Quest !!

Zaczęty przez ziooomalek, Grudzień 10, 2006, 12:54:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziooomalek

mozecie mi podac linka albo opis questu na 3profe. bede bardzo wdzieczny

ziooomalek

szkoda ze sa tylko 2 a mi jest potrzebny quest 3 profy hawkeye   :? :? :? :? :? :?

izo

Cytat: ziooomalek w Grudzień 10, 2006, 02:56:11 PM
szkoda ze sa tylko 2 a mi jest potrzebny quest 3 profy hawkeye   :? :? :? :? :? :?
:shock: :o :D  :rotfl:
to ty chcesz byc HawkEye czy Sagittarius ?? ?? ? ? bo jak Hawkeye to zmienia postac rzeczy
trzeba byla napisac - na straticsie sa dzialy - tam masz jeden co sie nazywa "class transfer Quests" :P albo podobnie

oj wstydz sie wstydz :) wystarczy poszukac samemu - nikt cie za raczke przez ulice nie bedzie przeprowadzal  8)

ziooomalek

Ten dzial nazywa sie "HELP!" wiec prosze o pomoc. jak chcesz to nie pomogaj  :( . w poprzednim poscie sie pomylilem wiec jeszcze raz prosze o opisanie questa na Sagittarius.

Polgara

ten link co Ci podałem opisuje tylko 2 quety na 3 klase inych jak na razie nie ma
wejdz na ta strone
http://www.lineage2.com/

zobacz u kogo questa zaczynasz i mozesz postepowac zgodnie z opisem tamtych questów bo questy róznia sie tylko nazwami Npc do których trzeba isc a reszta jest taka sama czyli lokacje mobów i gdzie je trzeba bić druga sprawa zawsze na mapie jesli klikniesz na questa jest zaznaczone miejsce gdzie masz sie udac w danej chwili :)

ziooomalek

wielkie dzięki Polgara  :D. moze bede mial 3profe (za rok moze dwa...)  :D
czyli temat do zamkniecia