Conection Failure error code=10049 przy autoupdate

Zaczęty przez Kay2005, Grudzień 08, 2006, 07:02:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kay2005

Mam w domu 2 kompy podlaczone do sieci na glownym komputerze gdzie jest Mini Switch przy nim Lineage2 dziala i juz gram itd. a na drugim komputerze chce grac moj brat i nie potrafie nic zrobic bo wyskakuje w okienku "The connection to the update server has been terminated" a na oknie z napisem start pokazuje sie nad paskiem ladowania to co jest w temacie czy jestescie jakos w stanie pomoc nie wiem co robic a chcialbym sobie z moim breatem wkoncu pograc. Z góry dzieki (Zaznaczam ze szukalem takiego tematu i nigdzie nie ma[chyba:P])
wejdzcie jesli lubicie dobrą muzykę i zagłosujcie na nas z góry dzięki

Drammer

internet działa normalnie na tym 2 kompie gdzie wyskakuje to ?

Kay2005

Polgara

1 na jakim serwie chcesz zagrac
2 z tego co wyskakuje wnioskuje ze odpalacz gre przez L2.Exe z głównego folderu gry i robisz update gry.
3  Przypuszczalnie serwery ofucjala skąd pobierane jest update sa przeciążone i dlatego wyskakuje ten błąd
Spróbuj bez update odpalić grę jeśli nie chcesz grac na oficjalu to zrób to co potrzeba do połączenia się z tym serwem którym chcesz grać ( albo podmien system z serwera na jakim grasz, albo zmiana Host, albo serwer posiada własny updater i jego trzeba zainstalowac)
jesli podmieniasz system lub host odpalaj gre z folderu system

Kay2005

Tyle ze ja na tym pierwszym kompie najpierw zrobilem autoupdate a potem patch a serwer to graveland. odpalam gre przez /program files/Lineage II/Lineage2.exe czyli ten plik podstawowy. wiem jak sie instaluje lineage'a ale to jest blad ktorego sie nie spodziewalem no i probuje od 3dni wiec watpie ze serwer jest tak dlugo przeciazony bo to tez bralem pod uwage odpalalem bez update to wyskakiwal Gameguard. whoscie wpisywalem to co ma byc z tego serwera nawet zastosowalem sie do jednego posta na forum i wstawilem znaczek #przed hostem jakies liczby l2adth.costam

Polgara

"The connection to the update server has been terminated"
to oznacz ze tymczasowo serwery gdzie sciaga sie update sa przeciażone i automatycznie Cie wywala
Więc bez tego update podmien system Grev powinien działac bez update a jak sie troche serwy offa odciazą to wtedy zrobisz update
Dlatego sa takie przeciażenia serwów Offa bo po zamknieciu serwerów L2 prywatnych co działały na C4 ludzie zaczeli sciagac C5 i robia updaty :) Czasmi może byc i miesiac nie dostępne :)

z opisu na Grav nie wynika ze trzeba Host zmieniac wiec cofnij zmiany

Tu masz info z Grav
Jak sie z nami polaczyc.

Sciagnij klienta C5 – do pobrania w dziale download

Zainstaluj gre na Twoim dysku.

Zaktualizuj gre klikajac na LineageII.exe – Domyślnie jest to: C:\Program Files\Lineage II\ LineageII.exe

Nastepnie pobierz i zainstaluj naszego patcha- do pobrania w dziale download.

Uruchom gre za pomocą L2.exe – Domyślnie jest to: C:\Program Files\Lineage II\system\L2.exe

Jeśli masz problemy z uruchomieniem gry zajrzyj na nasze forum a znajdziesz tam wyjaśnienie wszelkich problemow.

Za porada Adminów z Grev wejdz na ich forum tam znajdziesz wszystko :)
tu masz jeszcze zupdatowany system folder sciagnij powinno pomóc
http://rapidshare.com/files/248027/system.rar.html

Kay2005

no kurcze dalej nie dziala:/ z nowym systemem gra mi sie w ogóle nie wlacza reinstalowalem i nic. a tak poza tym to autoupdate jak robie to nawet nie probuje sie laczyc tylko od razu wyskakuje blad nie wiem juz o co chodzi:/

Kay2005

Ok dziala najprostszym rozwiazaniem okazal sie reinstal windowsa. i juz dziala na drugim kompie lineage. dziekuje za pomoc temat mozna zamknac:P:)

Dohid: Nie rób podwójnych postów.