Destro vs reszta

Zaczęty przez Boomer, Wrzesień 30, 2006, 06:50:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yoker

Cytat: Ryltar w Grudzień 06, 2006, 02:21:57 PM
CytatDestro/ tyrant na luzie wyciąga 20k HP (mówię o buffach C4, na serwerze z plikami retailowymi - mówię o śp. Paradise)

Ooo chyba z +100 CON.
1. Na tym forum może jestem mało znany, niemniej jednak noobem raczej nie jestem - gram w L2 już ponad 1,5roku (niedługo będzie 2 lata) grałem prawie każdą postacią na przeróżnych serwerach (nigdy wyżej niż x10)
2. Jak zapewne wiesz max można dodać +5 do każdej statystyki (aha, to był sarkazm... rozumiem...)
3. Nie jestem jedną z osób, która sądzi, że destro jest uber i składa każdego - fakt faktem HP dużo ma
4. destro 78 (albo titan jak kto woli...) z DC heavy set, dyes +4 con, dragon slayer health (czyli raczej wszystko wiarygodne), bless the body 6lvl/ battle roar 6lvl/ body avatar 6lvl, song of vitality, chant of victory/ prophency of fire, boost HP 10lvl (74) wyciąga ok. 21k HP, przeoczyłem coś?
5. Ryltar jesteś modem, szanuje Cię (jesteś wierny jednej klasie - stosunkowo trudnej do grania, do tego jednej z moich ulubionych) niemniej jednak uważam, że Twój stosunek powinien się trochę zmienić... rozumiem, że jesteś poirytowany, że ludki piszą, że destro mega pwnzor i składa każdą postać w grze, ale wrzuć troche na luz...

Ryltar

Cytatco do tyranta to z totemem dodajacym hp deysami bronia oraz bufami tez powinien przekroczyc te 20k

Jednak destr wyciagnie te 22k hp ale tyrant nie ma szans.

Yoker

Cytat: Ryltar w Grudzień 06, 2006, 03:13:06 PM
Cytatco do tyranta to z totemem dodajacym hp deysami bronia oraz bufami tez powinien przekroczyc te 20k

Jednak destr wyciagnie te 22k hp ale tyrant nie ma szans.
Teraz siedze w szkole, w domu na kompie mam screena z grand khavatari z L2paradise (jak już był full C4) z HP o ile dobrze pamiętam 24k. Jak wróce to wrzuce.

PS. był nastawiony na maxa na HP
PPS. wydaje się Wam to niemożliwe? Też bym tak powiedział, ale wrzuce screena to zobaczycie - oczywiście nie mogę Wam udowodnić, że to L2p a nie jakiś mutant. Musicie mi uwierzyć na słowo :)

narril

Destro, 20-22 k hp
Tyrant 17-19k MAX

Chce zobaczyc tego skrina. oO

Ryltar

CytatTyrant 17-19k MAX

Ja wyliczylem niecale 18k wiec nie wiem skad te 24k

narril

Tez jakis net calc.. musial bym zrobic tyranta na jakims servie, ale na razie nie mam zadnego (l2j odpada -.-).

Opierajac sie na tym calc, tyrant nie bedzie mial wiecej hp niz 19k, to je niemozliwe. : O

Ryltar

A nie na chant of Victory z BTB na 6,SoV,Doom Heavy,Tatuazami na +5 CON,DEamon Splinter z Healthem,Ogrem i CoV wyciaga sie 21k HP.

Yoker

Tyrant:
78lvl, dowolny set (byle tylko nie obniżał con), dye +4con, btb 6lvl, vitality, chant of victory i już ma 17,5k HP, do tego jeszcze może zapodać ogra, nie pamiętam dokładnie ile dodaje %, ale 20k przekroczy :)

Ryltar

Na tym co wymieniles ma dokladnie :14460 hp

Yoker

Cytat: Ryltar w Grudzień 07, 2006, 12:07:59 PM
Na tym co wymieniles ma dokladnie :14460 hp
Masz błędny stats calculator :) :P
A tak na poważnie, korzystałeś z czegoś? czy masz takiego tyrka na jakimś konkretnym serwerze?

montezuma

Cytat: Yoker w Grudzień 07, 2006, 11:39:17 AM
Tyrant:
78lvl, dowolny set (byle tylko nie obniżał con), dye +4con, btb 6lvl, vitality, chant of victory i już ma 17,5k HP, do tego jeszcze może zapodać ogra, nie pamiętam dokładnie ile dodaje %, ale 20k przekroczy :)

