Skille z Interlude

Zaczęty przez Ryltar, Listopad 25, 2006, 08:16:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Wlasnie mysle czy nie zaczac grac na globalu ze wzgledu na te skille i pare innych rzeczy.

montezuma

Nowy skill fuzyjny SH, cyklon. Wyglada to po prostu...., a dmg...

http://enun.co.kr/bbs/zboard.php?id=lin2_tip&no=118

I dla tych co nie przepadaja za lucznikami, w interlude zostali oni oslabienie przez oslabienie buffa death wisper i dance of fire, juz ne bede bili critycami tak mocno.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ryltar

Ta to bylo drazniace mam deflect arrow a dostaje krytyka za 1,2k...smieszne...

montezuma

Cytat: Ryltar w Listopad 30, 2006, 09:50:28 PM
Ta to bylo drazniace mam deflect arrow a dostaje krytyka za 1,2k...smieszne...

deflect arrow  takze zostal wzmocniony
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ryltar

Fajnie sie zapowiada,jeden wysyla link z drugim i mozna tego uzywac ^^

Fajnie to wyglada zbeira moc,pojawia sie taki kurz(czy co to jest) i co jakis czas odbiera mp i zadaje dmg hehe ^^

Cririus

Jakie to szczęście znać L2 :D

Cytatwidac ze interlude swietnie sie zapowiada (ciekawe ile bedzie zajmowac i czy dojda nowe profesje ? Very Happy)
ja i moi koledzy nie mozemy sie nowej serji doczekac Smile

To sobie jeszcze poczekacie :P ;)
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Ryltar

O to jego statystyki na full buffach:

P.atk:4765(O k***a!!! tyle powiem...to monstrualny P.atk)
P.Def:1922(N/C...)
Accuary:133
Critical:130
Atk.Speed:510
M.Atk:3892
M.Def:1573
Evasion:123
Speed:208
Cast.Speed:673

Podskoczy ktos do takiego summona? Na siege/Wojnie to one beda robic taki jubel ze nie komentuje.Fakt sa drogie ale chyba wygrana w wojnie jest lepsza? Fajnie by bylo gdyby dali tym summonom mozliwosc aby byly niewrazilwe na Erase.I teraz dobra wiadomosc Erase +9 dopiero ma 50% na odeslanie tego summona(kto bedzie enchantowal Erase do +9 zeby usunac summony tych paru summonerow co sie trzymaja?).

montezuma

Nowy skill, Self Recharge, dostaje go SE, EE, Bih na 56lvl.

Skill po odpaleniu przez 30s zwieksza gwaltownie regeneracje mp, na 1lvl laduje ok 1000mp, w tym czasie nie mozna sie ruszac. Na 80lvl laduje ok 2000mp, reuse skilla 5min. Bishop z takim skille to bedze niesamowice przepakowany
Naia - oficjalny server

Dev

Wkoncu Ncsoft pomyslał o tym, bo właśnie jak grałem SE to narzekałe mże recharge mi nic nie daje ..
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

montezuma

Nowy skill Bish, calkowice OVERPOWERED

Class : Cardinal
czas trwania :  1 hours
reuse : 8 minutes
Opis : wskrzesza cel z 100% zwrotem exp i ze wszystkimi buffami/debuffami w chwili smierci

Sam buff trwa 1godz, jezeli w czasie ten jednej godziny ktos ciebe zabije to mozna sie samemu wskrzesic :P

Naia - oficjalny server

2fast2kill

no coz zapowiada sie świetnie szkoda że tylko że na privach i tak nie bedziemy wiedziec jak to wszystko dziala

Cririus

zawsze możesz iść na global :D
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Ryltar

Cytatno coz zapowiada sie świetnie szkoda że tylko że na privach i tak nie bedziemy wiedziec jak to wszystko dziala

I dobrze

Osiol na selfach + Might

Podobnie

Krol na selfach + might

Spectral Lord

Spectral Lord

Krol:

Wszystkie Summony:

Dashi

''...Panie Boze Prosze cie aby lineage 2 intrelude mi wszedl (albo zeby rodzicie kupili mi super kompa :D z 2gb ramu ^.^)...''moze ktos powiedziec kiedy dokladnie wyjdzie [bo ja juz chce grac !! :drool:

Cririus

Cytat: Dashi w Grudzień 15, 2006, 10:30:38 PM
''...Panie Boze Prosze cie aby lineage 2 intrelude mi wszedl (albo zeby rodzicie kupili mi super kompa :D z 2gb ramu ^.^)...''moze ktos powiedziec kiedy dokladnie wyjdzie [bo ja juz chce grac !! :drool:

