Frintezza

Zaczęty przez nygus, Grudzień 09, 2006, 02:23:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nygus

wie ktos jak sie dostac do tego bossa? wiem ze jest w mos. bylem tam na ostatnim pietrze i przeszedlem przez zamkniete drzwi ale nic tam nie bylo (tzn najpierw je rozwalilem :)). czy moze zalezy to od serwera? moze jakiegos questa trzeba wykonac czy cos?
z gory dzieki za odpowiedz

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

nygus

a mozesz cos wiecej na ten temat powiedziec? :)

Ryltar

I tak bedzie ten RB oslabiony wiec po co walczyc z czyms co nie daje takiego kopa jak na off?(o ile ten serw to nie off).

nygus

ehh ale chcialbym sie przejsc i zobaczyc jak on wyglada, strzelic pare fotek i napic sie z nim piwka :) no i posluchac jak gra na organach :p
wiec moze jest ktos kto wie cos wiecej na temat tego questa

izo

Cytat: nygus w Grudzień 10, 2006, 03:22:26 PM
ehh ale chcialbym sie przejsc i zobaczyc jak on wyglada, strzelic pare fotek i napic sie z nim piwka :) no i posluchac jak gra na organach :p
na 100% bedzie to NPC odpowiedzialny za ten Quest - tylko uwaga - po angielsku

nygus

Cytat: izo w Grudzień 10, 2006, 03:27:34 PM

przewaznie jakis npc jest odpowiedzialny za questa :) pytanie tylko ktory to npc i gdzie sie znajduje :)

izo

Cytat: nygus w Grudzień 10, 2006, 06:25:14 PM
Cytat: izo w Grudzień 10, 2006, 03:27:34 PM

przewaznie jakis npc jest odpowiedzialny za questa :) pytanie tylko ktory to npc i gdzie sie znajduje :)
zawsze stoi po drodze do tych super bassow (epickich?)
jest na drodze do Antka przy wejsciu do LoA
jest tes w FoG - schowany za kamieniem jak idzie sie do Valakasa
tak wiec analogicznie powinien byc i na drosze, ktora przebyles do jego komnaty
- a moze na twoim serwie brak tego bossa - to moze i brak NPCa

a i jeszcze - co to mos? co to za lokacja? moze ten skrot u mnie inaczej sie nazywa

nygus

chodzilo mi o monastery of silence ale wlasnie przeczytalem ze "Frintezza resides in the last tomb beyond a secret wall that is connected to the Imperial Tomb." ehh dupa jestem i tyle. czytalem opis pare razy, nie wiem czemu sie na mos uparlem (w sumie wiem, ktos mnie w blad wprowadzil :)). sorki za problem i dzieki za pomoc :)