gdzie lub jak moge zwiekszyc poziom umiejetnosci ????

Zaczęty przez LordLukas, Grudzień 07, 2006, 06:47:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LordLukas

Cze wszystkim. 2 dni temu zacząłem grać w L2 :))) no niestety nie za bardzo sie jeszcze we wszystkim orientuje. Potrzebuje pomocy !!! Gram Orkiem Fighterem i mam 22 Lv teraz pracuje nad I Profesią. Nie wiem tylko jak podniesc level moich umiejetnosci. mam nrazie 3 lv a chyba mozna miec az 9 . Jak to zrobic?? na stronie pisało ze to kosztuje punkty SP mam ich duzo. W jaki sposob moge je wymienic na umiejetnosci ???

Z góry dzieki i POZDRO!!

Inidriel

W Orc Guild w większości miast, zagadaj do gościa który nad imieniem ma napisane "Prefect" o ile dobrze pamiętam i daj "Learn new skills".

LordLukas

no byłem i mi powiedzial ze nie mam 40 Lev :/  a przeciez juz na 20 mozna miec 9 lev uiejetnosci tych podstawowych dla Orc Fightera
ale jeszcze raz sprawdze.   Mam jeszcze kilka pytan:

- do czego słuza Medale
- jak odczytac mape z ekwipunku (klikam na nia i nic sie nei dzieje)
- jak moge zwiekszyc statystyki STR, DEX,...
- jak zaatakowac jakiegos kolesia ( gracza )
-  dlaczego nie moge sprzedawac wszystkich rzeczy z ekwipunku( np. zbroi lub spodni)
- dlaczego nie moge zbierac wiecej rzeczy do ekwipunku mimo ze mam 33/250 i sprzedalem czesc rzeczy

dzieki za odpowidzi :) Pozdro !

Drammer

musisz zroibć profesje jak zrboisz to możesz kupować buffy a jak zrobisz 2 to bedziesz nógł kupować w każdym miescie

-medale wymienia się na poty jak jesteś począntkujący to je sprzedawaj dużo kasy można mieć
-jej sie nie da odczytać koło inventory masz mape
-potionami jest wszytko opisane na forum
-ctrl + lpm
-pierwszych zbroi i broni te co dostałeś na począntku nie można sprzedać w sklepie
-może chcesz komuś ukraść kase jak ktoś inny zabije moba i coś z niego dropnie to nie możesz tego podnieś w ciogu 30 sec

mussaszi

Jak pisał Drammer musisz zrobić 1 profesje wtedy będziesz mógł dopiero wziąć skile od 20lv i tak do 36lv,potem będziesz musiał zrobić 2 profesje zaczyna się ją od 36lv i po jej skończeniu jak przy 1 profce dopiero będziesz mógł wziąć skile na 40 lv.
Quest na 2 profesje składa się z 3 części.
Tu masz linki do ich opisów  :)
http://lineage2.stratics.com/content/library/quests/index.php?view=ccq
www.lineage2.pl

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

izo

no byłem i mi powiedzial ze nie mam 40 Lev :/  a przeciez juz na 20 mozna miec 9 lev uiejetnosci tych podstawowych dla Orc Fightera
ale jeszcze raz sprawdze.   Mam jeszcze kilka pytan:

- do czego słuza Medale - medale sa czescia eventu "heavy medal" - pogadaj z eventmanagerem w miescie - wyglada jak kot. on ci opowie co i jak
- jak odczytac mape z ekwipunku (klikam na nia i nic sie nei dzieje) - kliknij na niej RMB albo uzyj skrot alt+m (albo samo m - zaleznie jak masz ustawione)
- jak moge zwiekszyc statystyki STR, DEX,... - uzywajac dyje (symboli) albo z bonusow z setow
- jak zaatakowac jakiegos kolesia ( gracza ) - jak chcesz aatakowac to przytrzymaj CTRL i zaatakuj, inna metoda to zrobienie makro o tresci /attackforce lub  /useskillforce "nazwa skila" i wstawienie do paska
-  dlaczego nie moge sprzedawac wszystkich rzeczy z ekwipunku( np. zbroi lub spodni) - jest to newbie stuff - tego nie da sie sprzedac ani wywalic - podobnie z ss/bss/NG - mozna to tylko zniszczyc w smietniku
- dlaczego nie moge zbierac wiecej rzeczy do ekwipunku mimo ze mam 33/250 i sprzedalem czesc rzeczy - 33/250 ?  :shock: :o to jakies dziwne bo krasnale moga miec chyba najwiecej bazowego miejsca w plecaku - 100 i dzwigac najwiecej (ale to chyba zalezy od ustawien serwera)

dzieki za odpowidzi :) Pozdro !

Zarean

wiem pewnie wykupiles skille lecz nie masz na serwie auto updata skilli i pisze ci ze masz lvl 3 a na serio masz lvl 9 no zdarza sie tak poprostu podmien lub przenies w inne miejsce na pasku skill i bedzie mial lvl 9(pozniej mozesz go dac znowu w to samo miejsce co wczesniej)

Cubu$