Dokładnej daty wejścia do Europy chyba nie ma. Ale powiem ci tyle, nie napalaj się tak bo jeszcze sobie poczekasz ;)

coshoo

Cytat: Cririus w Grudzień 16, 2006, 12:08:36 PM
Cytat: Dashi w Grudzień 15, 2006, 10:30:38 PM

Dokładnej daty wejścia do Europy chyba nie ma. Ale powiem ci tyle, nie napalaj się tak bo jeszcze sobie poczekasz ;)

Interlude bedzie w europie i USA jakos na wiosnę.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Fenrirus

wszystko pieknie ladnie, tylko chcialbym zauwazyc ze prawie wszystki skile sa dostepne na lvl 77+ wiec dla mnie gra az tak bardzo sie nie zmieni, przynajmniej na razie ciesza sie natomiast high lvl, nowe skile plus enchant skili z 3 klasy miodzio. A co do zobaczenia c6 na priv to hm watpie zeby to sie kiedykolwiek stalo, jesli chcesz pograc w c6 kup cd key karte pre paid:D innej drogi nie ma

btw: dla tych co nie wiedza skile fuzyjne dostepne sa na 80 lvl i potrzeba do nich 3-4 postaci na 77 lvl
btw2: wiecie ze w c6 bedzie mozna toczyc duele (czyt. pojedynki w ktorych nie traci sie expa i nie mozesz zginac konczyc sie gdy gracz ma 1hp)

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Ryltar

Cytatbtw: dla tych co nie wiedza skile fuzyjne dostepne sa na 80 lvl i potrzeba do nich 3-4 postaci na 77 lvl
btw2: wiecie ze w c6 bedzie mozna toczyc duele (czyt. pojedynki w ktorych nie traci sie expa i nie mozesz zginac konczyc sie gdy gracz ma 1hp)

Wiem to wszystko.Duele beda zajefajne wg.mnie.

Siena

Cytat: Ryltar w Marzec 10, 2007, 04:52:10 PM
Cytatbtw: dla tych co nie wiedza skile fuzyjne dostepne sa na 80 lvl i potrzeba do nich 3-4 postaci na 77 lvl

Biją się... biją... zostało 1hp, przyszedł Keltir i lekko chuchnął -> dropik xD

A ja już chyba zacznę zbierać kase na karte do gry. Jak dobrze pójdzie to na wakacjach sobie pogram w spokoju xD.. w C6^^
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Solar

Cytat: Siena w Marzec 10, 2007, 11:19:00 PM

A ja już chyba zacznę zbierać kase na karte do gry. Jak dobrze pójdzie to na wakacjach sobie pogram w spokoju xD.. w C6^^
Lepiej przez wakacje zarabial zeby miec kase na konto po wakacjach:P Mi w intruder podobaja sie nowe summony zwlaszcza spektral Lord :P Chyba sam zaczne inwestowac w reality:P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Fenrirus

Cytat: Siena w Marzec 10, 2007, 11:19:00 PM

ja jeszcze nic nie dropnalem, a zdazalo sie zginac wiadomo mag to delikatna postac, z moich obserwacji wynika ze trudno cos dropnac bedac bialy, mozliwe ze nawet nie ma takiej szansy:P

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Ryltar

CytatLepiej przez wakacje zarabial zeby miec kase na konto po wakacjach:P Mi w intruder podobaja sie nowe summony zwlaszcza spektral Lord Razz Chyba sam zaczne inwestowac w reality:P

Tez nad tym mysle czy nie zrobic WL/PS/SK zeby sie pobawic na retku ^^

.hel

Cytat: Fenrirus w Marzec 11, 2007, 03:43:25 AM
ja jeszcze nic nie dropnalem, a zdazalo sie zginac wiadomo mag to delikatna postac, z moich obserwacji wynika ze trudno cos dropnac bedac bialy, mozliwe ze nawet nie ma takiej szansy:P
I póki nie będziesz czerwony nie dropniesz. Pierwszy większy update w C5 przyniósł "death penalty". Śmierć może więc skończyć się złapaniem takiego DP, jednak dropnąć nic nie możesz.

Death Penalty obniża statystki postaci i może być zdjęte przy użyciu Recovery Scroll'a. Do kupienia w każdym porządnym sklepie. ;] 

A wracając do powodu tych rozważań - 1hp po duelu... Życie wraca do stanu "sprzed duel'u", gdy ten się skończy.
The world we live in is always within darkness. Which is why, we seek light. Noir

Chelai ~ Singing with silence for AmberEye ~ Bartz