Summonerzy - Prezentacja

Zaczęty przez Ryltar, Sierpień 01, 2006, 05:01:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kozioł

Gdzieś czytałem, że należy je władować do swojego paska skrótów i wtedy summon ich używa, nie wiem tylko czy z auto ss czy bez. W każdym razie sprawdź tę opcję :)
EDIT: Ważne żeby to oczywiście były ssy dla petów, nie Twoje :D

Ryltar

SS uzywasz normalnie jak swoje.

Azunay

ja mam pytanie co do wbudowanego VR w naszego sumona
ile dokladnie zwraca hp przy dmg
bo jak wiadomo to jest kilka lvl tego skila

Ryltar

---------- 16:36 23.08.2006 ----------

Zaleznie od levelu summona.Dochodzi do maxymalnego efektu VR(25% czy 35%).

---------- 16:38 ----------

Drobny update:
Dodane nowe ksiazki(bane i warrior/mage/assasin/final servitor).

Gniewny

A jakies taktyki pvp?:> Jakies przemyslenia co walk z poszczegolnymi klasami? Zakladajac ze mamy dobry sprzet B :) a konkretniej chodzi mi o PS.

MonT

A ja sie zastanawiam czy odejmowanie summonerom az tyle inta jest takie genialne, wkoncu przy trzeciej klasie dostajemy warlock/mage bane, a wejscie (chyba) zalezy od naszego int, tak samo inne klatwy, jest ktos kto gra na normalnym serwerze i ma -8 inta summonerem?:o

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Ta bane wchodza zarbiscie czesto wiec ja bym sie tym nie martwil.Nie wejdzie? to ma reuse jak blaze i rzucasz znowu ^^

Cytatest ktos kto gra na normalnym serwerze i ma -8 inta summonerem?Surprised

Ta czekaj jak on sie nazywal...aa Erica...

Azunay

kolejne pytanie..
jak bije RB w party i przywolam tego sumonna co wali magia a zjada 90% exp i hp Rb dojdzie np 1/10, odesle summona to po zabiciu RB dostane exp tak jak bym bil RB bez summona czy odliczy mi okres z summonem ??
bo na RB to summon magiczny jest chyba najlepszy

Ryltar

Nie to liczy sie koncowka tylko.

Gniewny

Atak summona to jaki typ? blunt?

Azunay

czy jest mozliwosc aby widziec jaki dmg sumon zadaje w moba i na odwrot ?

Scroller

Jest taka mozliwosc, na normalnych serwerach w chacie dostajesz info o tym ile dmg zadal summon i za ile dostal.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Ryltar

---------- 17:49 18.09.2006 ----------

O ile pamietam to takie cos bylo ale moge sie mylic.Dosc dawno nie gralem zadnym summonerem(zreszta w L2 tez ostatnio nie gram).

PS:Ah no tak zapomnialem cos napisac.Nie trujcie mi dupy na PM czemu nie dodalem nekra lub czy go dodam bo go nie dodam bo to nie summoner.Tyle odemnie...

---------- 21:34 01.10.2006 ----------

Maly upgrade...

He4DSh0t

Ryltar w jakims temacie pisales ze amsz mase filmikow z sumonerami mogl bys dac link do paru z nich pls
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Ryltar

---------- 21:11 02.11.2006 ----------

Ty wiesz jakie one sa stare? (linki pewnie daaaaawno zdechly) na www.l2pets.com bylo kilka linkow(Yars,AlphaCentauri i jeszcze paru).

---------- 20:38 05.11.2006 ----------

http://l2pets.com/forums/viewtopic.php?t=1356&start=0

Linki do filmow z summonerami.

Bled

ja mam pytanie czy dobrego kopa dostali sumonerze (warlock) w c5

Ryltar

Ta dostali po dupie bo kaplani maja Erase,summony zmniejszony dmg a na pocieszenie dostali betray ktorego uzyjesz raz na 5 lat i arcane distruption ktorego uzywasz na tankow/magow/kaplanow.

mushiko

A ja mam bardzo błahe pytanie:
jaki jest re-use summonów przed i po zmianie profesji na summonera?

