Problem z odpalaniem - AGP

Zaczęty przez Arcy, Grudzień 01, 2006, 12:26:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arcy

Witam, mam starszny problem, przy uruchamianiu gry mowi mi ze nie mam wlaczonego agp. Gra sie laduje laduje i nagle sie wylacza co mam zrobic ?

Cririus

lol...ja nigdy problemu takiego nie miałem  :shock:
Może spróbuj przeinstalować grę.
Powinno pomóc.
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Scroller

hmmm sproboj zainstalowac najnowsze sterowniki od karty graficznej i directx. Mozesz takze sprobowac: Start-->uruchom-->dxdiag--->zakladka ekran-->i sprawdz czy masz wlaczone przyspieszenie teksturowania AGP.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Scroller

Instalowales directx i sterowniki? powinno pomoc. Przy innych grach tez masz taki problem?
Napisz jeszcze jaka masz karte graficzna. Byc moze nie spelnia ona wymagan gry.

Nothing lasts forever...

Arcy

nie tylko tutaj  :o

ściągnąłem directax 9c kilknolem istaluj i zaraz pszedlo do menu "zostalo zainstalowane" nie trwalo to nawet sekundy.

zaintalowalem nowe stery nie wiem co jest ;/

Scroller

Juz wiem :P
Jak mniewam probujesz odpalic ta gre na laptopie?
Karty graficzne stosowane w przenosnych komputerach nie nadaja sie zbytnio do gier.

Nothing lasts forever...

Arcy

z tym ze na tej garcie gram w gry z 2x wiekszymi wymaganiami i nawet sie nie zacina ;(

Cririus

Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

System

moze poprostu masz tak stara plyte glowna ze nie masz agp x8, lub cos z grafa
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Arcy

Daab

Ja mam dokładnie to samo. ODpalam gierke i wyskakuje o tym AGP. Ale potem wciskam OK i dalej calkiem ładnei chodzi. Tylko    o  dziwo ekran logowania chodzi jakby chciał a nie mógł :P Ale sama gra OK. Takie pytanie na marginesie. Masz zintegrowaną kartę ? Ja mam i też intelowska (965 G)
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Arcy

ok już działa musiałem podinstalowac sterowniki płyty głownej :) thx