Problem

Zaczęty przez ziooomalek, Grudzień 10, 2006, 04:06:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziooomalek

ej musze miec bron np.+4 zeby uzyc krysztala zeby ustawic SA a jak nie musze to jak uzyc krysza na broni. bede wdzieczny za pomoc

nygus

zalezy jaka masz bron, jezeli duale to jak beda zenchantowane do +4 to sa samo wejdzie na bron. jezeli zas masz inna bron to potrzebny krysztal na odpowiednim lvl (zobacz na lineage2.com co i jak). nastepnie idziesz do kowala w jakims miescie, tam patrzysz ile gemstonow ci potrzeba i ile to kosztuje. kupujesz gemstony, znowu wracasz do kowala, placisz adenke i on ci dodaje sa z krysztalu na bron. reasumujac: zeby dodac SA do broni musisz miec odpowidni krysztal, gamestony oraz adene.

RyBa

a zebys nie szukal - zeby bron mogla miec SA musi byc c grade, wienc musisz miec gamston c, a te wydaje mi sie mozna kuoic chyba tylko w grian.
.         ____
_      _\_\_\_
| \    /       o  \
> ><             >
|_/   \______\/

ziooomalek

wielkie dzięki. zaraz zrobie sobie taka bron  :P

ziooomalek

jest jeszcze jeden maly problem bo u kowala nie moge zrobic takiej broni  :( :oops: a w gm shopie tylko bronie A-grade i S-grade. wiec moze kto bedzie mial inny pomysl.

Dohid: Kiedyś już upominałem i darowałem. Ostrzeżenie za double posty.

izo

klik

tak w ogole to napisz jaka masz bron, jaki serwer(kronika), jakie SA chcesz wstawic
bo z twojej wypowiedzi wywnioskowalem to, ze ... nic

tak jak bys napisal:
mam czerwony samochod, ale co mam nalac do baku ? ... :rotfl:

ziooomalek

wiec mam Homunkulus's Sword i chce zeby byl Acumen i gram na abyssie 300x

nygus

zeby dodac sa do broni a i s musisz skozystac bodajze z blacksmith of mammon. zeby moc z niego korzystac musisz byc zapisany do 7s i "frakcja" u ktorej sie zapisujesz musi wygrac. wiecej na ten temat masz w podklejonym temacie w tym dziale

izo

Cytat: ziooomalek w Grudzień 10, 2006, 06:26:18 PM
wiec mam Homunkulus's Sword i chce zeby byl Acumen i gram na abyssie 300x
o juz lepiej - teraz mozna zaczac rozmawiac

wyjmujesz z reki miecz i wkladasz do plecaka, potrzebny ci bedzie RSC-7stag (red soul crystal),
gemstony kupione w grocery(chyba C grade - duzo) i adena

idziesz do blacksmitha w giran i on ci ladnie wklada SA do broni - ten naprzeciwko wejscia do kuzni

ale 300X to highrate - na cholere ci C jak w 2-3h masz lvl zeby nosic A :D

ziooomalek

no z tym a grade to nie do konca  bo kasy brak :P . gadalem ze wszystkimi npc u kowala i z nim tez gadalem i niestety nie zamienia mi homu na homu acumen bo nie ma takiej opcji

Polgara