Nie, tyrant 80lvl z +4con, btb6lv, vitality, cov i w DC light bedze mial 15959hp. I zapomiales o jednym, totem Ogr nie dodaje HP, dodaje p def i m def.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ryltar

Heh ja bym mogl sie bic o to ze Ogr dodaje HP(moze kiedys tak dzialal).

montezuma

Cytat: Ryltar w Grudzień 07, 2006, 12:58:10 PM
Heh ja bym mogl sie bic o to ze Ogr dodaje HP(moze kiedys tak dzialal).

Kiedys tak dzialal, ale w c5 juz nie dodaje hp, tak samo zmieniono pume, juz nie odejmuje p def, bizon takze zostal zmieniony. Bear tak samo.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Azunay

piszac ze tyrant moze dojsc do tych magicznych 20k bralem pod uwage ogra..
bez ogra zaden normalny tyrant na nawet 80lvl nie bedzie mial 20k hp..

Yoker

http://img299.imageshack.us/img299/9907/max78hptk1.jpg

Tyrant (a właściwie Grand Khavatari) 78, wymaksowane HP (doom heavy jak zapewne widzicie)

L2paradise (retailowe pliki)

coshoo

Cytat: Yoker w Grudzień 07, 2006, 08:27:30 PM

Tyrant (a właściwie Grand Khavatari) 78, wymaksowane HP (doom heavy jak zapewne widzicie)

Ormjaevel to lider najsilnieszego ally na Bartz - Uprising. Fotke dałeś z retaila a nie żadnego L2 paradise.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Yoker

Cytat: coshoo w Grudzień 07, 2006, 09:36:29 PM
Cytat: Yoker w Grudzień 07, 2006, 08:27:30 PM

Ormjaevel to lider najsilnieszego ally na Bartz - Uprising. Fotke dałeś z retaila a nie żadnego L2 paradise.
OK, w sumie nie ma to większego znaczenia... na L2p też mieliśmy pliki retailowe, a skoro ten koleś grał na Bartzie to myślę, że tymbardziej możecie wierzyć w wiarygodność tego screena, czyli co? osiągnie Tyrant 20k?

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Cytatna L2p też mieliśmy pliki retailowe

Nauczcie sie ze to nie sa pliki retialowe tylko pliki PTS C4 a to jest roznica.

Dev

i tak dla mnei wygląda fajnie kombinacja DE z subem na destro, wygląda bosko i fajnie robi skile ...

Sytri

Tak sobie czytam  i dochodze do wniosku ze 3/4 osub nie wie jak grac destroyerem a pewnie polowa z was nie grala nim dluzej niz pol roku  i tylko spamujecie to forum jakie to wasze chary  sa boskie i jak byscie pojechali destro tak btw destro z bopem  bufami + cholera z hs na 4lvl i ringiem ant queen  ma ~108-110 acc , zreszta co ja bede pisal  wy i tak wiecie swoje i na razie nie mam jeszcze zalozonych Day-ow do dexa bedzie +4 bedzie wiecej
Nick You
Cp Vodkadrinkers

Dev

hmm ? :> skąd taka pewność ? Destroyer jest dużo prostszy w opanowaniu od glada, a gra wygląda podobnie. Więc dlaczego zarzucasz np. mi że nie umiem grać destro ? ...

mik0s

Glad i destro to inna bajka...
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

Dawid1987

Ej!!!!! Wy!!!!!!!

Wyciskacze quuurffffaaaa!!!!!! Przestanncie pirdzielic ile kto z was na klate bierze, jak was tak sporty silowe interesuja to na silownie mykac a nie po pare godzin na internecie siedziec, wy mitomany pirdolone.

Jestem chudy i sie nie wstydze:-)

Siena

Cytat: Dawid1987 w Marzec 22, 2007, 07:23:35 PM
Ej!!!!! Wy!!!!!!!

Wyciskacze quuurffffaaaa!!!!!! Przestanncie pirdzielic ile kto z was na klate bierze, jak was tak sporty silowe interesuja to na silownie mykac a nie po pare godzin na internecie siedziec, wy mitomany pirdolone.

Jestem chudy i sie nie wstydze:-)

:O Koleś w dość odmienny sposób przekazał nam to co mu na sercu leży :PP
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...