Tyr

przed chyba 30minut po napewno mniej :D nie licze tego :p ale Shadowa za Shadowem mozesz przywołać ;)
Lineage 2 Classic EU

mushiko

"After summoning a summon, before being a summoner, you have a 3 hour cool-down before summoning it again, but when you become a summoner this time is reduced to a couple of seconds"

czyli właściwie ograniczeń jako takich w summonowaniu shadowa itd. nie ma?

Tyr

zależny czy jesteś wizard czy summoner...
Lineage 2 Classic EU

Ryltar

Ryltar

To czego nei mgolem dopisac do 1 postu bo ktos ograniczyl forum do 20k znakow...

Summon Lore-Jest skillem pasywnym z nowej czesci L2 o nazwie Interduce.Dostajemy go na 78.Zwieksza nam P.Def i Cast.Speed gdy nosimy Robe lub Light Armor.Dodatkowo zmniejsza Koszt MP przy rzucaniu zaklec.
http://l2warfare.com/pic424.jpg

Summony:
Tak,w interduce kazdy summoner po 3 profesji dostal summona ktory jest silny i z tego co wiadomo ma byc uzyteczny do PvP.
King Of Kats bo tak ma sie nazywac nowy summon posiada 3 skille:
Slash:Silnie uderza w przeciwnika.
Spin Slash:Masowy Slash.
Hold of King:Rzuca Hold na wszystkich przeciwnikow dookola.
http://l2warfare.com/pic413.jpg

Summony:
Unicorn Magus jest nowym jednorozcem ktorego dostaje Elemental Master,Podobnie jak King of Kats dostaje nowe skille ale tylko 2:
Raging Wave:zadaje obrazenia od wody.
Whooping:Jednorozec odwraca sie i kopie swoimi tylnimi kopytami w przeciwnika i zadaje duze obrazenia.
http://l2warfare.com/pic353.jpg

Summony:
Spectral Lord jest nowa zabawka Spectral Mastera.Tak samo jak kocur dostaje 3 nowe skille:
Corpse Busrst:Podobnie jak u soullesa potrzebne sa zwloki zeby uzyc tego skilla ktore robia bum.
Cutter:Zadaje duze obrazenia ostrzami ktore ma na ramionach.
Force of Curse:Rozprzestrzenia Force of Curse ktory zatruwa i zmniejsza atk.speed wszystki przeciwnikow do okola.
http://l2warfare.com/pic414.jpg

Pole i Postawa:
Interduce daje mozliwosc przekazywaniu mocy i tworzenie pol.Magowie i wojownicy maja inne postawy(stance) oraz kazda klasa ma inne.Summonerzy dostali Anti-Summon Field i Spell Stance jak kazdy mag.

Spell Stance dostal kazdy mag.Dzieki niemu mozemy przekazac moc dla innego maga i tworzyc pola.Pola potrzebuja od 3 do 4 osob.
http://l2warfare.com/pic294.jpg

Anti Summon Field jest polem ktore moze utworzyc kazdy summoner.Gdy osoba tego uzyje zostaje unieruchomiona na ten czas i zre MP podczas jego rzucania.To ma tez wade bo kazdy nie wazne czy to nasz czy wroga wejdzie w pole zostaje odeslany wiec na siege nalezy uwazac zeby siege golem lub wild hog jakos sie nie zapetal i nie wpadl w to pole bo zniknie.Generalnie pole niezwykle przydatne,ustawione w dobrym miejscu napsuje zycia innym summonerom.

damc

Właśnie zrobiłem sobie summonera - PS i mam problem z 1 książką bo nie wiem gdzie dropi. Książka ta nazywa się Summon Spark Cubic... patrzyłem w necie i znalazłem, że dropi z Hatu Windsus, tyle że u mnie na Exi z tego moba dropi SB Phantom Cubic... No i nie wiem skąd wydropić tą książkę. Jeszcze mam jedno pytanie - patrzył ktoś czy jak shadow dostanie Vampiric Rage od SE albo WC to będą działały oba? Tzn ten pasywny shadowa i ten buff ?