie będzie super albo obudzisz się rano z bulem głowy z twarzą wtuloną w klawiature panierowaną,ups rozpędziłem się,to nie ten tekst.
Albo też jak tu niektórzy mażą będzie ?? :oops:

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Saladin

Powiem szczerze ze ja wyobrazalem sobie to tak:
"Zwołam zlot, pewnie nie bedzie więcej chetnych niz 10 osób, czyli Ci ktorzy w miare blisko mieszkają. Umawiamy sie na rynku na konkretna godzine, spotykamy sie, wymiana uprzejmosci, lamanie browarkiem. Podążenie do jakiegoś pubu na więcej płynów i na ciekawsze tematy. W planie imprezy porobienie sobie jaj, nakrecenie jakiegos smiesznego filmiku na spontanie, porobienie fotek, np. z castle siege na wawel, czy raida na Smoka Wawelskiego, poproszenie biskupa o bufy".

System

Cytat: Saladin w Listopad 30, 2006, 02:32:45 PM
Powiem szczerze ze ja wyobrazalem sobie to tak:
"Zwołam zlot, pewnie nie bedzie więcej chetnych niz 10 osób, czyli Ci ktorzy w miare blisko mieszkają. Umawiamy sie na rynku na konkretna godzine, spotykamy sie, wymiana uprzejmosci, lamanie browarkiem. Podążenie do jakiegoś pubu na więcej płynów i na ciekawsze tematy. W planie imprezy porobienie sobie jaj, nakrecenie jakiegos smiesznego filmiku na spontanie, porobienie fotek, np. z castle siege na wawel, czy raida na Smoka Wawelskiego, poproszenie biskupa o bufy".

Taki bajer...x)

Saladin

Zapomniałem dopisać że będzie pokaz akrobatyczny w wykonaniu Rake. Czyli ja go kopie, a on fika koziołki.

System

Cytat: Saladin w Listopad 30, 2006, 02:37:37 PM
Zapomniałem dopisać że będzie pokaz akrobatyczny w wykonaniu Rake. Czyli ja go kopie, a on fika koziołki.

Buehehehehahahahxaxaaahhihihih to ci sie udalo :D:D Chociaz raz... xP a salta do tylu tez umie? ;]

Tyr

lol :D fajne pomysły ^^
Lineage 2 Classic EU